Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Πίστευαν ότι το σημάδι στο μάτι του μωρού δεν ήταν σοβαρό...Οι γιατροί τους αποκάλυψαν την σοκαριστική αλήθεια

Ήταν κάτι πολύ πιο σοβαρό

1 Ιουνίου 2020 10:50
Πίστευαν ότι το σημάδι στο μάτι του μωρού δεν ήταν σοβαρό...Οι γιατροί τους αποκάλυψαν την σοκαριστική αλήθεια

Το μικρό κόκκινο σημάδι στο μάτι αυτού του μωρού φαινόταν αρχικά να μην είναι κάτι ανησυχητικό. Όταν όμως το εξέτασαν οι γιατροί άλλαξαν γνώμη.

Όταν ο Κόλμπι Ράμος Φράνσις, οι γονείς του δεν έδωσαν ιδιαίτερη σημασία και θεώρησαν ότι είναι φυσιολογικό, σε αντίθεση με τους γονείς άλλου μωρού, που γεννήθηκε με δύο στόματα. Μέχρι όμως να πάνε το μωρό τους για την καθιερωμένη εξέταση μετά από 6 μήνες, το σημάδι είχε μετασχηματιστεί σε καλοήθη όγκο που αν δεν αντιμετωπίζονταν σύντομα θα άφηνε τον Κόλμπι τυφλό.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο Κόλμπι γεννήθηκε με ένα σπάνιο εκ γενετής σύνδρομο γνωστό ως αιμαγγείωμα. Η δύστυχη μητέρα από την Αγγλία έπρεπε να ταξιδέψει μέχρι την Αμερική και ύστερα από πολύ ψάξιμο να βρει ένα γιατρό που θα μπορούσε να σώσει την όραση του παιδιού της.

Η 3ωρη εγχείρηση έλαβε χώρα τον Φεβρουάριο στη Νέα Υόρκη, με τον παιδιατρικό πλαστικό χειρούργο δρ. Μίλτον Γουάνερ να ηγείται της ομάδας και ήταν δωρεάν χάρη στην οργάνωση Little Baby Face Foundation (LBFF)!

Αυτό το μωρό πέθανε 2 ώρες μετά από τη γέννα - Η ιστορία του έχει σοκάρει

Αυτό το μωρό πέθανε 2 ώρες μετά από τη γέννα και βύθισε σε θλίψη τους γονείς του. Η ιστορία του έχει συγκλονίσει όλο το διαδίκτυο.

Ένα μωρό ήταν αυτό που ονειρευόταν η Αλίσσα Γιάνγκ από το Winchester του Kentucky όταν ερωτεύτηκε τον άντρα της, Τζάστιν, ενώ ήταν ακόμα έφηβοι. Ήταν ήδη ζευγάρι για 6 χρόνια και ήθελαν να κάνουν το επόμενο βήμα και να αποκτήσουν ένα μωρό.

Όταν η Αλίσσα έμαθε πως ήταν έγκυος, το ζευγάρι χάρηκε πάρα πολύ αλλά ήξεραν επίσης πως έπαιρναν ένα μεγάλο ρίσκο. Η Αλίσσα πάσχει από εγκεφαλική παράλυση και διαβήτη τύπου 2 και ο κίνδυνος για επιπλοκές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ήταν πολύ μεγάλος. Έχουμε δει πολλά περίεργα να γίνονται σε μια εγκυμοσύνη, ακόμα και να γεννιέται μωρό με δύο στόματα και δύο γλώσσες.

Αποφάσισαν να δεχτούν το ρίσκο και προσπάθησαν να κάνουν ότι μπορούν για να σιγουρέψουν πως το αγέννητο μωρό τους θα παρέμενε όσο υγιές γινόταν. Στον υπέρηχο φάνηκε πως το μωρό τους ήταν κορίτσι και την ονόμασαν Σκάρλετ. Την 6η μέρα της 19ης εβδομάδας, η Αλίσσα πέρασε από μία εξέταση ρουτίνας και όλα φαινόντουσαν καλά.

Ζύγιζε όσο έπρεπε, ήταν σε καλό στάδιο της ανάπτυξής της και τίποτα δεν έδειχνε ανησυχητικό. Αλλά λίγες μέρες αργότερα, άρχισε ξαφνικά στην 20η εβδομάδα να έχει πόνους στην κοιλιά.

Ο πόνος έγινε τόσο έντονος που πλέον δεν μπορούσε να τον αντέξει. Κάλεσε ασθενοφόρο και την μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί είδαν πως είχε πρόωρες συσπάσεις. Το σώμα της προσπαθούσε να μπει σε τοκετό πολύ νωρίς. Εάν αυτό συνέβαινε, η κόρη τους θα είχε βέβαιο θάνατο.

Ένας υπέρηχος έδειξε πως όλα πήγαιναν καλά με την κόρη τους και πως δεν υπήρχε λόγος που το σώμα της το έκανε αυτό. Της έδωσαν μαγνήσιο ελπίζοντας να την σώσουν, αλλά τίποτα δεν βοηθούσε. Τελικά, στην 20η εβδομάδα της κύησης, η Αλίσσα έφερε στον κόσμο το μικρό της κορίτσι.

Οι γονείς της ήξεραν πως η Σκάρλετ δεν θα επιβίωνε για πολύ. Ήταν πολύ μικρή και αδύναμη. Το νεαρότερο πρόωρο μωρό που είχε επιβιώσει είχε γεννηθεί στις 22 εβδομάδες.

Έτσι, κάλεσαν τους συγγενείς τους να έρθουν στο νοσοκομείο και να γνωρίσουν την κόρη τους. Αυτή ήταν και η ευκαιρία της να την αποχαιρετήσουν. Αλλά τουλάχιστον είχαν την ευκαιρία να περάσουν λίγο χρόνο με την κόρη τους.

Κατάφεραν να κρατήσουν για λίγο στα χέρια τους την κόρη τους αλλά στο τέλος την είδαν να αφήνει την τελευταία της ανάσα. Ήταν μία εμπειρία γεμάτη χαρά, ανακούφιση και πολύ πόνο.

Η ζωή της μπορεί να ήταν σύντομη αλλά ήταν γεμάτη αγάπη. Η Αλίσσα θέλει τώρα να ενθαρρύνει άλλες γυναίκες να μιλήσουν για τις εμπειρίες τους με σκοπό να αντιμετωπίσουν όλον αυτό τον πόνο που κρατάνε μέσα τους.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share