Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021

Έβγαλε αυτή την selfie και όλοι την έβρισαν - Ο λόγος; Δείτε που την τράβηξε

Δεν υπάρχει χειρότερο μέρος

27 Μαΐου 2020 17:19
Έβγαλε αυτή την selfie και όλοι την έβρισαν - Ο λόγος; Δείτε που την τράβηξε
Από Δανάη Πάλμου

Οι selfies αποτελούν πλέον μια συνήθεια που έχουμε υιοθετήσει όλοι μας, και η αλήθεια είναι ότι μπορούμε να τραβήξουμε μια ακόμα και στα πιο περίεργα μέρη, με σκοπό να αποσπάσουμε πολλά likes και σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν είναι όμως όλα τα μέρη για φωτογραφίες, αφού κάποια είναι πολύ επικίνδυνα, σαν αυτό που θα δείτε εδώ, και πολλοί έχουν χάσει την ζωή τους στην προσπάθεια να βγάλουν μια φωτογραφία.

Κάποια άλλα μέρη όμως απαιτούν σεβασμό, και ένα από αυτά είναι η εκκλησία. Η κοπέλα παρακάτω αποφάσισε να ανεβάσει μια φωτογραφία από την κηδεία της γιαγιάς της, αδιαφορώντας ότι από πίσω φαίνεται ξεκάθαρα το φέρετρο. Εσείς τι πιστεύετε για αυτό; Δεν νομίζω να υπάρχει πιο ακατάλληλο μέρος!

selfie σε κηδεία

17χρονη βρήκε selfie με την μητέρα της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης - Έπαθε σοκ με αυτό που είδε

Αυτή η 17χρονη ανακάλυψε ότι η μητέρα της είχε ανεβάσει πολλές φωτογραφίες και selfie στο Instagram. Αυτό που συνειδητοποίησε όμως την άφησε άφωνη...

Ορισμένοι γονείς έχουν ανοίξει λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως για παράδειγμα η Ιβέτ Κρίτς, αλλά και αυτή εδώ η γιαγιά που ποζάρει ακόμα πάνω και σε παγόβουνο. Η 17χρονη κόρη της, Φέιθ, θεώρησε ότι οι πολύτιμες φωτογραφίες της δε θα έφταναν ποτέ μέχρι τη μητέρα της, αλλά έκανε λάθος.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια μέρα, η κατάσκοπος Ιβέτ αποφάσισε να δει το Instagram της Φέιθ. Αφού είδε αρκετές selfie, η αστεία μαμά αποφάσισε να τρολάρει την κόρη της με τον πιο χαρούμενο τρόπο – κάνοντας ένα κοροϊδευτικό λογαριασμό που ονομάζεται momlife4realz, όπου αναπαράγει κάθε μία από τις selfies της Φέιθ.

Πώς η μαμά τελειοποίησε το «Finsta»

Τώρα, αν δεν είστε εξοικειωμένοι με το λεξιλόγιο του Instagram, τότε πιθανόν δεν γνωρίζετε τι σημαίνει η λέξη «Finsta». Σύμφωνα με με Urban Dictionary, Finsta σημαίνει «ψεύτικο Instagram» και χρησιμοποιείται συνήθως ως δευτερεύων λογαριασμός για «τρολάρισμα» ή αστείες φωτογραφίες.

Σε μια συνέντευξη στο BuzzFeed, η μητέρα από την Καλιφόρνια εξήγησε τι την ώθησε να δημιουργήσει έναν τέτοιο λογαριασμό για τον εαυτό της. «Έκανα το Finsta κατά την τελευταία εβδομάδα των καλοκαιρινών διακοπών, ήταν απλά κάτι αστείο, ως απάντηση στο Instagram της κόρης μου.»

selfie μια μητέρας με την κόρη της

Ευτυχώς, η Φέιθ είναι μία αρκετά χαλαρή έφηβη και το έχει πάρει στην πλάκα. Στην πραγματικότητα, είναι η πρώτη που διέδωσε τα νέα για το Finsta στους δικούς της ακολούθους.

«Η μαμά μου στην κυριολεξία έφτιαξε ένα Instagram για να χλευάσει το Instagram μου,» έγραψε η έφηβη στο Twitter. «Το τουίταρα επειδή σκέφτηκα ότι ήταν πολύ αστείο για να μην το μοιραστώ, κάνοντας ακριβώς τις ίδιες πόζες και όλα με την ίδια σειρά.»

Αλλά το σημείο που πραγματικά μας τράβηξε σε αυτήν την ιστορία είναι ο τρόπος με τον οποίο η Φέιθ ανακάλυψε το Finsta της μαμάς της. «Ήμουν στο σπίτι του φίλου μου όταν είδα ότι ο λογαριασμός της μητέρας μου είχε ζητήσει να με ακολουθήσει στο Instagram,» θυμάται η έφηβη.

«Όταν το είδα, παρατήρησα αμέσως ότι έμοιαζε ακριβώς με τον δικό μου και με το φίλο μου αρχίσαμε να γελάμε». Λοιπόν, τουλάχιστον και οι δύο έχουν καλή αίσθηση του χιούμορ. Ελπίζουμε ότι περισσότερες οικογένειες θα συμμετάσχουν σε αυτή τη δραστηριότητα – ίσως καταλήξει να γεφυρωθεί αυτό το διαρκώς διευρυνόμενο χάσμα των γενεών που βλέπουμε τόσο συχνά στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης. Συνεχίστε να μας κάνετε να γελάμε!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share