Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021

Γιαγιά ήθελε να βγάλει selfie πάνω σε παγόβουνο-θρόνο με αυτό που ακολούθησε να... σοκάρει!

Φρίκη!

15 Απριλίου 2020 19:56
Γιαγιά ήθελε να βγάλει selfie πάνω σε παγόβουνο-θρόνο με αυτό που ακολούθησε να... σοκάρει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια γιαγιά είδε το παγόβουνο σε σχήμα θρόνου και θεώρησε πως ήταν το ιδανικό μέρος για την τέλεια selfie με τη συνέχεια της ιστορίας να σοκάρει. Επίσης, δείτε εδώ μία απόπειρα για selfie που έγινε ο χειρότερος εφιάλτης για μια γυναίκα όπου πήρε πόζα για φωτογραφία και... γλίτωσε από θαύμα (photo)

Η 24χρονη καθηγήτρια Αγγλικών Κάθριν Στρενγκ μοιράστηκε στο Twitter πως η γλυκιά γιαγιά της βρέθηκε στη μέση της θάλασσας στην Ισλανδία, όταν το παγόβουνο στο οποίο καθόταν , αποκόπηκε από ένα μεγάλο κύμα Προς τέρψιν των χρηστών του διαδικτύου, η Στρενγκ ξεδίπλωσε όλη την δραματική ιστορία, με φωτογραφίες, κάνοντάς μας να συνειδητοποιήσουμε πως είναι πολύ εύκολο ακόμη και να πνιγούμε για την τέλεια selfie.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην λιμνοθάλασσα Jökulsárlón, που βρίσκεται στο νοτιοανατολικό τμήμα της Ισλανδίας. Η γιαγιά της εντόπισε ένα μεγάλο παγόβουνο σε σχήμα θρόνου και αποφάσισε πως ήταν η τέλεια ευκαιρία για την ιδανική φωτογραφία. Κάθισε στον πάγο και ο γιος της τράβηξε μια φωτογραφία, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν σύμφωνα με το σχέδιο.

Γιαγιά ήθελε selfie πάνω σε παγόβουνο-θρόνο και χάθηκε στον ωκεανό

Κάποια στιγμή, εξαιτίας ενός κύματος, το παγόβουνο αποκόλλησε και η γιαγιά βρέθηκε επάνω σε αυτό μέσα στην θάλασσα, ευτυχώς έχοντας καταφέρει να κρατηθεί επάνω στον παγωμένο θρόνο χωρίς να πέσει στα παγωμένα νερά. «Ο πατέρας μου περιέγραψε τι συνέβη με τον ακόλουθο τρόπο» δήλωσε η Στρενγκ στο Buzzfeed και διάβασε τα περιγραφικά του κείμενα:

«Ανέβηκε στο θρόνο όταν ένα παγόβουνο έφτασε στην παραλία. Στην συνέχεια, ένα κύμα απομάκρυνε τον παγωμένο θρόνο, χτυπώντας το από όλες τις πλευρές. Όταν το κύμα υποχώρησε, η γιαγιά έφυγε μαζί με την παλίρροια».

Η Στρενγκ είπε επίσης πως η γιαγιά της απομακρύνθηκε τόσο πολύ, που χρειαζόταν ειδική ομάδα διάσωσης και ευτυχώς, υπήρχε κάποιος εκεί κοντά που θα μπορούσε να βοηθήσει. Ένας καπετάνιος και διασώστης, ο Ράντι Λακούντ από την Φλόριντα, υπήρξε μάρτυρας σε όλο αυτό το σκηνικό και αποφάσισε να την σώσει. «Έτυχε να είναι στην ακτή όταν συνέβη το όλο πράγμα, έτσι μπήκε στο νερό και τράβηξε το παγόβουνο, προσπαθώντας να την κρατά για να μην πέσει».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share