Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Το ηλικιωμένο αυτό σκυλί εγκαταλείπεται από την οικογένεια του – Στο πρόσωπο του αντανακλάται η θλίψη που του προκάλεσαν

Συγκινητικό!

25 Μαΐου 2020 16:55
Το ηλικιωμένο αυτό σκυλί εγκαταλείπεται από την οικογένεια του – Στο πρόσωπο του αντανακλάται η θλίψη που του προκάλεσαν

Το γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία που δείχνει έναν ηλικιωμένο σκύλο που εγκαταλείφθηκε από την οικογένεια του και η θλίψη και η απογοήτευση είναι ολοφάνερη στα μάτια του. Αυτή όμως, δεν είναι η πρώτη ιστορία με πρωταγωνιστή έναν σκύλο που γίνεται viral και συγκινεί τους πάντες, δείτε εδώ την αντίδραση ενός σκύλου που βλέπει το φίλο του να πνίγεται.

Η Αθηνά έζησε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της με τους πρώην ανθρώπους της. Της έδωσαν ένα ζεστό σπίτι, και όλο το φαγητό και την προσοχή που θα μπορούσε ποτέ να χρειαστεί. Δυστυχώς, τα πράγματα δεν έμειναν έτσι για πολύ. Όταν η οικογένειά της μετακόμισε, αποφάσισαν ότι η Αθηνά ήταν πολύ μεγάλη για να την πάρουν μαζί τους. Την πέταξαν στο πλάι του δρόμου με μια βαριά μεταλλική αλυσίδα γύρω από το λαιμό της. Ο φτωχός σκύλος δεν ήξερε τι να κάνει. Η φροντίδα των ανθρώπων ήταν ο μόνος τρόπος που γνώριζε ποτέ. Απλώς κάθισε εκεί, κοιτάζοντας τα οχήματα που περνούσαν με τα μάτια της.

Όταν μια ευγενική γυναίκα με την ονομασία Λαουρίσια Νέιτζελ άκουσε για το σκύλο, έσπευσε αμέσως να τη βοηθήσει. Η Νέιτζελ βρήκε τον ηλικιωμένο σκύλο με κατεβασμένο το κεφάλι της από ντροπή στο πλάι του δρόμου, νιώθοντας αβοήθητη και άνευ αξίας. Η Αθηνά κατάφερε να επιζήσει με τη βοήθεια μερικών συμπονετικών φορτηγών που της άφηναν νερό και τροφή, αλλά η κατάστασή της δεν ήταν καλή. Ήταν καλυμμένη με ψύλλους και κρότωνες, έχασε την όρασή της σε ένα από τα μάτια της, αλλά εκτός από αυτό, ήταν απλώς ενθουσιασμένη που τελικά μπορούσε να παρατηρηθεί.

Η Νείτζελ πήγε την Αθηνά σε ένα τοπικό καταφύγιο διάσωσης για να την καθαρίσουν και να την θεραπεύσουν. Οι εργαζόμενοι στο καταφύγιο ανησυχούσαν για το μέλλον της Αθηνάς. Τα σκυλιά της ηλικίας της συχνά αγνοούνται, καθώς οι οικογένειες προτιμούν συνήθως να υιοθετούν μικρότερα σε ηλικία σκυλιά. Ευτυχώς με τη βοήθεια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, το προσωπικό κατάφερε να βρει στην Αθηνά ένα τέλειο σπίτι για πάντα. Οι νέοι γονείς της είδαν την ηλικία και την κατάσταση της. Είδαν ότι είναι επιζών.

Τώρα, αφού έχει περάσει μερικούς μήνες με τη νέα της οικογένεια, η Αθηνά δεν έχει καμιά απέχθεια απέναντι στον άνθρωπο. Περνάει ευτυχώς τις μέρες της τρέχοντας στην αυλή της, περιτριγυρισμένη από ατελείωτη ζεστασιά και αγάπη. Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, η Αθηνά τελικά αισθάνεται σαν να αξίζει κάτι για κάποιον, και αυτό ήθελε πάντα.

Παρακολουθήστε την συγκινητική ιστορία του σκύλου στο παρακάτω βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share