Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Εικόνες ντροπής από κάμερα κινητού - Αυτό που κάνει παππούς στο εγγονάκι του θα σας εξοργίσει!

Σοκαριστικό!

24 Μαΐου 2020 13:53
Εικόνες ντροπής από κάμερα κινητού - Αυτό που κάνει παππούς στο εγγονάκι του θα σας εξοργίσει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας παππούς καταγράφτηκε σε κάμερα κινητού να χτυπάει την εγγονή του αφού εκείνη δεν τον άφησε να κλέψει στην ουρά ενός καταστήματος με τσάι στην Κίνα.

Η συμπεριφορά του παππού έχει πυροδοτήσει δημόσια οργή αφού το βίντεο που τον δείχνει να χτυπάει το κορίτσι δημοσιεύτηκε στα Κινέζικα social media. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη ιστορία με πρωταγωνιστή έναν παππού που κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείτε εδώ την ιστορία ενός παππού που επί 7 χρόνια έβριζε μια σερβιτόρα.

Ο άντρας φέρεται να προσπάθησε να περάσει με τη βία από το πλήθος για να μπει στο κατάστημα να πληρώσει.

Αφού ο ταμίας αρνήθηκε να τον σερβίρει πρώτο, το κορίτσι επέμενε να πάνε στην σειρά τους και να περιμένουν. Ωστόσο, ο παππούς το πήρε αυτό ως έλλειψη σεβασμού και θεώρησε πως το κορίτσι φέρθηκε ανάρμοστα.

Έτσι, άρχισε να την χτυπάει επανειλημμένα στην πλάτη ενώ ούρλιαζε μπροστά στα μάτια των έκπληκτων πελατών του καταστήματος στην πόλη Yiwu της επαρχίας Zhejiang.

Μετά τράβηξε το κορίτσι μακρυά από το ταμείο και άρχισε να την σέρνει. Κάποιοι μάρτυρες προσπάθησαν να πείσουν τον ταμία να αφήσει το ζευγάρι να πάρουν πρώτοι τα ποτά τους.

«Πώς υποτίθεται θα θέσεις καλό παράδειγμα τα για εγγόνια σου όταν φέρεσαι έτσι;» σχολίασε κάποιος στο διαδίκτυο.

«Θα έπρεπε να ντρέπεται που η εγγονή του έχει καλύτερους τρόπους από εκείνον,» είπε ένας άλλος.

Αυτός ο παππούς συναντιέται με το κοριτσάκι στο απέναντι πεζοδρόμιο κάθε μέρα και...Δεν πάει το μυαλό σας

Αυτός ο παππούς συναντιέται με το κοριτσάκι στο απέναντι πεζοδρόμιο κάθε μέρα και κάνουν κάτι που δεν πάει το μυαλό σας. Δείτε το πρώτοι στο Athensmagazine.gr

Αυτή η συγκινητική στιγμή, όταν ο παππούς χορεύει με την εγγονή του σε αντίθετες πλευρές του δρόμου, ενώ βρίσκονται σε καραντίνα θα σε κάνει να δακρύσεις. Το ίδιο και αυτή η φωτογραφία με τον παππού που αποχαιρετάει το εγγόνι του, φιλώντας το για τελευταία φορά.

Η εξάχρονη Κίρα και ο 80χρονος παππούς της, Μάρβιν Νέλι, από το Nashville του Tennessee, πρωταγωνιστούν στο και φαίνεται να χορεύουν στο δημοφιλές τραγούδι The Jackson 5, ABC.

Η μαμά της Κίρα, Σέρι Νέλι, κατέγραψε την υπέροχη στιγμή στην κάμερα και την μοιράστηκε στο Facebook για να τη δουν όλοι. Το χορευτικό βίντεο της Κίρα και του Μάρβιν έχει πάρει 10.000 likes και μοιράστηκε πάνω από 9.000 φορές, και οι άνθρωποι χαρακτηρίζουν τη σχέση τους ως «καθαρή αγάπη».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share