Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

14χρονη εξαφανίστηκε ξαφνικά από το σπίτι χωρίς να αφήσει ίχνη- 6 μήνες μετά βλέπει αυτή τη φωτογραφία στο Facebook

Τι ανακάλυψε;

20 Μαΐου 2020 13:25
14χρονη εξαφανίστηκε ξαφνικά από το σπίτι χωρίς να αφήσει ίχνη- 6 μήνες μετά βλέπει αυτή τη φωτογραφία στο Facebook

Αυτή η 14χρονη κοπέλα εξαφανίστηκε από το σπίτι της και δεν άφησε κανένα ίχνος πίσω της. Τότε η μητέρα της ανακάλυψε αυτή τη φωτογραφία και έπαθε σοκ.

Για κάθε γονιό είναι ο χειρότερος εφιάλτης να χάσει το παιδί του, και αν το βρει μετά από χρόνια, όπως συνέβη στην περίπτωση που θα δείτε εδώ, όλα μπορεί να είναι διαφορετικά. Η 14χρονη κόρη της Μάουρεν Γκουλέτ, Ρόουζμαρι, έλειπε για περισσότερο από έξι μήνες. Στην αρχή, όλοι πίστευαν ότι η Ρόουζμαρι το είχε σκάσει από το σπίτι. Αλλά όταν η Μάουρεν είδε την φωτογραφία ενός νεαρού κοριτσιού στο Facebook, αναγνώρισε ότι θα μπορούσε να είναι φωτογραφία της κόρης της. Πλέον πιστεύεται, ότι η Ρόουζμαρι μπορεί να έχει πέσει θύμα εμπορίας παιδιών.

Η εμφάνιση του κοριτσιού είναι ελαφρώς διαφορετική. Τα μαλλιά της ήταν κόκκινα, ενώ τώρα είναι ξανθά. Η αστυνομία του Oregon, πιστεύει ότι η κοπέλα έχει μετακινηθεί από τη χώρα. Η μητέρα της λέει, ότι θα μπορούσε να είναι στην Καλιφόρνια, το Τέξας, την Ουάσιγκτον, το Τενεσί, ή τη Χαβάη.

Η Ρόουζμαρι, χρησιμοποιεί ένα ψευδώνυμο και έχει έρθει σε επαφή με μερικούς από τους φίλους της στα social media. Κανένας από τους φίλους της όμως, δεν ξέρει που βρίσκεται. Η Μάουρεν, δημοσίευσε ένα μήνυμα στο Facebook. Ζητάει βοήθεια για την εύρεση της κόρης της και προσφέρει αμοιβή 1.000 δολαρίων.

Σύμφωνα με τη UNICEF, τα παιδιά που πέφτουν θύματα σωματεμπορίας αναγκάζονται να δουλέψουν σε αγροκτήματα, σε οίκους ανοχής και σε στριπτιτζάδικα. Η εμπορία ανθρώπων εμφανίζεται σε όλο τον κόσμο, για αυτό και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί.

Κοριτσάκι εξαφανίστηκε όταν ήταν 11 ετών και βρέθηκε μετά από 6 χρόνια... Η σοκαριστική αλήθεια της μητέρας της

Ένα κοριτσάκι εξαφανίστηκε από το σπίτι της όταν ήταν 11 ετών και βρέθηκε μετά από 6 χρόνια με την μητέρα της να σοκάρει λέγοντας την αλήθεια. Ενώ, η φωτογραφία μιας μάνας μαζί με την κορούλα της έχει προκαλέσει σοκ και όταν μάθετε τον λόγο θα καταλάβετε...

Ειδικότερα, ένα κοριτσάκι που εξαφανίστηκε το 2014 βρέθηκε σχεδόν να λιμοκτονεί σε ξενοδοχείο του Μάντισονβιλ στο Τέξας, έξι χρόνια μετά. Εντοπίστηκε εξαφανισμένη έφηβη στο Τέξας. Χρησιμοποιούσε ψευδώνυμα για να διαφύγει της σύλληψης. Η Πενέλοπε Ινκς, όπως γράφει η Metro, εξαφανίστηκε όταν ήταν 11 ετών μαζί με τη μητέρα της, Χέδερ, όταν δόθηκε στον πατέρα της η αποκλειστική επιμέλεια. Την αναζητούσαν όλα αυτά τα χρόνια, αλλά χρησιμοποιούσε διάφορα ψευδώνυμα για να διαφύγει της σύλληψης.

Τελικά, το έφηβο πια κορίτσι βρέθηκε, όταν μια γυναίκα με ψευδώνυμο που ήταν γνωστό ότι χρησιμοποιούσε η Χέδερ κάλεσε την αστυνομία και είπε ότι ο πρώην συζύγός της προσπάθησε να τη δηλητηριάσει. Ο Φίλιπ Κλέιν, που προσελήφθη από τον πατέρα της Πενέλοπε για να βρει την κόρη του δήλωσε: «είχε το πρώτο της γεύμα. Αρνείτο να φάει, ήταν σχεδόν αποστεωμένη. Ζυγίζει 33 κιλά στα 16 της χρόνια. Δεν ξέρει ποιον να εμπιστευτεί και ποιον όχι».

«Αισθάνομαι ανακούφιση για τον πατέρα και το ίδιο το παιδί που δεν χρειάζεται να γυρίσει όλες τις ΗΠΑ με μια μητέρα που στην καλύτερη των περιπτώσεων είναι εγκληματίας και στη χειρότερη, ένα ζώο» σημείωσε ο Κλέιν και ευχαρίστησε τους αστυνομικούς του FBI που εντόπισαν το κορίτσι.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share