Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έχασε την κόρη του όταν ήταν κοριτσάκι - 12 χρόνια μετά αντικρίζει το πρόσωπό της και παθαίνει σοκ

Απίστευτο!

14 Μαΐου 2020 09:56
Έχασε την κόρη του όταν ήταν κοριτσάκι  - 12 χρόνια μετά αντικρίζει το πρόσωπό της και παθαίνει σοκ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κόρη του χάθηκε όταν ήταν μικρό κορίτσι. Η μοίρα την ξαναέφερε μπροστά του όμως αυτό που αντίκρισε τον έκανε να παγώσει!

Τον Απρίλιο του 2002, η Sabrina βρισκόταν κοντά στα πέμπτα της γενέθλια όταν πήγε στη μητέρα της που δεν είχε την επιμέλεια της, στην προγραμματισμένη συνάντηση τους για το Σαββατοκύριακο.

Μετά από δύο ημέρες, η μητέρα της Sabrina έπρεπε να την επιστρέψει στον πατέρα της, τον Greg Allen, ο οποίος είχε την επιμέλεια του παιδιού.

Όμως δεν το έκανε ποτέ και παραβίασε τη σύμβαση περί επιτήρησης που διέταξε το δικαστήριο.Οι μέρες μετατράπηκαν σε εβδομάδες, οι εβδομάδες μετατράπηκαν σε μήνες και οι μήνες μετατράπηκαν σε χρόνια. Ο Greg είχε αφιερώσει τη ζωή του στο να βρει την κόρη του που του έλειπε. Την αγαπούσε τόσο πολύ που δεν άντεχε άλλο να μην την βλέπει και μας θύμισε την λατρεία που είχε και αυτός ο πατέρας με την κόρη του!

Ξεκίνησε μια ιστοσελίδα αφιερωμένη σε εκείνη, πρόσφερε μια ανταμοιβή 20.000 δολαρίων και προσέλαβε έναν ιδιωτικό ντεντέκτιβ.

Ποτέ δεν εγκατέλειψε την ελπίδα και προσπάθησε να κρατήσει την απελπισμένη αναζήτηση του όσο το δυνατόν πιο δημόσια.

Τον Οκτώβριο του 2014, 12 χρόνια από τη στιγμή που η Sabrina εξαφανίστηκε, ο Greg έλαβε τις ειδήσεις για τις οποίες προσεύχονταν. Οι αρχές βρήκαν την ίδια και τη μητέρα της να ζουν σε απομόνωση.

Όχι μόνο η μητέρα της υποβλήθηκε σε εκτεταμένες πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις για να μεταμορφωθεί, αλλά το ίδιο έκανε και στη Sabrina. Τα φυσικά ξανθά μαλλιά που εμφανίζονταν στις φωτογραφίες στην ιστοσελίδα του Greg ήταν πια παρελθόν.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε περισσότερα γα την υπόθεση.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share