Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτή η γιαγιά ταξίδευε ολομόναχη - Όταν διαβάσετε τον λόγο θα "παγώσετε"

Δεν πάει το μυαλό σας

15 Μαΐου 2020 10:18
Αυτή η γιαγιά ταξίδευε ολομόναχη - Όταν διαβάσετε τον λόγο θα

Η ιστορία της γιαγιάς που ταξίδευε ολομόναχη έγινε viral και ο λόγος θα σας συγκινήσει. Μόλις διαβάσετε τον λόγο που το κάνει θα παγώσετε.

Ένας άνδρας είχε πάει διακοπές με τη γυναίκα του, και κατά τη διάρκεια του δείπνου, παρατήρησαν μια ηλικιωμένη γυναίκα η οποία δειπνούσε μόνη της. Επίσης, το προσωπικό του κρουαζιερόπλοιου ήταν ιδιαίτερα φιλικό μαζί της. Ρώτησαν τον σερβιτόρο ποια ήταν η γυναίκα, το μόνο όμως που γνώριζε ήταν πως ταξίδευε μαζί τους στους τέσσερις τελευταίους προορισμούς.

Ο λόγος που το κάνει

Ένα απόγευμα αποφάσισαν να της μιλήσουν. Καθώς μιλούσαν, πήραν το θάρρος να τη ρωτήσουν γιατί ήταν συνέχεια στο κρουαζιερόπλοιο. Η απάντησή της τον άφησε άφωνο: «Είναι πιο οικονομικό από το γηροκομείο.» Ποτέ δεν είναι αργά για κανένα, μιας και αυτή εδώ η γιαγιά ντύθηκε νύφη παρά την ηλικία της.

Αργότερα στο δωμάτιο, κάνοντας μερικούς πρόχειρους υπολογισμούς, έφτασαν στο συμπέρασμα πως είχε απόλυτο δίκιο! Η μέση τιμή στο γηροκομείο είναι 200 λίρες την ημέρα, ενώ στο κρουαζιερόπλοιο μπορεί κάποιος να κλείσει καμπίνα μακράς παραμονής για 135 λίρες την ημέρα. Και αυτό δεν είναι το μόνο πλεονέκτημα. Γνωρίζεις καθημερινά καινούριους ανθρώπους και ταξιδεύεις σε πανέμορφα μέρη!

93χρονη γιαγιά ζήτησε να της φέρουν πολλές μπύρες - Αυτό που συνέβη στην συνέχεια θα σας εκπλήξει

Μια 93χρονη γιαγιά ζητούσε περισσότερη μπύρα, ενώ βρισκόταν σε καραντίνα, και τελικά κατάφερε να εκπληρώσει την επιθυμίας της. Δείτε στο Athensmagazine.gr τι έγινε.

Η Όλιβ Βερονέσι, από το Πίτσμπουργκ της Πενσυλβανίας, υπακούει στις συμβουλές των ειδικών και βοηθά να «εξομαλυνθεί η καμπύλη» παραμένοντας μέσα.

Ως αποτέλεσμα, βασίζεται σε άλλους ανθρώπους για να τις προμήθειές της, όπως φαγητό, προϊόντα περιποίησης και, προφανώς, μπύρα. Οι ευχές που κάνουν οι γιαγιάδες και οι επιθυμίες τους είναι κάποιες φορές περίεργες, όπως θα δείτε και εδώ αυτό που ζήτησε μια άλλη την ημέρα των γενεθλίων της.

Την περασμένη εβδομάδα, η Όλιβ ενημέρωσε τους γείτονες και την κόρη της ότι τελείωναν οι μπύρες, κρατώντας ένα κουτάκι Coors Light και έναν πίνακα που έγραφε «Χρειάζομαι περισσότερη μπύρα!!»

Μιλώντας στο KDKA News, η Όλιβ εξήγησε ότι έφτασε στα 12 τελευταία της κουτιά, τα οποία δεν θα διαρκούσαν πολύ, καθώς πίνει μια μπύρα κάθε βράδυ.

Μία φωτογραφία της σκηνής κοινοποιήθηκε στο διαδίκτυο και γρήγορα έγινε viral, ωθώντας τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να προσφέρουν για να εκπληρώσουν τις επιθυμίες της , αλλά προφανώς η εταιρεία Molson Coors Beverage Company είχε ήδη καλύψει τα πράγματα.

Τη Δευτέρα, η Molson Coors έφτασε στο σπίτι της με ειδική παράδοση 150 μπύρες Coors Light σε 15 -10 συσκευασίες.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share