Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

Αυτή η γιαγιά είχε τα γενέθλια της - Η ευχή που έκανε σβήνοντας τα κεράκια άφησε τους πάντες άφωνους

Απίστευτο!

6 Μαΐου 2020 12:18
Αυτή η γιαγιά είχε τα γενέθλια της - Η ευχή που έκανε σβήνοντας τα κεράκια άφησε τους πάντες άφωνους

Viral έγινε μια γιαγιά όταν το βίντεο από τα 94α γενέθλια που σβήνει τα κεράκια από την τούρτα της είδε το φως της δημοσιότητας. Τι το συγκλονιστικό συνέβη όμως και αυτή τη στιγμή τη συγκεκριμένη γιαγιά την ξέρει όλος ο κόσμος;

Οι ηλικιωμένοι είναι αξιολάτρευτοι για άπειρους λόγους και φυσικά όλοι έχουμε αδυναμία στους παππούδες και τις γιαγιάδες μας, δείτε εδώ τι συνέβη όταν όταν μια γιαγιά έπαιζε με την εγγονή της στο TikTok. Η συγκεκριμένη οικογενειακή συνάντηση για τα γενέθλια της γιαγιάς σίγουρα θα συζητιέται για χρόνια καθώς μόλις ολοκλήρωσαν το... καθιερωμένο τραγούδι, η γιαγιά απάντησε μ' έναν εκπληκτικό τρόπο.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, οι συγγενείς βρίσκονται γύρω από την γιαγιά. Μάλιστα, της ευχήθηκαν «να ζήσει» με το καθιερωμένο τραγούδι των γενεθλίων και πήραν μία τρομερή απάντηση. Συγκεκριμένα, μόλις τελείωσε το τραγούδι, η γιαγιά απάντησε: «Ελπίζω να είναι η τελευταία μου».

Δείτε το βίντεο που άφησε τους πάντες άφωνους:

Αυτή η γυναίκα που δουλεύει σε γηροκομείο ανέβασε το χέρι μιας γιαγιάς - Υπάρχει κάτι παράξενο στη φωτογραφία, προσέξτε

Μια γυναίκα που εργάζεται σε γηροκομείο δημοσίευσε μια φωτογραφία με το χέρι αυτής της γιαγιάς και αμέσως έγινε viral. Αν το παρατηρήσετε καλύτερα θα καταλάβετε τον λόγο.

Η Μπρανταλίν Με Πόρτερ, είναι μια θετική γυναίκα που εργάζεται σε ένα γηροκομείο στο Τέξας. Είχε βάψει ήδη τα νύχια μιας ηλικιωμένης, γι’ αυτό και ρώτησε τη γυναίκα ποιο χρώμα προτιμούσε. Παρόλο που η ηλικιωμένη γυναίκα δεν ήθελε χρώμα στα νύχια, η Μπρανταλίν της είπε ότι δεν είναι διασκεδαστικό να τα βάφεις χωρίς χρώμα.

Η ηλικιωμένη απάντησε, ότι τα χέρια της ήταν άσχημα και έτσι δεν ήθελε να τραβάνε την προσοχή. Η Μπρανταλίν ωστόσο, είπε στη γυναίκα ότι τα χέρια της δεν ήταν άσχημα, αλλά ήταν χέρια που άγγιξαν τη ζωή πολλών ανθρώπων. Είπε επίσης, ότι τα χέρια της ήταν σαν την ιστορία της ζωής της.

Τελικά, έπεισε τη γυναίκα να βάψει τα νύχια της ροζ. Η Μπρανταλίν αργότερα, μοιράστηκε την ιστορία της και μια φωτογραφία του χεριού της ηλικιωμένης γυναίκας, σε μια ιστοσελίδα που ονομάζεται «Love What Matters».

Είναι ενθαρρυντικό να βλέπεις ηλικιωμένους να κάνουν κάτι που τους ευχαριστεί και να είναι χαρούμενη, σαν αυτή εδώ την γιαγιά που δεν αφήνει την ηλικία της να την κρατάει πίσω από τις δραστηριότητές της, ή σαν αυτή εδώ που με ένα βερνίκι "ξανανένιωσε" νέα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share