Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

93χρονη γιαγιά ζήτησε να της φέρουν πολλές μπύρες - Αυτό που συνέβη στην συνέχεια θα σας εκπλήξει

Εκπλήρωσε την επιθυμία της

13 Μαΐου 2020 12:49
93χρονη γιαγιά ζήτησε να της φέρουν πολλές μπύρες - Αυτό που συνέβη στην συνέχεια θα σας εκπλήξει

Μια 93χρονη γιαγιά ζητούσε περισσότερη μπύρα, ενώ βρισκόταν σε καραντίνα, και τελικά κατάφερε να εκπληρώσει την επιθυμίας της. Δείτε στο Athensmagazine.gr τι έγινε.

Η Όλιβ Βερονέσι, από το Πίτσμπουργκ της Πενσυλβανίας, υπακούει στις συμβουλές των ειδικών και βοηθά να «εξομαλυνθεί η καμπύλη» παραμένοντας μέσα.

Ως αποτέλεσμα, βασίζεται σε άλλους ανθρώπους για να τις προμήθειές της, όπως φαγητό, προϊόντα περιποίησης και, προφανώς, μπύρα. Οι ευχές που κάνουν οι γιαγιάδες και οι επιθυμίες τους είναι κάποιες φορές περίεργες, όπως θα δείτε και εδώ αυτό που ζήτησε μια άλλη την ημέρα των γενεθλίων της.

Την περασμένη εβδομάδα, η Όλιβ ενημέρωσε τους γείτονες και την κόρη της ότι τελείωναν οι μπύρες, κρατώντας ένα κουτάκι Coors Light και έναν πίνακα που έγραφε «Χρειάζομαι περισσότερη μπύρα!!»

Μιλώντας στο KDKA News, η Όλιβ εξήγησε ότι έφτασε στα 12 τελευταία της κουτιά, τα οποία δεν θα διαρκούσαν πολύ, καθώς πίνει μια μπύρα κάθε βράδυ.

Μία φωτογραφία της σκηνής κοινοποιήθηκε στο διαδίκτυο και γρήγορα έγινε viral, ωθώντας τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να προσφέρουν για να εκπληρώσουν τις επιθυμίες της , αλλά προφανώς η εταιρεία Molson Coors Beverage Company είχε ήδη καλύψει τα πράγματα.

Τη Δευτέρα, η Molson Coors έφτασε στο σπίτι της με ειδική παράδοση 150 μπύρες Coors Light σε 15 -10 συσκευασίες.

Αυτή η γιαγιά μαγείρευε στην κουζίνα όταν άκουσε κάτι που την ξεσήκωσε - Θα "μείνετε"

Αυτή η γιαγιά μαγείρευε στη κουζίνα για την οικογένειά της, όταν ξαφνικά άκουσε κάτι που την ξεσήκωσε. Μόλις δείτε την συνέχεια, δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας.

Τι ήταν αυτό που την αναστάτωσε; Το αγαπημένο της τραγούδι, που την έκανε να αφήσει για λίγο το μαγείρεμα και τισ δουλειές, και να το διασκεδάσει. Μόλις, λοιπόν, μπήκε το κομμάτι «Ice Ice Baby» από τους Vanilla η σούπερ γιαγιά έριξε ένα δυνατό χορό!

Όταν η οικογένειά της μαζί με τον σκύλο κατάλαβαν ότι η γιαγιά τους έχει τρελά κέφια δεν έχασαν την ευκαιρία και αμέσως τη βιντεοσκόπησαν!

Το μόνο σίγουρο με αυτό το βίντεο είναι ότι ο χορός της μας διδάσκει πως η ηλικία δεν παίζει ρόλο και μπορούμε να ευχαριστιόμαστε τη ζωή μας οπουδήποτε ότι ώρα και να είναι ό,τι και να κάνουμε. αφού όπως θα δείτε εδώ μια άλλη ηλικιωμένη ξεκίνησε μαθήματα γιόγκα.

Έγινε viral

Τo απίθανο πάθος και στυλ της θα σας φτιάξει την διάθεση είναι πραγματικά μια τρομερή γιαγιά και αξίζει τις εκατομμύρια προβολές και τα διθυραμβικά σχόλια που έχει λάβει! Απολαύστε τη στο βίντεο που ακολουθεί πάθετε πλάκα με τον χορό της!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share