Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυτός ο σκύλος στέκεται ακίνητος στο δρόμο - Αυτό που είναι δίπλα του θα σας σοκάρει

Ραγίζει καρδιές

12 Μαΐου 2020 09:35
Αυτός ο σκύλος στέκεται ακίνητος στο δρόμο - Αυτό που είναι δίπλα του θα σας σοκάρει

Αυτός ο σκύλος στην φωτογραφία κάθεται στον δρόμο ακίνητος και συντετριμμένος. Ο λόγος θα σας κάνει να δακρύσετε.

Ο 23χρονος Λεονάρντο Βάλντες από το Concepción της Χιλής πήγαινε βόλτα τον σκύλο του, Ντόκι, όταν τον πάτησε αυτοκίνητο. Η βοήθεια άργησε πολύ και δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα για να τον σώσουν.

Αλλά κανείς δεν μπορούσε να πάρει τον Ντόκι από το πλευρό του Λεονάρντο, αφού οι σκύλοι είναι δεμένοι με τα αφεντικά τους και δεν τα αποχωρίζονται ούτε την ημέρα της κηδείας. Η φωτογραφία που τράβηξαν οι διασώστες με το σκύλο δίπλα στο σώμα έγινε γρήγορα viral: ο σκύλος κοιτάζει καταρρακωμένος και ακίνητος το πλαστικό σεντόνι κάτω από το οποίο βρίσκεται ο ιδιοκτήτης και φίλος του.

Ακόμη και στην κηδεία του 23χρονου, ο Ντόκι έμεινε δίπλα στο αφεντικό του. Ένα μέλος της οικογένειας υιοθέτησε τον θλιμμένο σκύλο. Ο Λεονάρντο πάντα θα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του Ντόκι.

Αυτός ο σκύλος κάθε βράδυ κοιτάει τον ιδιοκτήτη του μέχρι να τον πάρει ο ύπνος - Ο λόγος θα σας κάνει να δακρύσετε

Οι σκύλοι είναι τα πιο πιστά ζώα και ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Είναι προστάτες για τους ιδιοκτήτες τους και τους δείχνουν την αγάπη και τη φροντίδα τους με έναν μοναδικό τρόπο. Κάτι τέτοιο συνέβη και στη συγκεκριμένη περίπτωση όταν μια οικογένεια υιοθέτησε έναν σκύλο και εκείνος κάθε βράδυ κοιτούσε τον ιδιοκτήτη του μέχρι να τον πάρει ο ύπνος. Στην αρχή πίστευαν πως ήταν θέμα οικειότητας και αγάπη όταν όμως αυτό συνεχίστηκε η οικογένεια ανησύχησε. Αυτή όμως, δεν είναι η πρώτη ιστορία με πρωταγωνιστή έναν σκύλο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια γυναίκα έβαλε κάμερα για να παρακολουθεί τον σκύλο και τη γάτα της.

Τελικά, η οικογένεια έμαθε πως ο σκύλος είχε εγκαταλειφθεί από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη του. Γι’ αυτό το λόγο, ο σκύλος φοβάται να κάνει κάτι που θα έκανε το νέο του αφεντικό. Δηλαδή, να τον στείλει πίσω στο καταφύγιο. Έτσι, πλέον αρνείται να κοιμηθεί πριν από τον νέο ιδιοκτήτη του. Ο νέος ιδιοκτήτης ξέσπασε σε κλάματα, όταν έμαθε τη λυπητερή ιστορία του σκύλου, που είχε υιοθετήσει.

Όταν γύρισε σπίτι, ο ιδιοκτήτης έβγαλε το φράχτη που βρισκόταν στην είσοδο του υπνοδωματίου του. Μάλιστα, μετέφερε το κρεβατάκι του σκύλου δίπλα στο δικό του. Ο ίδιος ήλπιζε πως με αυτή την κίνησή του, θα έδινε στο σκύλο μία αίσθηση σιγουριάς. Σκοπός ήταν να κοιμάται ήρεμα τα βράδια.

Οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες του σκύλου δέχτηκαν μεγάλη και αρνητική κριτική για την πράξη τους από πολλούς ανθρώπους, οι οποίοι διάβασαν την αληθινή ιστορία του σκύλου. Μάλιστα, ένας κύριος ανέφερε «Το κακόμοιρο σκυλί δεν θα εμπιστευθεί ξανά κανέναν, μετά από τέτοια μεταχείριση». Όσοι έχετε σκύλο και όσοι σκέφτεστε να υιοθετήσετε έναν, να μην τον εγκαταλείψετε ποτέ. Είστε όλος του, ο κόσμος.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share