Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αυτή η τίγρης το έσκασε από ένα ζωολογικό πάρκο - Μόλις δείτε που κάνει βόλτες θα πάθετε σοκ

Αδιανόητο!

10 Μαΐου 2020 16:08
Αυτή η τίγρης το έσκασε από ένα ζωολογικό πάρκο - Μόλις δείτε που κάνει βόλτες θα πάθετε σοκ

Πώς θα σας φαινόταν εάν καθώς οδηγούσατε σε έναν κεντρικό δρόμο βλέπατε μπροστά σας μια... τίγρη; Σοκαριστικό ε; Αυτό ακριβώς έπαθε κι ένας άντρας στο Κατάρ!

Μια τίγρης εμφανίστηκε να κάνει βόλτες σε κεντρική λεωφόρο της Ντόχα στο Κατάρ. Κανείς δεν γνώριζε πώς και από που είχε δραπετεύσει το άγριο αιλουροειδές καθώς στο Κατάρ είναι συνηθισμένο φαινόμενο τέτοια ζώα να φιλοξενούνται και ως κατοικίδια. Επόμενο ήταν οι περισσότεροι οδηγοί να τρομοκρατηθούν και να μην πλησιάσουν το άγριο ζώο με μόνη εξαίρεση αυτόν τον άντρα. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα τέτοιο ζώο φαίνεται τόσο φιλικό, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένα άντρας βούτηξε στο ποτάμι μαζί με μια τίγρη!

Ο άντρας αυτός λοιπόν προσπάθησε με κάποιο τρόπο να βγάλει την τίγρη που είχε μπει κάτω από ένα αυτοκίνητο και με ένα σχοινί κατάφερε και την απεγκλώβισε ενώ στην συνέχεια την μετέφερε στην άκρη του αυτοκινητόδρομου προς αποφυγήν κάποιου ατυχήματος.

Το ζώο φαινόταν τρομαγμένο και μάλλον αυτός ήταν ο λόγος που ήταν ιδιαίτερα φιλικό απέναντι στο διασώστη του και μάλιστα τον άφησε και να τη χαϊδέψει!

Μια τίγρης παγιδεύτηκε σε ένα πηγάδι όταν ξαφνικά εμφανίστηκαν μαϊμούδες - Αυτό που ακολούθησε θα σας σοκάρει

Μια ηρωική πράξη έκαναν μαϊμούδες στην Δυτική Ινδία όταν είδαν μια τίγρη σε ένα πηγάδι 8 μέτρων. Την έσωσαν κυριολεκτικά από σίγουρο πνιγμό! Αυτή όμως, δεν είναι η πρώτη ιστορία με πρωταγωνιστή μια τίγρη, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένας άντρας επιχείρησε να ταΐσει μια τίγρη.

Κάποιες μαϊμούδες, λοιπόν, ειδοποίησαν τους ντόπιους για να βοηθήσουν την δύσμοιρη τίγρη.Έβγαζαν ήχους και πήδαγαν πολύ γρήγορα γύρω από ένα πηγάδι στον ναό Σικάρ στο Ρατζαστάν της δυτικής Ινδίας.

Οι επισκέπτες πήγαν κοντά στο πηγάδι όταν είδαν την «ασυνήθιστη συμπεριφορά» των μαϊμούδων, θεωρώντας ότι έχει γίνει κάτι σοβαρό. Τότε είδαν την τίγρη να πνίγεται στον πάτο του πηγαδιού!

Οι επισκέπτες αμέσως κάλεσαν ειδικούς για να βοηθήσουν και να απελευθερώσουν την τίγρη. Μετά από πολλές προσπάθειες η τίγρης κατάφερε να ανέβει στην σκάλα και να σκαρφαλώσει στην επιφάνεια.

«Ενημερωθήκαμε για το περιστατικό στις 6 π.μ. στις 11 Ιουνίου. Αμέσως στείλαμε μια σωστική ομάδα. Η επιχείρηση απεγκλωβισμού διήρκεσε περίπου 1 ώρα», ανέφερε ο υπεύθυνος του κέντρου διάσωσης.

Οι ντόπιοι και οι διασώστες χρησιμοποίησαν σκοινί και μια σκάλα για να σώσουν την τίγρη, που μόλις βγήκε έγινε καπνός!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share