Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυτός ο άντρας έβαλε το χέρι του στο κλουβί μιας τίγρης για να την ταΐσει - Αυτό που ακολούθησε θα σας κόψει την ανάσα

Σοκ!

7 Μαΐου 2020 18:17
Αυτός ο άντρας έβαλε το χέρι του στο κλουβί μιας τίγρης για να την ταΐσει - Αυτό που ακολούθησε θα σας κόψει την ανάσα

Σοκ προκαλεί το βίντεο από την επαρχία Χενάν στην κεντρική Κίνα που δείχνει μια τίγρη να δαγκώνει το χέρι ενός ηλικιωμένου την ώρα που αυτός την ταΐζει.

Στο βίντεο φαίνεται ο άνδρας να έχει πλησιάσει τα κλουβιά στα οποία βρίσκονται δύο τίγρεις και να βάζει τα χέρια του και στα δύο προκειμένου να δώσει έναν μεζέ στα δύο αιλουροειδή. Αυτή όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος τολμάει να βρεθεί τόσο κοντά με ένα άγριο αιλουροειδές, δείτε τι συνέβη όταν ένας μεθυσμένος άντρας πήδηξε στο κλουβί ενός λιονταριού.

Ενώ, όμως, η μια από τις τίγρεις δεν δείχνει να ενδιαφέρεται, η δεύτερη κάνει ξαφνικά μια αστραπιαία κίνηση και δαγκώνει το χέρι του άτυχου άνδρα χωρίς να το αφήνει. Τελικά χρειάστηκε η επέμβαση ενός άλλου άνδρα ο οποίος κατάφερε να απομακρύνει με ένα κοντάρι την τίγρη και έτσι να απελευθερώσει το χέρι του ηλικιωμένου.

Ο ηλικιωμένος άντρας χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Άντρας σε ζωολογικό κήπο δέχεται επίθεση από λεοπάρδαλη και ξαφνικά μια τίγρης... Ανατριχιαστικές εικόνες! (Video)

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε σε ένα ζωολογικό κήπο στο Μεξικό όταν ένας άνδρας δέχτηκε επίθεση από μια λεοπάρδαλη. Σε καμία περίπτωση αυτός ο άνδρας δεν περίμενε πως θα του έσωζε τη ζωή μία... τίγρης. Επίσης, σε ένα άλλο περιστατικό μια λεοπάρδαλη ετοιμάζεται να ορμήξει σε κουνέλι με την εξέλιξη να σοκάρει.

Ο υπάλληλος του ζωολογικού κήπου είναι εξοικειωμένος με τα άγρια ζώα και μοιάζει να έχει μια ιδιαίτερη σχέση μαζί τους καθώς όπως φαίνεται στο βίντεο, είναι περιτριγυρισμένος από λιοντάρια τα οποία χαϊδεύει σαν να είναι τα κατοικίδια του.

Εκείνη τη στιγμή όμως, δέχεται μια επίθεση από μια λεοπάρδαλη την οποία για καλή του τύχη σταμάτησε μια τίγρης. Αυτός ο άντρας χρωστάει αιώνια ευγνωμοσύνη σε αυτή την τίγρη και ολόκληρη τη ζωή του.

Δείτε εδώ το ανατριχιαστικό βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share