Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024

Τη χώρισε ο άντρας της επειδή πάχυνε - "Μεταμορφώθηκε" και τώρα συζεί με το γιο του πρώην άντρα της

Αδιανόητο!

9 Μαΐου 2020 21:03
Τη χώρισε ο άντρας της επειδή πάχυνε -

Το να πάρεις την απόφαση να αλλάξεις ολοκληρωτικά είναι δύσκολο και θέλει μεγάλο θάρρος και δύναμη ψυχής. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει ανθρώπους να μεταμορφώνονται τόσο που να γίνονται αγνώριστοι, δείτε εδώ τι κατάφερε μια 25χρονη μέσα σε 6 μόλις μήνες.

Μία νεαρή κοπέλα χώρισε με τον σύζυγό της και πλέον ζει στο ίδιο σπίτι με το νέο της σύντροφο, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον γιο του. Μπερδεμένο κάπως ε; Ναι είναι, για αυτό ας ξετυλίξουμε το κουβάρι της συγκεκριμένης ιστορίας.

Η Μαρίνα λοιπόν μόλις είχε χωρίσει από τον πρώτο της γάμο και είχε έρθει κοντά με έναν άνδρα, ο οποίος ήταν και αυτός σε ανάλογη κατάσταση, έχοντας μάλιστα και ένα παιδί. Οι δυο τους παντρεύτηκαν, όμως η κοπέλα άρχισε να παίρνει κιλά, κάτι που ήταν πολύ ενοχλητικό για τον άνδρα της.

Σε τέτοιο σημείο που μία μέρα της είπε «Είσαι χοντρή δεν μπορώ ούτε να σε βλέπω έτσι όπως είσαι» και έφυγε.

Εκείνη δεν το έβαλε κάτω… Κατάφερε να χάσει τα κιλά αυτά, να γίνει κορμάρα και τελικά να τα φτιάξει με τον γιο του πρώην πλέον άνδρα της, τον Βλαδίμιρο με τον οποίο μένουν μαζί στο Κράσνονταρ.

Μάλιστα μία μέρα, ο άνδρας είχε πάει σπίτι για να πάρει κάποια τελευταία πράγματα, όταν παρατήρησε πως η Μαρίνα ήταν αναψοκοκκινισμένη. Αμέσως έκανε έλεγχο στα δωμάτιο όπου ανακάλυψε τον γιο του γυμνό.

Όπως καταλαβαίνετε, πλέον έχει διακόψει κάθε σχέση μαζί του.

Ολοκληρωτική «μεταμόρφωση»: 19χρονη ζύγιζε 145 κιλά - Έχασε 77 και έγινε αγνώριστη (photo)

19χρονη γυναίκα κέρδισε μια δεύτερη ζωή όταν κατάφερε να χάσει 77 κιλά ενώ ζύγιζε 145 καταφέρνοντας μία ολοκληρωτική «μεταμόρφωση». Επίσης, την απόλυτη «μεταμόρφωση» πέτυχε ένας άνδρας, ο οποίος αποφάσισε να ξυριστεί και να κουρευτεί μετά από χρόνια και στο τέλος να μην τον αναγνωρίζει ούτε η γυναίκα του.

Η 19χρονη γυρνούσε σπίτι της, άνοιγε τη σακούλα με το φαγητό που είχε πάρει απ’ έξω, καθόταν απέναντι από την τηλεόραση της και περνούσε το υπόλοιπο της ημέρας τρώγοντας και βλέποντας τις αγαπημένες της σειρές στον καναπέ. «Το μόνο που έκανα ήταν να πηγαίνω στη δουλειά, να τρώω και να παρακολουθώ σειρές», λέει η Τζέσικα.

Δεν ξέρουμε τι ήταν αυτό ακριβώς που την παρακίνησε αλλά πήρε τη μεγάλη απόφαση να αλλάξει τρόπο σκέψης και διατροφής. Με λίγα λόγια να αλλάξει τη ζωή της 360 μοίρες. Και κάπως έτσι κατάφερε κάτι που, στην αρχή τουλάχιστον, έμοιαζε ακατόρθωτο.

Έτσι, έβγαλε το πρόχειρο φαγητό από την καθημερινότητα της και έβαλε τη γυμναστική. Αντικατέστησε το φαγητό απ’ έξω με πιο υγιεινές επιλογές και τις σειρές με καθημερινό περπάτημα και προγράμματα για γυμναστική στο σπίτι που έβρισκε στο YouTube. Μέχρι που πήγε στο γυμναστήριο.

Δείτε πόσο άλλαξε:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share