Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απίστευτη μεταμόρφωση: Αυτή η 25χρονη κατάφερε μέσα σε 6 μήνες να γίνει άλλος άνθρωπος!

Τρομερή αλλαγή!

26 Απριλίου 2020 12:30
Απίστευτη μεταμόρφωση: Αυτή η 25χρονη κατάφερε μέσα σε 6 μήνες να γίνει άλλος άνθρωπος!

Αυτή η 25χρονη έβαλε ένα στόχο ζωής, ήθελε να αλλάξει και το πέτυχε και μάλιστα μέσα σε μόλις 6 μήνες. Όταν θες να πετύχεις μια τέτοια "μεταμόρφωση" τον πρώτο και κύριο λόγο παίζει το πείσμα σου και η απόφαση που πήρες να είναι σίγουρη. Δεν είναι καθόλου εύκολο να χάσεις πολλά κιλά σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μια τέτοια ολική "μεταμόρφωση", δείτε εδώ μια 19χρονη που εχασε 77 κιλά κι έγινε αγνώριστη.

Η περίπτωση της Σάρα κάνει τον γύρο του διαδικτύου και με το παράδειγμά της εμπνέει εκατοντάδες γυναίκες.

Η αισθητικός δημοσίευσε ένα βίντεο με ένα συναισθηματικό ξέσπασμα: η Σάρα ζούσε μια ζωή που είχε σταματήσει να της γεννά θετικά συναισθήματα.

Τo σώμα της είχε γίνει πια ένα «ρούχο» που δεν ήταν πια στα μέτρα της ψυχής της. Ένιωθε άβολα και η αδιέξοδη κατάσταση δεν είχε τέλος.

«Νιώθω χάλια με την διατροφή που κάνω. Θα έπρεπε να πηγαίνω νωρίς για ύπνο και να τρέφομαι σωστά. Να χρησιμοποιώ συχνότερα τον διάδρομο που αγόρασα πριν 3 εβδομάδες και τον έχω χρησιμοποιήσει μόνο δύο φορές. Δεν θέλω να μεγαλώσω και να μετανιώσω για την ζωή που δεν έζησα επειδή απλά ήμουν τεμπέλα...» είχε δηλώσει τότε.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η Σάρα : σε αυτό το βίντεο του ενός λεπτού αφήνει τις φωτογραφίες να μιλήσουν από μόνες τους. Το προσωπικό της «extreme makeover» μπορεί να ενθαρρύνει πολλές γυναίκες:

Πήρε το θάρρος να προβάλλει την περίπτωσή της και να σταματήσει να θρέφει τον εαυτό της με δικαιολογίες. Ήξερε πολύ καλά τι έπρεπε να κάνει- αυτό που έλειπε ήταν η απόφαση. Και την πήρε.

Η Σάρα άρχισε συστηματική γυμναστική: ο στόχος δεν ήταν μόνο η απώλεια βάρους αλλά και η αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας Όπως η ίδια σημειώνει, δεν φτάνει μόνο ένα τυπικό πρόγραμμα γυμναστικής για να φέρει αποτέλεσμα, όταν η διατροφή δεν είναι εναρμονισμένη με την προσπάθεια. «Μην περιμένεις να αλλάξουν τα πάντα, όταν την μία ημέρα τρως σωστά και την άλλη όχι. (...) Μπορείς να αντλήσεις κίνητρο από τα πάντα. Ακόμα κι από ένα βίντεο που διαρκεί 5 λεπτά. Είναι αποφασιστικότητα που σε οδηγεί στην επίτευξη του στόχου».

Από τα 67 κιλά, η Σάρα κατάφερε να φτάσει τα 59 μέσα σε λίγους μήνες.

Ο τρόπος ζωής της απαλλάχθηκε από συνήθειες που υιοθετούσε για να την κάνουν απλά «αρεστή», όπως για παράδειγμα, το αλκοόλ. Για πρωινό επιλέγει γάλα αμυγδάλου με βρώμη, μια κουταλιά της σούπας φυστικοβούτυρο και μύρτιλα. Ακολουθεί ένα γεύμα με κεφτέδες από ρεβύθια και ρύζι γιασεμιού, το βράδυ μπορεί να επιλέξει τόφου με λαχανικά. Eνα smoothie και κάποια μπάρα πρωτεΐνης είναι σνακ που την γεμίζουν με ενέργεια κατά την διάρκεια της ημέρας.

Δείτε το πριν και το μετά:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share