Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ολοκληρωτική «μεταμόρφωση»: 19χρονη ζύγιζε 145 κιλά - Έχασε 77 και έγινε αγνώριστη (photo)

Kέρδισε μια δεύτερη ζωή

22 Απριλίου 2020 18:12
Ολοκληρωτική «μεταμόρφωση»: 19χρονη ζύγιζε 145 κιλά - Έχασε 77 και έγινε αγνώριστη (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

19χρονη γυναίκα κέρδισε μια δεύτερη ζωή όταν κατάφερε να χάσει 77 κιλά ενώ ζύγιζε 145 καταφέρνοντας μία ολοκληρωτική «μεταμόρφωση». Επίσης, την απόλυτη «μεταμόρφωση» πέτυχε ένας άνδρας, ο οποίος αποφάσισε να ξυριστεί και να κουρευτεί μετά από χρόνια και στο τέλος να μην τον αναγνωρίζει ούτε η γυναίκα του.

Η 19χρονη γυρνούσε σπίτι της, άνοιγε τη σακούλα με το φαγητό που είχε πάρει απ’ έξω, καθόταν απέναντι από την τηλεόραση της και περνούσε το υπόλοιπο της ημέρας τρώγοντας και βλέποντας τις αγαπημένες της σειρές στον καναπέ. «Το μόνο που έκανα ήταν να πηγαίνω στη δουλειά, να τρώω και να παρακολουθώ σειρές», λέει η Τζέσικα.

Δεν ξέρουμε τι ήταν αυτό ακριβώς που την παρακίνησε αλλά πήρε τη μεγάλη απόφαση να αλλάξει τρόπο σκέψης και διατροφής. Με λίγα λόγια να αλλάξει τη ζωή της 360 μοίρες. Και κάπως έτσι κατάφερε κάτι που, στην αρχή τουλάχιστον, έμοιαζε ακατόρθωτο.

Έτσι, έβγαλε το πρόχειρο φαγητό από την καθημερινότητα της και έβαλε τη γυμναστική. Αντικατέστησε το φαγητό απ’ έξω με πιο υγιεινές επιλογές και τις σειρές με καθημερινό περπάτημα και προγράμματα για γυμναστική στο σπίτι που έβρισκε στο YouTube. Μέχρι που πήγε στο γυμναστήριο.

Δείτε πόσο άλλαξε:

Η εξωπραγματική «μεταμόρφωση» αυτής της 36χρονης μητέρας θα σας... τρελάνει! (Video)

Η εξωπραγματική «μεταμόρφωση» αυτής της 36χρονης μητέρας πραγματικά θα σας... τρελάνει. Επίσης, την απόλυτη «μεταμόρφωση» κατάφερε μια 26χρονη Βρετανίδα που έχασε 50 κιλά όταν τη χώρισε ο αρραβωνιαστικός της και τελικά έφτασε να στεφθεί Μις Μεγάλη Βρετανία.

Η Κέρι Μάιλς από τη Μεγάλη Βρετανία, μητέρα ενός παιδιού, που ούτως ή άλλως είχε κάνει αρκετές πλαστικές παρεμβάσεις ώστε να μοιάζει με τη «Μπάρμπι» τη διάσημη κούκλα, το πήγε ένα βήμα παρακάτω. Αποφάσισε να πετάξει τα ροζ ρούχα της και τα ξανθιά μαλλιά και να υιοθετήσει ένα «σατανικό» -ή πιο γκόθικ στυλ

.

Έτσι, φόρεσε δερμάτινα, έβαψε τα μαλλιά της κατάμαυρα, έβαλε κορσέδες και το απαραίτητο σκοτεινό μακιγιάζ για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share