Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021

13χρονη περίμενε 6 ώρες για να την χειρουργήσουν - Κατά την διάρκεια της επέμβασης βλέπει τους γιατρούς να...

Δεν πάει το μυαλό σας

8 Μαΐου 2020 10:17
13χρονη περίμενε 6 ώρες για να την χειρουργήσουν - Κατά την διάρκεια της επέμβασης βλέπει τους γιατρούς να...
Από Δανάη Πάλμου

Αυτή η 13χρονη έπρεπε να χειρουργηθεί άμεσα, όταν παρατήρησε ότι η πληγή στο στόμα της δεν έκλεινε. Μετά από πολύωρη καθυστέρηση στο χειρουργείο, έγινε κάτι που τάραξε την οικογένειά της.

Αφού περίμενε ήδη 5-6 ώρες για να κάνει την επέμβαση, τα πράγματα δεν κύλησαν όπως θα έπρεπε. Σύμφωνα με τη Mirror, η Τζόρτζια Χέντερσον περίμενε με αίματα στο πρόσωπο στην αίθουσα αναμονής του νοσοκομείου.

Η Τζόρτζια φέρεται πως είχε μόνο γάζες για να μειώνουν τη ροή του αίματος στο χείλος της, όση ώρα περίμενε στην αίθουσα αναμονής. Η πληγή στο χείλος της Τζόρτζια είχε ανοίξει και υπήρχε ένα εξόγκωμα που έπρεπε να αφαιρεθεί χειρουργικά.

Το λάθος του γιατρού

Σύμφωνα με τη Mirror, όταν ένας γιατρός ήρθε για να δει την Τζόρτζια, την πήγε σε ένα μικρό δωμάτιο, όπου θα γινόταν η επέμβαση.Η Τζόρτζια και η μητέρα της έμειναν άναυδες όταν ο γιατρός ξαφνικά ζήτησε από έναν βοηθό να ρίξει φως με το iPhone για να βλέπει καθαρά.

«Βρισκόμουν στην αίθουσα αναμονής για 5 ή 6 ώρες, έχοντας το χείλος να αιμορραγεί συνεχώς. Μου έδιναν γάζες, αλλά η αιμορραγία δεν σταματούσε. Όταν ήρθε ο γιατρός με πήγε σε ένα δωμάτιο, και μου έκανε τοπική αναισθησία. Τότε έβγαλαν έναν iPhone με φλας και ο γιατρός προσπάθησε να αφαιρέσει τη μάζα που προκαλούσε την αιμορραγία. Το έραψε, αλλά αυτό εξακολουθεί να υπάρχει, και στην ουσία δεν έκανε τίποτα.

Η μητέρα της νιώθει εξαγριωμένη που η κόρη της αναγκάστηκε να περιμένει τόσες ώρες και στο τέλος ο γιατρός έβγαλε ένα κινητό για να φωτίσει. Βέβαια, αυτό το λάθος είναι μικρό σε σχέση με αυτό που έχουμε δει να συμβαίνει σε έναν άλλο άνδρα, στον οποίο ξέχασαν μέσα του μια ολόκληρη πετσέτα.

«Αυτό έχει γίνει ένα πραγματικό πρόβλημα, η κόρη μου έπρεπε να λείψει από το σχολείο, έχει επηρεάσει την αυτοπεποίθησή της,» δηλώνει η μητέρα.

Το νοσοκομείο του Newcastle έβγαλε ανακοίνωση, λέγοντας: «Το προσωπικό μας εργάζεται σκληρά για να παρέχει την καλύτερη φροντίδα σε όλους τους ασθενείς μας. Οι ασθενείς στα επείγοντα εξυπηρετούνται σύμφωνα με την κρισιμότητα της κατάστασης, με τα πιο σοβαρά περιστατικά να εξυπηρετούνται πρώτα. Προσπαθούμε να βλέπουμε όλους τους ασθενείς μέσα σε τέσσερις ώρες από την ώρα άφιξής τους, αλλά υπάρχουν περιστατικά που αυτό δεν είναι πάντα εφικτό και εξηγούμε την κατάσταση στους ασθενείς εκείνη τη στιγμή.»

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share