Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μια έγκυος ξύπνησε και είδε ξαφνικά αυτά τα σημάδια στην κοιλιά της - Σοκαρισμένος ο γιατρός της είπε...

Δεν θα το πιστεύετε

6 Μαΐου 2020 22:50
Μια έγκυος ξύπνησε και είδε ξαφνικά αυτά τα σημάδια στην κοιλιά της - Σοκαρισμένος ο γιατρός της είπε...

Αυτή η έγκυος γυναίκα έπαθε το σοκ της ζωής της, όταν μια μέρα ξύπνησε και είδε στην πρώτη της εγκυμοσύνη πως έχει βγάλει αυτά τα τρομακτικά σημάδια στην κοιλιά της.

Σε μια εγκυμοσύνη δεν πάνε πάντα όλα όπως τα περιμένουμε, και χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί και αυτή εδώ η κοπέλα, που διαγνώστηκε με καρκίνο, αλλά και αυτή στην παρακάτω ιστορία. Η 25χρονη Φιόνα Κέριγκαν είχε μόλις 3 μήνες για να τελειώσει η εγκυμοσύνη της όταν ξαφνικά η κοιλιά της άρχισε να κοκκινίζει και να βγάζει εξανθήματα.

Μόλις είδε ότι τα σημάδια αυτά δεν έφευγαν, πήγε σε γιατρό και εκείνος έκανα μία πολύ σοκαριστική διάγνωση. Η μέλλουσα μητέρα έμαθε ότι έπασχε από Πολυμορφική Έκρηξη της εγκυμοσύνης (PEP), μία αλλεργική αντίδραση που φαίνεται να σχετίζεται με το τέντωμα του δέρματος της γυναίκας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

“Έβγαλα ραγάδες στην κοιλιά μου – ήταν πολύ κόκκινες και με φαγουρίζαν. Συνέχισαν να μεγαλώνουν και να πρήζονται και στη συνέχεια εξαπλώθηκαν σε όλο μου το σώμα σαν φωτιά.» “Είχαν επεκταθεί παντού αυτές οι ραγάδες. Στα χέρια και τα πόδια, ακόμα και στις παλάμες μου.»

Σύμφωνα με ειδικούς, η πάθηση αυτή είναι πιο συνηθισμένη σε γυναίκες που βρίσκονται στην πρώτη τους εγκυμοσύνη και το δέρμα τους είναι ακόμα πολύ σφιχτό.

“Ο τρόπος που μου το εξήγησε ο γιατρός ήταν πως το δέρμα μου είχε τεντώσει τόσο πολύ, στο απόλυτο όριό του, που τα κύτταρα του μωρού μου άρχισαν να ανακατεύονται με τα δικά μου, δημιουργώντας αλλεργική αντίδραση. Ήμουν αλλεργική στην ίδια μου την εγκυμοσύνη.»

Ευτυχώς για εκείνη, έφυγαν όταν γέννησε τον υγιή γιο της. “Οσο φρικτό και αν ήταν, στο τέλος άξιζε – όταν είχα το γιο μου στην αγκαλιά μου τα είχα ξεχάσει όλα και θα το πέρναγα ξανά για να αποκτήσω ένα ακόμα παιδί.»

Έμεινε έγκυος με εξωσωματική και μόλις γέννησε...έπαθε σοκ - Είχε γίνει τέραστιο λάθος

Στην ζωή μπορούν να συμβούν πολλά λάθη, άλλοτε μικρά και άλλοτε καθοριστικά, όπως και αυτό που συνέβη στην έγκυο στην παρακάτω ιστορία.

Όταν η Τζένιφερ Κάμπλετ κιη σύντροφός της, Αμάντα Ζίνκον, αποφάσισαν να κάνουν οικογένεια το 2011, η Τζένιφερ αποφάσισε να μείνει έγκυος μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης. Αρχικά, το ζευγάρι πήγε σε μία τράπεζα σπέpματος για να βρουν τον κατάλληλο δότη.

Είχαν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στο μυαλό τους για το πώς ήθελαν τον πατέρα του παιδιού τους. Τελικά διάλεξαν έναν δότη με γαλάζια μάτια, ξανθά μαλλιά και άσπρο δέρμα.

Αφού έκαναν την επιλογή τους, προχώρησαν στην εξωσωματική. Εννιά μήνες μετά όμως, η Τζένιφερ έπαθε το σοκ της ζωής της όταν αντίκρισε το μωρό της. Δεν έμοιαζε καθόλου με αυτό που είχε στο μυαλό της. Αντιθέτως, το μωρό ήταν μαύρο! Βέβαια έχουμε δει πολύ χειρότερα να συμβαίνουν σε μια γέννα, σαν αυτό που συνέβη σε μια 15χρονη, οπότε το χρώμα ενός παιδιού δεν θα έπρεπε να θεωρηθεί τόσο μεγάλο πρόβλημα.

Πώς ήταν αυτό δυνατόν; Από ότι φαίνεται, η τράπεζα μπέρδεψε τον γραφικό χαρακτήρα και αντί για 380 που ήταν ο αριθμός που διάλεξαν, χρησιμοποίησαν το σπέpμα του δότη 330 που ήταν Αφροαμερικανός.

Από τη μία, η Τζένιφερ ένιωθε απογοητευμένη, νευριασμένη και φοβισμένη επειδή έπρεπε να μεγαλώσει ένα μαύρο παιδί. Δεν ήξερε τίποτα για την κουλτούρα τους και δεν ένιωθε έτοιμη.

Επιπλέον, ένιωθε πως η συντηρητική της οικογένεια δεν θα δεχόταν μία μαύρη κόρη. Βέβαια, η τράπεζα σπέρματος είχε κάνει ένα πολύ μεγάλο λάθος που θα άλλαζε όλη τη ζωή του ζευγαριού, αφού δεν έδωσαν στο ζευγάρι αυτό για το οποίο είχαν πληρώσει.

Έτσι, η Τζένιφερ έκανε μήνυση στην τράπεζα για αμέλεια, αθέτηση συμβολαίου και απάτη και αναμένεται να γίνει φέτος η δίκη.

Ένα τέτοιο λάθος είναι πραγματικά ασυγχώρητο και θα τις επηρεάζει για το υπόλοιπο της ζωής τους. Βέβαια, το έχουν ξεκαθαρίσει πως αγαπάνε την κόρη τους με όλη τους την καρδιά και θέλουν να σιγουρέψουν πως θα μεγαλώσει με τον καλύτερο τρόπο.

Τι πιστεύετε; Θα πρέπει να θεωρηθεί υπεύθυνη γι’αυτό το λάθος;

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share