Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αυτή η φωτογραφία θα σου προκαλέσει πονοκέφαλο - Μπορείς να βρεις σε ποιον ανήκει το κάθε πόδι;

Θα σας τρελάνει

5 Μαΐου 2020 14:35
Αυτή η φωτογραφία θα σου προκαλέσει πονοκέφαλο - Μπορείς να βρεις σε ποιον ανήκει το κάθε πόδι;

Μια φωτογραφία-οφθαλμαπάτη έχει γίνει viral και όσο την κοιτάς θα αλλάξεις γνώμη για αυτό που βλέπεις. Ποιανού είναι τα πόδια; Προσπαθήστε να το λύσετε και θα καταλάβετε!

Η εικόνα δείχνει δύο άτομα που αγκαλιάζονται, έναν άντρα και μια γυναίκα, αλλά το μπέρδεμα βρίσκεται στα πόδια τους, και θυμίζει την οφθαλμαπάτη με τα κεφάλια αλόγου, που φαίνονται σαν ένα.

Ποιανού είναι τα πόδια και ποιος φοράει το λευκό σορτς, και γιατί φαίνεται ότι το φοράνε και οι δυο; Η εικόνα έγινε viral αυτή την εβδομάδα, όπως γράφει η Telegraph, όταν ανέβηκε στο Reddit από τον χρήστη Blood Reaper με τον τίτλο This hurts my brain.

Ο χρήστης nemom, έδωσε μια πειστική εξήγηση, λέγοντας ότι το σορτσάκι του άντρα είναι δίχρωμο -άσπρο και μαύρο-, τα λευκά σημεία του οποίου ταίριαξαν με τα πόδια της κοπέλας που μοιάζει να φορά εκείνη το λευκό παντελόνι.

Δείτε την λύση:

Ενώ περπατάτε στην έρημο βλέπετε έναν κύβο, τι κάνετε; - Αυτό που σκεφτήκατε πρώτο σημαίνει πολλά για εσάς

Αν ενώ περπατούσατε στην έρημο βλέπετε έναν κύβο τι θα κάνατε; Αυτό που σκεφτήκατε πρώτο σημαίνει πολλά για εσάς...

Στον ναό του Μαντείου των Δελφών η επιγραφή γράφει «Γνώθι σαυτόν». Αυτή είναι μια καλή φράση να την ακολουθεί κανείς στην ζωή του. Αλλά δεν είναι εύκολο να γνωρίζει κανείς πραγματικά τον εαυτό του.

Μπορεί να νομίζουμε ότι ξέρουμε ποιοι είμαστε, αλλά συμβαίνουν πράγματα όπου δοκιμάζουμε την άποψη που έχουμε για τον εαυτό μας. Μιλώντας για τέτοιες δοκιμασίες, παρακάτω σας παρουσιάζουμε μια άσκηση φαντασίας η οποία μπορεί να αποκαλύψει πράγματα που μπορεί να μην γνωρίζατε για την προσωπικότητα σας…

Μάθατε κάτι ενδιαφέρον για τον εαυτό σας; Αυτό το τεστ σίγουρα δεν είναι προφητικό, αλλά μας δίνει τροφή για σκέψη επειδή μερικές φορές η προσωπικότητα μας δεν είναι ακριβώς όπως την είχαμε στο μυαλό μας.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share