Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Εσείς πόσα πρόσωπα βλέπετε στην εικόνα; Το τεστ παρατηρητικότητας που έχει "τρελάνει" το διαδίκτυο

Σίγουρα θα δυσκολευτείτε!

27 Απριλίου 2020 08:17
Εσείς πόσα πρόσωπα βλέπετε στην εικόνα; Το τεστ παρατηρητικότητας που έχει

Τον τελευταίο καιρό τα τεστ στο διαδίκτυο έχουν την... τιμητική τους. Άλλα μαθηματικών, άλλα παρατηρητικότητας κι άλλα ψυχολογίας.

Εκατομμύρια χρήστες του Facebook ασχολούνται με την παραπάνω εικόνα. Πολλοί χρήστες του γνωστού μέσου κοινωνικής δικτύωσης λένε ότι η συγκεκριμένη εικόνα μοιάζει, με δέντρο. Άλλοι ισχυρίζονται πως η προαναφερθείσα εικόνα περιέχει δέκα πρόσωπα. Ποια είναι, όμως, η πραγματική απάντηση; Είναι όντως ένα δέντρο ή μήπως απεικονίζονται σε αυτό δέκα πρόσωπα; Αν πάλι είστε παίκτης... ψυχολογίας, δείτε εδώ ένα τεστ που θα σας αποκαλύψει πολλά για την προσωπικότητα σας.

Η εικόνα φέρει τον τίτλο «Το δέντρο των εθνικών ηγετών». Στην αγγλική γλώσσα, η συγκεκριμένη φράση αποτυπώνεται ως «National Leaders Tree». Σε αυτό βρίσκονται εμφανή ορισμένα πρόσωπα. Ένα από αυτά, τα πρόσωπα είναι της Μάργκαρετ Θάτσερ. Ένα άλλο πρόσωπο ανήκει στον Μιχαήλ Γκορμπατσώφ. Μάλιστα, τα συγκεκριμένα πρόσωπα, μαζί με κάποια άλλα φαίνεται πως σχηματίζουν το δέντρο της εικόνας. Εσείς, πόσα πρόσωπα είδατε στη συγκεκριμένη εικόνα;

Τι βλέπεις στη φωτογραφία; Το 97% δίνει αυτή την απάντηση

Τι βλέπεις στη φωτογραφία σε αυτό το τεστ; Το 97% δίνει αυτή την απάντηση εσύ ποια θα δώσεις;

Βλέπετε αυτό το σχήμα. Τα τεστ παρατηρητικότητας με ζώα είναι η καλύτερη επιλογή, και τα επιλέγουν πολλοί για να περάσουν την ώρα τους, για αυτό σας έχουμε ακόμα ένα πάλι με γάτες, αν μπορέσετε να το λύσετε!

Είναι κύκλος; Tι σχήματα θα λέγατε ότι έχει;

O δρ. Μπεν Άμπριτζ, που διεξήγαγε σχετική έρευνα, έκανε ένα πρωτότυπο πείραμα σε μια ομάδα δείχνοντας μια σειρά από πειραγμένα σχήματα καταγράφοντας τις αντιδράσεις τους και με βάση τις αντιδράσεις αυτές συμπέρανε την πολιτική ιδεολογία του κάθε ατόμου.

Σύμφωνα με τον καθηγητή όσοι θεωρούν ότι αυτό είναι κύκλος ή ότι μοιάζει με κύκλο, είναι άνθρωποι φιλελεύθερων απόψεων και πιο ανεκτικοί, υποστηρίζουν ένθερμα την ενίσζχυση των ανέργων και όσων βρίσκονται σε ανάγκη.
Όσοι άνθρωποι δεν βλέπουν κάτι τέτοιο, είναι άτομα συντηρητικών απόψεων, ασχολούνται πολύ με τους τύπους, είναι αυστηροί ως χαρακτήρες.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share