Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κατέγραψε με την κάμερα του κάτι εξωπραγματικό στον ουρανό - Δεν φαντάζεστε τι είδε

Σπάνιο φαινόμενο

5 Μαΐου 2020 11:36
Κατέγραψε με την κάμερα του κάτι εξωπραγματικό στον ουρανό - Δεν φαντάζεστε τι είδε

Έχετε παρατηρήσει τον ουρανό; Αυτός ο άνδρας κατέγραψε με την κάμερα του ένα σχεδόν εξωπραγματικό φαινόμενο, και έμεινε έκπληκτος. Μόλις το δείτε θα καταλάβετε!

Μοιάζει σαν ένα πλάσμα από φως να προσπαθεί να παίξει τριγυρνώντας στα σύννεφα. Μπορεί αρχικά να σας μοιάζει με κάποιο κόλπο ή ακόμη και με εξωγήινης προέλευσης δημιουργία, αλλά καθώς το παρατηρείτε θα πιστέψετε στη γνησιότητά του. Το ίδιο συνέβη και με ένα περίεργο φαινόμενο που καταγράφηκε στην θάλασσα, το οποίο θα δείτε εδώ.

Βλέποντάς το βίντεο γίνεστε μάρτυρες ενός σπάνιου φαινομένου που ονομάζεται «crown flashing». Αυτό συμβαίνει στα σύννεφα όταν οι κρύσταλλοι πάγου ευθυγραμμίζονται με τα συνεχώς μεταβαλλόμενα μαγνητικά πεδία που προκαλούνται από την ηλεκτρική δραστηριότητα της καταιγίδας.

Η φύση πάντα θα αποτελεί μυστήριο και θα μας εκπλήσσει. Δεν έχει σημασία πόσα ξέρουμε για αυτήν γιατί πάντα θα υπάρχει ακόμη ένα μυστικό.

Κατέγραψε με κάμερα αυτόν τον άνδρα αγκαλιά με τον γιο της να πλησιάζει τα σκουπίδια - Λίγες ώρες μετά...

Μια μητέρα κατέγραψε με κάμερα τον γιο της αγκαλιά με αυτό τον άνδρα, να πετάνε τα σκουπίδια. Δεν φανταζόταν τι θα συνέβαινε λίγες ώρες μετά.

Πολλοί ονειρεύονται μία δουλειά στην οποία να φορούν κουστούμι και γραβάτα, αλλά έχετε παρατηρήσει πόσα παιδιά εκτιμούν τους ντόπιους που εργάζονται στον τομέα της υγιεινής; Θαυμάζουν την ικανότητα και την σωματική δύναμη που χρειάζεται για να κάνεις αυτή την δουλειά και να κρατήσεις την γειτονιά καθαρή.

Αυτός ο θαυμασμός μπορεί να ξεκινήσει από αρκετά μικρή ηλικία. Ο μικρούλης Γκρέι, που είναι μόνο 16 μηνών, θαυμάζει πολύ τον άνθρωπο που καθαρίζει την γειτονιά του. Ο Άντονι είναι πολύ γνωστός εκεί και στα μάτια του μικρούλη μοιάζει πιο πολύ με υπερήρωας παρά με υπάλληλος του δήμου.

Η Σέλει Γκούιλντρι, η μητέρα του, ανέβασε ένα αξιολάτρευτο βίντεο στο οποίο ο Mr. Άντονι αφήνει τον Γκρέι να τον βοηθήσει να σπρώξει έναν μεγάλο κάδο μέχρι το τέλος του δρόμου. Έτσι ενώ άλλοι γονείς τοποθετούν κάμερα για να παρακολουθήσουν τα παιδιά τους την ώρα που παίζουν, αυτή η μητέρα έγινε μάρτυρας μιας ηρωικής πράξης.

Αυτή η γλυκιά στιγμή δεν είναι ασυνήθιστη. Ο Γκρέι βοηθάει τον Άντονι από όταν ήταν 5 μηνών. Μερικές φορές, ο Mr. Άντονι κάθεται με τον μικρούλη και ζωγραφίζει με κιμωλίες. Η φιλία τους είναι πολύ όμορφη.

Ένας που είδε το βίντεο είπε πως δείχνει πολύ καλά πόσο καλός άνθρωπος είναι και πόσο πολύ αγαπάει τα παιδιά.

Ο Ράιαν Γκούιλντρι, ο πατέρας του Γκρέι, χαίρεται που βλέπει τον Άντονι να δέχεται τόσο θετική προσοχή μετά την δημοσιοποίηση αυτού του βίντεο από την γυναίκα του. Ελπίζει και άλλοι να δουν το βίντεο και να μοιραστούν αυτήν την ωραία στιγμή.

Έγραψε: ‘Αυτοί οι τύποι δουλεύουν πολύ και παρόλα αυτά βρίσκουν και χρόνο για να παίξουν με τον γιο μου. Αυτό σημαίνει πολλά για την οικογένειά μου.’

Ένα πολύ γλυκό δίδυμο! Ανεξάρτητα από το τι δουλειά θα ακολουθήσει στο μέλλον, ο Άντονι είναι σίγουρα ένα πολύ καλό πρότυπο που του δείχνει πώς να δουλεύει σκληρά και να φέρεται ευγενικά στους ανθρώπους!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share