Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυτή η 22χρονη ήθελε τα μεγαλύτερα χείλη στον κόσμο - Το αποτέλεσμα θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό

Αδιανόητο!

5 Μαΐου 2020 08:28
Αυτή η 22χρονη ήθελε τα μεγαλύτερα χείλη στον κόσμο - Το αποτέλεσμα θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό

Μερικές φορές οι γυναίκες υπερβάλλουν κάπως με τις αισθητικές επεμβάσεις όπως για παράδειγμα αυτή η 22χρονη που ήθελε τα μεγαλύτερα χείλη στον κόσμο.

Όταν αυτή η νεαρή από τη Βουλγαρία άρχισε να βάζει στα χείλη της υαλουρονικό φάνηκε σαν να "εθίστηκε" και ήθελε κάθε φορά που επισκεπτόταν τον πλαστικό της να προσθέτει και λίγη παραπάνω δόση. Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που αντικρίζουμε κάτι τέτοιο, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια 42χρονη μητέρα αύξησε τρομακτικά το στήθος της.

Μόλις έλαβε την 20η ένεση για τα χείλη της συνειδητοποίησε πως ίσως δεν είναι και τόσο λειτουργικά. Ο στόχος της Ιβάνοβα να έχει τα μεγαλύτερα χείλη στον κόσμο έχει κάποια μειονεκτήματα. «Ήταν δύσκολο να φάει μετά την ένεση και δύο έως τρεις ημέρες μετά τη διαδικασία γίνεται πιο δύσκολη», είπε η ίδια.

Δείτε εδώ το αποτέλεσμα:

Γυναίκα συνελήφθη επειδή μεταμορφώθηκε από ακραίες πλαστικές επεμβάσεις!

Συνελήφθη από τις αρχές για «βλασφημία» επειδή μεταμορφώθηκε τελείως από τις πολλές αισθητικές επεμβάσεις, μια γυναίκα από το Ιράν!

Δείτε επίσης: Πούλησε το σπίτι της για να κάνει πλαστικές επεμβάσεις!

Η Σαχάρ Ταμπάρ, όπως είναι γνωστή στα σόσιαλ μίντια, παρουσιάζει μία εικόνα αμφιλεγόμενη, καθώς μεταμόρφωσε τελείως την εικόνα της, προκειμένου, αρχικά, να μοιάσει στην Αντζελίνα Τζολί. Η γυναίκα από το Ιράν ωστόσο έχει μια εικόνα που θεωρήθηκε προσβλητική στη χώρα της και συνελήφθη μετά από εντολή του δικαστηρίου της Τεχεράνης και θα δικαστεί για «πολιτιστικά αδικήματα και την ηθική και κοινωνική διαφθορά». Η Σαχάρ Ταμπάρ κατηγορείται για βλασφημία, υποκίνηση βίας, απόκτηση εισοδημάτων με ακατάλληλα μέσα και υποκίνηση των νέων στη διαφθορά, ανέφερε το πρακτορείο.

Σε ορισμένες από τις φωτογραφίες της εμφανίζεται εντελώς παραμορφωμένη, με ρουφηγμένο το πρόσωπο, σαρκώδη χείλη και ανασηκωμένη μύτη, ενώ σε άλλες φοράει χιτζάμπ που αφήνει να φανούν λίγο τα μαλλιά της και ένας επίδεσμος στη μύτη της.

Η εικόνα αυτή που προβάλει στο Instagram θεωρήθηκε προσβλητική στη χώρα της, με αποτέλεσμα να έρθει η σύλληψή της. Το Instagram είναι η μοναδική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που είναι προσβάσιμη από το Ιράν, αφού το Facebook, το Twitter και το Telegram είναι απαγορευμένα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share