Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Περπατούσαν με κάμερα σε ένα τούνελ όταν συνάντησαν έναν περίεργο άνδρα - Το πρόσωπό του θα σας τρομοκρατήσει

Αδιανόητο

2 Μαΐου 2020 14:10
Περπατούσαν με κάμερα σε ένα τούνελ όταν συνάντησαν έναν περίεργο άνδρα - Το πρόσωπό του θα σας τρομοκρατήσει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλές φορές έχουμε ακούσει ιστορίες για στοιχειωμένα με φαντάσματα σπίτια, που μας τραβάνε το ενδιαφέρον, και σε ιντριγκάρουν να τα εξερευνήσεις. Αυτό που θα δείτε παρακάτω, το οποίο λένε ότι είδαν σε ένα τούνελ, δεν θα το πιστεύετε.

Οι αστικοί μύθοι είναι συνηθισμένοι σε όλα τα μέρη του κόσμου. Και ενώ οι περισσότερες από αυτές τις ιστορίες δεν έχουν κάποια επιστημονική τεκμηρίωση, συνήθως βασίζονται σε κάποιου είδους αλήθεια. Αυτό το άρθρο λέει μια ιστορία που μπορεί να μην έχετε ξανακούσει αλλά είναι πιο αληθινή από τους περισσότερους θρύλους. Στην Πενσιλβανία, πολλοί άνθρωποι ακόμα θυμούνται την ιστορία ενός άντρα που έγινε γνωστός ως ‘The Green Man’ ή ‘Charlie No-Face.’

Μετά από την ιστορία σε αυτό το κάστρο, είναι ακόμα μια που θα σας σοκάρει. Το 1920, υπήρχαν φήμες για μία υπερφυσική οντότητα που εμφανιζόταν στον δρόμο ή σε εγκαταλειμμένες σήραγγες. Πολλοί πίστευαν πως ήταν ο διάβολος λόγω της πρασινωπής του επιδερμίδας, των παράξενων ήχων που έβγαζε και του ότι εμφανιζόταν μόνο τη νύχτα.

Εκείνοι που τον είδαν από κοντά είπαν ότι δεν είχε πρόσωπο ή ότι ήταν γεμάτο τρύπες. Αυτό ο θρύλος εξαπλώθηκε σημαντικά κατά την διάρκεια του Β Παγκοσμίου Πολέμου, όταν οι Αμερικάνοι στρατιώτες διέδιδαν στις πόλεις τους την ιστορία αυτή για να περάσει ο χρόνος.

Αυτός ο θρύλος όμως έχει αρκετή αλήθεια μέσα του. Ο πράσινος, απρόσωπος άντρας είχε και όνομα: Ρέιμοντ Ρόμπινσον. Η ιστορία του ήταν εκπληκτική. Γεννήθηκε το 1910 και στην ηλικία των 9 έπαθε ένα ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή.

Ενώ προσπαθούσε να κοιτάξει στην φωλιά ενός πουλιού, έπεσε σε ηλεκτρικά καλώδια και έπαθε ηλεκτροπληξία. Οι γιατροί πίστευαν πως ο Ρέιμοντ δεν θα επιβιώσει, αλλά τα κατάφερε. Ωστόσο, οι επιπτώσεις από αυτό το τραγικό συμβάν ήταν ανεπανόρθωτες στο πρόσωπο: έχασε τα μάτια του, τη μύτη του, το ένα αυτί και το ένα χέρι, με αποτέλεσμα να παραμορφωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Εκτός από αυτό, σύμφωνα με κάποιες εκδόσεις της ιστορίας, το ηλεκτρικό σοκ άφησε το δέρμα του με μία πράσινη απόχρωση που έλαμπε στο σκοτάδι.

Λόγω της εμφάνισής του, ο Ρέιμοντ αναγκάστηκε να ζήσει στην μοναξιά, περνώντας την ζωή του μακρυά από όλους έτσι ώστε να μην τραβάει τα βλέμματα. Έτσι, έβγαινε μόνο τη νύχτα και περπατούσε στις πιο ακατοίκητες περιοχές, όπως σήραγγες, τούνελ ή δρόμους κοντά σε δάση. Αυτό, σε συνδυασμό με το ότι είχε μπαστούνι τυφλού, έδινε ακόμα περισσότερη τροφή στον θρύλο του.

Αλλά πίσω από το ‘τέρας’ ήταν στην πραγματικότητα ένας καταδεκτικός και καλόκαρδος άντρας που ζούσε μία απλή και αξιοπρεπή ζωή. Έφτιαχνε ζώνες και πορτοφόλια και όταν οι γείτονές του τον έβλεπαν στον δρόμο, τους άφηνες να τον βγάζουν φωτογραφίες και σε αντάλλαγμα του έδιναν τσιγάρα.

Δυστυχώς, δεν ήταν όλοι φιλικοί απέναντί του. Υπήρχαν και άσπλαχνοι άνθρωποι που έψαχναν τα βράδια να τον βρουν και του έκαναν επίθεση. Πολλές φορές τον ξυλοκόπησαν. Αυτό όμως δεν τον σταμάτησε από το να κάνει τις βραδινές του βόλτες μέχρι τα τελευταία χρόνια της ζωής του.

Πέθανε το 1985 στην ηλικία των 74 σε ένα γηροκομείο. Η αλήθεια είναι πως αυτοί που τον ήξεραν τον θεωρούσαν έναν τυχερό άντρα που γλύτωσε τον θάνατο σε νεαρή ηλικία και που έζησε μία χαρούμενη ζωή. Παρόλο που η ιστορία του έχει περάσει παραποιημένη στις επόμενες γενιές, ο θρύλος πίσω από το όνομά του έζησε πολύ περισσότερο από εκείνον, δείχνοντας πως δεν υπάρχουν όρια στην ανθρώπινη φαντασία.

Πώς σας φάνηκε η ιστορία του;

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share