Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021

Αυτός ο άντρας έβγαλε φωτογραφία ένα κάστρο - Μόλις την κοιτάξετε λίγο καλύτερα θα "παγώσετε"

Ανατριχιαστικό!

1 Μαΐου 2020 15:54
Αυτός ο άντρας έβγαλε φωτογραφία ένα κάστρο - Μόλις την κοιτάξετε λίγο καλύτερα θα
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Τρομακτική αποδείχτηκε μια φωτογραφία που τράβηξε ένας άντρας στην επίσκεψή του σε ένα βικτοριανό κάστρο. Όταν αποφάσισε να πάει μια εκδρομή κανείς δεν περίμενε αυτή την κατάληξη. Αυτή, όμως δεν είναι η πρώτη φωτογραφία που μας αφήνει άφωνους, δείτε εδώ τι κρύβεται πίσω από αυτή τη φωτογραφία.

Ο 34χρονος Μαρκ φωτογράφισε ένα κάστρο 900 ετών στο Yorkshire όταν όμως πρόσεξε την φωτογραφία διαπίστωσε ότι εκτός από το κάστρο είχε απαθανατίσει και το φάντασμα ενός κοριτσιού.

Η εικόνα του κοριτσιού δείχνει μία μικρή κοπέλα στα άσπρα με ένα χαρακτηριστικό σκούφο εποχής.

«Δεν είχα προσέξει το μικρό κορίτσι στην φωτογραφία, παρά μόνο όταν μετέφερα το υλικό στον υπολογιστή μου», σημειώνει.

φωτογραφία κάστρο

«Σίγουρα βλέποντας κανείς την φωτογραφία αναρωτιέται τι είναι αυτό που φωτογράφισα», αναφέρει ο Mark.

«Πήρα μαζί μου την φωτογραφική μου μηχανή. Φωτογράφιζα το κάστρο μόνος επειδή η γυναίκα μου ήταν έγκυος και δεν ήρθε μαζί μου. Συνειδητοποίησα τι είχα φωτογραφίσει μόνο αφότου γύρισα σπίτι», συμπληρώνει.

Παρόλο που η φωτογραφία έχει τραβηχτεί τον Ιούλιο του 2014 ο Μαρκ μόλις πριν από λίγες μέρες πρόσεξε το μικρό κορίτσι φάντασμα που έχει φωτογραφίσει χωρίς να το ξέρει.

«Είναι τρομακτικό, μοιάζει σαν να είναι έτοιμο να με κοιτάξει», σημειώνει, τονίζοντας πως τον ίδιο τρόμο προκαλεί και στην γυναίκα του.

Βλέπετε μια χαριτωμένη κοπέλα στη φωτογραφία - Αν την δείτε καλύτερα όμως θα πάθετε σοκ

Βλέπετε μια χαριτωμένη κοπέλα στη φωτογραφία, όμως αν την δείτε καλύτερα όμως θα πάθετε σοκ με κάτι που δεν φαίνεται φανερά!

Ο λόγος φυσικά είναι γιατί δεν την έχετε δει ακόμα ολόσωμη! Το σώμα δεν έχει σίγουρα καμία σχέση με την γλυκιά φωτογραφία με το πρόσωπό της! Ωστόσο πρέπει να δείτε και αυτή την φωτογραφία με την 25χρονη κοπέλα!

Μπορεί να σηκώσει έως και 180 κιλά, το μέσο βάρος ενός λιονταριού, η 20χρονη Ρωσίδα με το πανέμορφο πρόσωπο, Τζούλια Βινς, γνωστή και ως η «μυώδης Barbie».

Η Βινς έχει κατακτήσει τρία παγκόσμια ρεκόρ άρσης βαρών, μέχρι στιγμής.

Βλέπετε μια χαριτωμένη κοπέλα

η φωτογραφία δείχνει μια άλλη κοπέλα

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share