Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022

Μήπως εσείς καταλάβατε το περίεργο που κρύβει αυτή η εικόνα;

Δύσκολο να το βρείτε!

28 Απριλίου 2020 15:38
Μήπως εσείς καταλάβατε το περίεργο που κρύβει αυτή η εικόνα;
Από Άννα Πανταζή

Εσείς καταλάβατε το περίεργο που κρύβει αυτή η εικόνα; Αν όχι παρατηρήστε την λίγο καλύτερα...

Πολλοί από μας παίρνουν την καθημερινή ζωή επιφανειακά. Και όλα αυτά επειδή σπάνια χρειάζεται να υπεισέλθουμε σε λεπτομέρειες. Έχουμε συνηθίσει να ανταποκρινόμαστε με τον κόσμο όπως θα έπρεπε να είναι.

Σε αυτό το άρθρο θα προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε να πάτε πιο πέρα ​​από το συνηθισμένο και να σας δείξουμε κάτι παραπάνω από αυτό που βλέπετε,

Έχουμε ετοιμάσει μια εικόνα στην οποία θα πρέπει και πάλι να ψάξετε για κάτι ασυνήθιστο. Φαίνεται ότι είναι απλώς μια εικόνα μιας ευτυχισμένης οικογένειας, αλλά ακόμα και σε αυτή την εικόνα υπάρχει κάτι παράξενο…

Δείτε την εικόνα:

To περίεργο που κρύβει αυτή η εικόνα

Στα σχόλια θα βρείτε την απάντηση από αυτόν που θα το παρατηρήσει πρώτος.

Αν σας θέλετε να δείτε ακόμα μια παράξενη φωτογραφία δείτε εδώ!

«Ανέβασε» αυτή τη φωτογραφία στο διαδίκτυο - Μετά από λίγο, η αστυνομία... (photo)

Μια απελπισμένη γυναίκα ακούει για μια ασυνήθιστη εκστρατεία κaι ανεβάζει τη φωτογραφία που βλέπετε στο Facebook. Την επόμενη μέρα, στέκεται μπροστά από την πόρτα της η Αστυνομία. Οι αξιωματούχοι δεν διστάζουν και συλλαμβάνουν αμέσως το σύζυγό της. Επίσης, μία μαμά δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Facebook, με τον λόγο πραγματικά να είναι ανεκτίμητος και συνάμα συγκινητικό

Ο άντρας της την χτυπούσε και την κακομεταχειριζόταν. Με στόχο να μπορούν να αναγνωρισθούν και να βοηθηθούν άμεσα τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας, ξεκίνησε από το Facebook η «Black Dot Campaign». Τα θύματα της ενδοοικογενειακής βίας αν βάλουν μία μαύρη κηλίδα στην παλάμη τους μπορούν να δείξουν ότι βρίσκονται σε κίνδυνο, ακόμα και αν δεν μπορούν να μιλήσουν, καθώς ο δράστης βρίσκεται κοντά τους.

undefined

Οι διοργανωτές της «Black Dot Campaign» δήλωσαν: «Η μαύρη κηλίδα στην παλάμη επιτρέπει στους ανθρώπους να αναγνωρίσουν ότι είστε ένα από τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας που έχουν επιβιώσει και ότι χρειάζεστε βοήθεια, αλλά δεν μπορείτε να τη ζητήσετε, καθώς ο δράστης παρακολουθεί κάθε κίνησή σας. Παρακαλώ, δημοσιοποιήστε όσο πιο πολύ μπορείτε την ιδέα της καμπάνιας και δημοσιεύστε μια φωτογραφία με μία μαύρη κηλίδα στην παλάμη σας, ώστε να δείξετε την υποστήριξη σας στα άτομα που είναι θύματα βίας».

Μία κοπέλα, που επιβίωσε από την ενδοοικογενειακή βία, δήλωσε: «Είμαι έγκυος σε προχωρημένο στάδιο και ο πατέρας του παιδιού μου είναι πολύ βίαιος. Βίαιος με τις λέξεις, αλλά και με τα χέρια του. Έχω υποστεί πολλά και για πολύ καιρό, ειδικά τώρα που έρχεται το μωρό. Χθες ήμουν στο νοσοκομείο. Είχε έρθει και εκείνος μαζί μου. Πλέον δεν με αφήνει να πηγαίνω πουθενά μόνη μου. Έπρεπε να κάνω μία εξέταση και ο γιατρός μου ζήτησε να ξαπλώσω στο κρεβάτι και έκλεισε την κουρτίνα. Πήρα ένα στυλό και έγραψα στο χέρι του “ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ”.

Δεν χρειάστηκε να πω λέξη. Αυτή η καμπάνια με βοήθησε να βρω τη δύναμη μου και τη λύση για το πώς να ζητήσω βοήθεια. Πλέον, είμαι ασφαλής κάπου αλλού, εξαιτίας αυτού του γιατρού και της black dot campaign. Σας ευχαριστώ, μία βδομάδα μέχρι την ημέρα της γέννας και επιτέλους είμαι ασφαλής».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share