Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020

Γυναίκα γέννησε δυο φορές δίδυμα - Μετά από 10 χρόνια οι γιατροί ανακάλυψαν...

Τι συνέβη;

30 Απριλίου 2020 17:20
Γυναίκα γέννησε δυο φορές δίδυμα - Μετά από 10 χρόνια οι γιατροί ανακάλυψαν...
Από Δανάη Πάλμου

Αυτή η μητέρα στην παρακάτω ιστορία γέννησε δύο φορές δίδυμα, κάτι που θεωρείται σπάνιο και δύσκολο να συμβεί. Που να φανταζόταν τι θα ακολουθούσε σε 10 χρόνια...

Η Κάρεν και ο Κόλιν πριν 16 χρόνια φέραν στον κόσμο δύο δίδυμα αγοράκια τους Λέβις και Κάιλ. Δύο χρόνια αργότερα, το ζευγάρι καταρρίπτει τις πιθανότητες και φέρνει στον κόσμο για άλλη μία φορά δίδυμα, τους Φιν και Τζούντ. Δεν χρειάζεται να πούμε ότι η Κάρεν , δασκάλα γυμναστικής και ο Κόλιν, διαχειριστής εκδηλώσεων, πέσαν στα βαθιά από την αρχή – αλλά το ζευγάρι από τη Σκωτία αγκάλιασε κατευθείαν το ρόλο του γονιού.

10 χρόνια μετά, είχαν ηρεμήσει τα πράγματα. Τα αγόρια γινόντουσαν έφηβοι και η Κάρεν ήταν το μόνο θηλυκό της οικογένειας. Τότε έγινε κάτι απίστευτο. Η Κάρεν ήταν για ακόμα μια φορά έγκυος… και αυτή τη φορά, τα αποτελέσματα ήταν πολύ τρελά για να τα πιστέψει κανείς. Οι γιατροί της είπαν ότι αυτό που είχε συμβεί είχε πιθανότητες 1-500.000, κάτι που συνέβη και σε μια άλλη έγκυος, η οποία έπρεπε να πάρει μια πολύ σημαντική απόφαση μετά το υπερηχογράφημα.

Διαβάστε τη συνέχεια για να δείτε τι αποκάλυψε ο υπέρηχος… 16 χρόνια πριν η Κάρεν Ρόντζερ της Σκωτίας γέννησε διζυγωτικά δίδυμα. 2 χρόνια αργότερα, αυτή και ο άντρας της φέραν ξανά στον κόσμο διζυγωτικά δίδυμα.

Τα 2 γηραιότερα δίδυμα Λέβις και Κάιλ, υποδέχτηκαν με χαρά τα νέας τους αδέρφια. Οσο για την Κάρεν έχει αποδεχτεί πλήρως το γεγονός πως ήταν το μόνο θηλυκό της οικογενείας.

Μετά από χρόνια μαθαίνει πως είναι ξανά έγκυος. Και παρόλο που οι γιατροί της είπαν πως είχε 1-500.000 πιθανότητες να κάνει ξανά δίδυμα, ο υπέρηχος αποκάλυψε την απίστευτη αλήθεια: Δίδυμα! Δεν μπορούσαν να το πιστέψουν.

Το ζευγάρι αποφάσισε να κρατήσουν το φύλο των διδύμων που περίμεναν για έκπληξη και έτσι μόλις έμαθαν ότι περίμεναν κορίτσια είχαν τρελαθεί από τη χαρά τους!

Στην αρχή το ζευγάρι είχε αγχωθεί, όχι μόνο επειδή θα έφερναν για 3η φορά δίδυμα, αλλά και γιατί πλέον θα ήταν πιο μεγάλοι γονείς, μπαίνοντας στα 4ο τους.

Η Ρόουαν και η Ίσλα φέραν πάρα πολύ χαρά στην οικογένεια και τα αδέρφια τους τις ερωτεύτηκαν αμέσως. Οταν βγαίνουν έξω οικογενειακώς, τραβούν τα βλέμματα όλων. Ολοι ξαφνιάζονται όταν καταλαβαίνουν ότι αυτή η οικογένεια αποτελείται από 3 σετ δίδυμων.

«Νομίζω ότι τα κορίτσια θα έχουν 5 πατεράδες, με τα αγόρια να τις προσέχουν και θα είναι δύσκολο για ένα αγόρι να ξεφύγει», αστειεύεται ο πατέρας.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share