Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φόρεσε το άσπρο φόρεμα και πήγε στο σχολείο. Όταν η κάμερα έκανε Zoom φάνηκε ότι...Παρατηρήστε καλύτερα

Το παρατηρήσατε;

18 Απριλίου 2020 18:30
Φόρεσε το άσπρο φόρεμα και πήγε στο σχολείο. Όταν η κάμερα έκανε Zoom φάνηκε ότι...Παρατηρήστε καλύτερα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή η γυναίκα, που δουλεύει σαν δασκάλα, φόρεσε αυτό το άσπρο φόρεμα με σχέδια και πήγε στο σχολείο. Όταν έκανε zoom η κάμερα όμως φάνηκε ότι δεν ήταν ένα απλό φόρεμα.

Δεν είναι κάτι περίεργο όπως αυτό που καταγράφηκε σε έναν ωκεανό, αλλά είναι άξιο θαυμασμού. Η δουλειά του δασκάλου είναι μία από τις πιο σημαντικές δουλειές που μπορεί να κάνει κανείς. Δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς τόσα παιδιά και να τα καταφέρεις να ακούσουν αυτά που θες να τους πεις, και απαιτεί τεράστια υπομονή και αφοσίωση. Πολλοί δεν τα καταφέρνουν.

Φυσικά, όλο αυτό το χάος δεν σε νοιάζει όταν βλέπεις τα πρόσωπά τους γεμάτα ενθουσιασμό για ένα αντικείμενο που ανακάλυψαν και τους αρέσει. Χωρίς καλούς καθηγητές να μας οδηγήσουν, κανείς δεν είχε φτάσει εκεί που είναι τώρα.

Η ShaRee Castlebury, μία καθηγήτρια από το Ηνωμένο Βασίλειο, είναι σίγουρα από αυτές τις δασκάλες που θα κάνουν το παραπάνω για τους μαθητές της. Όταν η σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της, ήξερε πως έπρεπε να κάνει κάτι ξεχωριστό για να την θυμούνται οι μικροί της μαθητές.

Αυτό που σκέφτηκε: έβαλε τους μαθητές της να ζωγραφίσουν σε ένα λευκό φόρεμα! Οι μαθητές της χάρηκαν πολύ με την ιδέα και έβαλαν όλο το ταλέντο τους για να βγει αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Τώρα, σκέφτεται να το καθιερώσει κάθε χρονιά και να γεμίσει μία ντουλάπα με τέτοια φορέματα σχεδιασμένα από μαθητές της. Ελπίζει επίσης να φορέσει αυτά τα φορέματα σε μεγάλες στιγμές της ζωής τους, όπως στην αποφοίτησή τους.

Η καταπληκτική αυτή δασκάλα θα φορέσει αυτό το φόρεμα την πρώτη μέρα της επόμενης χρονιάς, για να νιώσουν τα παιδιά της πιο άνετα. Έτσι, θα ανυπομονούν όλη τη χρονιά να φτιάξουν και εκείνα με τη σειρά τους το δικό τους φόρεμα! Μία πραγματικά εκπληκτική ιδέα που θα τους φέρει πιο κοντά και θα τους δημιουργήσει όμορφες αναμνήσεις!


 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share