Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Η φωτογραφία του 7χρονου κοριτσιού έχει προκαλέσει χαμό - Παρατηρήστε τι κρατάει στα χέρια της και θα "μείνετε"

Δεν πάει το μυαλό σας

15 Απριλίου 2020 12:07
Η φωτογραφία του 7χρονου κοριτσιού έχει προκαλέσει χαμό - Παρατηρήστε τι κρατάει στα χέρια της και θα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η φωτογραφία αυτού του 7χρονου κοριτσιού έχει προκαλέσει χαμό στο διαδίκτυο. Ο λόγος είναι βέβαια αυτό που κρατάει στα χέρια του, κάτι που δεν θα περίμενε κανείς από ένα μικρό κορίτσι.

Μπορεί άλλες φωτογραφίες σαν και αυτή εδώ, να γίνονται viral λόγω κάποιας ιδιαιτερότητας, η οποία δίνει ελπίδα σε ανθρώπους που ταυτίζονται, αλλά αυτή εδώ είναι κάτι τελείως διαφορετικό.Κανείς, ειδικά οι ενήλικες, δεν πιστεύει ότι οι θρύλοι είναι αληθινοί.

Φυσικά, είναι πολύ γνωστές ιστορίες που εμπνέουν την φαντασία μας και περνάνε από γενιά σε γενιά. Ένα παράδειγμα είναι ο θρύλος για το Excalibur – το διάσημο σπαθί που είναι θαμμένο σε μια πέτρα και μπορεί να το βγάλει μόνο ο πραγματικός βασιλιάς της Αγγλίας.

Αυτός ήταν τελικά ο Αρθούρος. Ο θρύλος έλεγε ότι χρόνια αργότερα, ο θανάσιμα τραυματισμένος βασιλιάς πέταξε το σπαθί σε μια λίμνη αίματος από όπου το πήρε η μυστηριώδης Κυρά της Λίμνης στην αγγλική κομητεία Cornwall…

Ήταν απλά μια σύμπτωση, αλλά όταν η 7χρονη Ματίλντα ήταν διακοπές στο Cornwall και ζήτησε από τον πατέρα της, Πολ, να πάει για κωπηλασία στην λίμνη Dozmary, εκείνος της είπε για τον θρύλο του Excalibur. Η Ματίλντα ήταν στο νερό λίγη ώρα, όταν παρατήρησε κάτι κάτω από την επιφάνεια του. Το νεαρό κορίτσι ήταν σίγουρο ότι ήταν ένα σπαθί.

«Της είπα να μην λέει χαζομάρες και ότι πιθανόν να ήταν κάποιος φράκτης», εξήγησε ο Πολ Τζόουνς. «Αλλά όταν κοίταξα κάτω, συνειδητοποίησα ότι ήταν σπαθί. Βρισκόταν στον βυθό της λίμνης.» Η Ματίλντα βούτηξε γρήγορα και το τράβηξε έξω από το νερό.

Περήφανη για το τρόπαιό της, το κοριτσάκι απαθανάτισε την στιγμή αμέσως…Η ιστορία έγινε γρήγορα γνωστή σε τοπικές εφημερίδες, ξυπνώντας την περιέργεια του κόσμου για τους μύθους και τους θρύλους, σύμφωνα με τους οποίους ο Αρθούρος είχε πετάξει το σπαθί στην λίμνη Dozmary.

Ήταν πιθανό η Ματίλντα να ήταν η μετενσάρκωση της Κυράς της Λίμνης; Ή ίσως μια μελλοντική βασίλισσα της Αγγλίας; Έχει το ίδιο όνομα με την Αυτοκράτειρα Ματίλντα , την κόρη του βασιλιά Ερρίκου Ι, η οποία ήταν πιθανή κληρονόμος του θρόνου τον 12ο αιώνα. Φαίνεται απίθανο.

Αλλά παρ’όλο που το σπαθί δεν φαίνεται παλιό και ο πατέρας της πιστεύει ότι είχε χρησιμοποιηθεί σε κάποια ταινία, γιατί να μην έχει η Ματίλντα την ευκαιρία να γίνει μέρος του θρύλου του βασιλιά Αρθούρου για λίγο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share