Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Δημοσίευσε αυτή την φωτογραφία στο Instagram και πήραν φωτιά τα σχόλια - Μόλις την δείτε ολόκληρη θα "μείνετε"

Τι διαφορετικό έχει;

13 Απριλίου 2020 16:07
Δημοσίευσε αυτή την φωτογραφία στο Instagram και πήραν φωτιά τα σχόλια - Μόλις την δείτε ολόκληρη θα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή η κοπέλα δημοσίευσε μια φωτογραφία και αμέσως τα σχόλια από κάτω πήραν φωτιά. Ο λόγος; Μόλις δείτε τους γοφούς της θα καταλάβετε.

Έχοντας αποκτήσει μισό εκατομμύριο ακόλουθους στο λογαριασμό της στα social media, η Ρέιλιν έχει γίνει μια σταρ του Instagram. Η φήμη της άρχισε να μεγαλώνει όταν αποφάσισε να διαδώσει θετική εικόνα για το σώμα της.

Οι γοφοί της έχουν περίμετρο 177 εκατοστά, αλλά αυτό δε την σταματάει να μοιραστεί δημόσια την ιδιαίτερη εμφάνισή της. Αυτό επιλέγουν να κάνουν πολλές γυναίκες, όπως και αυτή εδώ, με σκοπό να δώσουν θάρρος και αυτοπεποίθηση σε όσες ταυτίζονται μαζί τους.

«Παίρνω βάρος από τη μέση και κάτω,» δήλωσε η Ρέιλιν σε συνέντευξή της στην εκπομπή The Doctors.

Η Ρέιλιν πρόσθεσε ότι αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό είναι κοινό στην οικογένειά της. Οι γυναίκες στην οικογένεια τείνουν να έχουν μικρή μέση και φαρδιά λεκάνη.

Πολλοί κατηγορούν την Ρέιλιν ότι επεξεργάζεται τις φωτογραφίες της ή ότι έχει κάποια πάθηση. Ο Δρ. Άντριου όρντον την εξέτασε και διέγνωσε ότι έχει λιποίδημα. Το λιποίδημα αποτελεί νόσο του λιπώδους ιστού, αγνώστου ακόμη αιτιολογίας, η οποία χαρακτηρίζεται από την ανώμαλη κατανομή λιπώδους ιστού κυρίως στις γυναίκες.

Οι περισσότεροι ασθενείς αντιμετωπίζουν το λιποίδημα με λιποαναρρόφηση, ωστόσο η Ρέιλιν επιλέγει να αποδεχτεί το σώμα της.

«Δεν είναι ένα ψεγάδι που μπορώ να κρύψω…Δε μπορώ να το κρύψω. Πρέπει να το αποδεχτώ. Πρέπει απλά να βρεις την ομορφιά στο ψεγάδι σου,» αναφέρει η ίδια.

Ο Δρ. Τράβις Στόρκ συμφώνησε με τη θετική αντιμετώπιση της Ρέιλιν για τη μοναδική της εμφάνιση.

«Η Ρέιλιν είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ατόμου που αγαπάει τον εαυτό του και απολαμβάνει τη ζωή,» πρόσθεσε ο γιατρός.

Δημοσίευσε αυτή την φωτογραφία με τα παιδιά και άρχισαν να την κράζουν - Μόλις παρατηρήσετε τα παιδιά θα ανατριχιάσετε

Αυτή η μητέρα δημοσίευσε μια φωτογραφία με τα δύο παιδιά της στην παραλία. Δεν περίμενε όμως να αρχίσουν να την κράζουν στα σχόλια από κάτω.

Αν και οι περισσότεροι celebrities αγνοούν τα επικριτικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Κρίστιν Καβαλλάρ , Αμερικανίδα τηλεπερσόνα, σχεδιάστρια μόδας και ηθοποιός, δεν μπορούσε να κρατήσει κλειστό το στόμα της, όταν κακεντρεχείς κριτικές είχαν στόχο τα παιδιά της. Το ίδιο συνέβη και σε αυτή την γυναίκα, όταν άρχισαν να σχολιάζουν αρνητικά το πώς συμπεριφέρεται στον γιο της, όταν ανέβασε αυτή την φωτογραφία.

Την περασμένη εβδομάδα, η 29χρονη μητέρα τριών παιδιών, μοιράστηκε με περηφάνια οικογενειακές φωτογραφίες. Αλλά την επέκριναν όταν κάποιοι χρήστες σχολίασαν αρνητικά την εμφάνιση των παιδιών, κατηγορώντας την ότι είναι υπερβολικά αδύνατα.

Η οικογένεια έκανε διακοπές την 4η Ιουλίου, όταν η Κρίστιν μοιράστηκε μια φωτογραφία του συζύγου της με τον δίχρονο και τρίχρονο γιο της.

‘Αν και δεν είμαστε στις ΗΠΑ, ακόμα γιορτάζουμε,’ γράφει η ίδια: ‘ελπίζω όλοι να περνάνε καλά και χαρούμενη 4η Ιουλίου!’

Η φωτογραφία απέσπασε χιλιάδες like, αλλά υπήρχαν μερικά αρνητικά σχόλια, όπως το παρακάτω:

‘Ουάου. Θέλω να πατήσω like στη φωτογραφία, αλλά για προφανείς λόγους δε μπορώ. Σε παρακαλώ τάισε τα παιδιά σου,’ σχολιάζει μια γυναίκα.

Διαβάζοντας μερικές αρνητικές κριτικές για τα σώματα των παιδιών της και της ικανότητες ανατροφής της, η Κρίστιν πήρε τα πράγματα στα χέρια της και σχολίασε:

‘Ναι, λιμοκτονώ τα παιδιά μου,’ γράφει σαρκαστικά. ‘Μόλις μπλόκαρα τους περισσότερους ανθρώπους, που δεν έχω μπλοκάρει τόσους σε όλη μου τη ζωή. Χαρούμενη 4η Ιουλίου χαχαχα.’

Έκτοτε, όλο και περισσότεροι υπερασπίζονται την πρώην reality star, λέγοντας ότι και τα δικά τους παιδιά ήταν αδύνατα μικρά. Φυσικά, άλλοι συνεχίζουν να ασκούν κριτική, ότι κρατάει την οικογένειά της σε αυστηρή δίαιτα, αμφισβητώντας αν είναι το καλύτερο για τα παιδιά της.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share