Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020

Αμέσως μετά τον γάμο έκοψε το νυφικό της σε 17 ίσα κομμάτια - Ο Λόγος που το έκανε; Θα σας συγκλονίσει

Ανατριχιάσαμε!

10 Απριλίου 2020 13:14
Αμέσως μετά τον γάμο έκοψε το νυφικό της σε 17 ίσα κομμάτια - Ο Λόγος που το έκανε; Θα σας συγκλονίσει
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Η παρακάτω είναι μια συγκλονιστική ιστορία με μια νύφη η οποία έκοψε το νυφικό της σε 17 ίσα κομμάτια για ένα μοναδικό λόγο!

Καμία γυναίκα δε θα ήθελε το νυφικό να κοπεί σε πολλά κομμάτια και παραδοσιακά το φόρεμα περνάει από τη μητέρα στη κόρη. Για κάποιες νύφες, ένα νυφικό μπορεί να κοστίζει αρκετές χιλιάδες ευρώ. Γιατί λοιπόν κάποιος να θέλει να το κόψει;

Για τις περισσότερες γυναίκες, το νυφικό φόρεμα είναι σύμβολο αγάπης για μια μέρα γεμάτη με γέλιο και γιορτή της αγάπης δύο ανθρώπων. Για άλλους όμως, σημαίνει κάτι τελείως διαφορετικό. Συμβολίζει την απώλεια και τη θλίψη, κάτι που βιώνουν πολλοί όπως και αυτή η νύφη.

Όταν η γιαγιά Σάντι από Κολοράντο των ΗΠΑ έκοψε το πρώτο της νυφικό, δεν είχε ιδέα ότι θα το έκανε για πολλές άλλες γυναίκες.

«Την πρώτη φορά που έκοψα ένα νυφικό, ήταν δύσκολο. Ήταν ένα όμορφο νυφικό που μου έφεραν.» Ωστόσο, το νυφικό θα γινόταν το τελευταίο φόρεμα που θα φορούσε ένα κοριτσάκι που κηδευόταν.

Γυναίκες που κόβουν τα νυφικά τους το κάνουν για ένα πολύ καλό σκοπό. Τα λευκά φορέματα θα γίνουν μικρά φορέματα και κοστούμια για παιδιά και βρέφη που έχασαν άδικα τη ζωή τους και πρόκειται να κηδευτούν.

Η Σάντι διαχερίζεται οργάνωση και δήλωσε σε συνέντευξή της:

«Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται μια οικογένεια που θρηνεί είναι να ψάξει ρούχα για τη κηδεία του παιδιού τους.»

Έτσι αποφάσισε να αναλάβει αυτό το δύσκολο έργο και να παρέχει δωρεάν ρούχα σε τοπικά νοσοκομεία.

Όταν έγινε γνωστό το έργο της, άρχισαν να καταφτάνουν νυφικά στο χώρο της. Κάποια φορέματα προέρχονταν από γυναίκες που είχαν χάσει τα μωρά του, ενώ άλλες γυναίκες το έκαναν επειδή τις άγγιξε ο σκοπός του έργου.

Μετά το γάμο της, η Τζάστι έκοψε το φόρεμά της σε 17 κομμάτια. Δημοσίευσε στο Facebook την ακόλουθη λεζάντα:

«Σήμερα έλαβα πίσω το νυφικό μου. Το κάνω δωρεά στην οργάνωσηγια να γίνουν φορεματάκια για μωρά που δε τα κατάφεραν. Φτιάχτηκαν 17 μικρά φορέματα από το νυφικό μου και προσεύχομαι να μην χρειαστούν ποτέ.»

Το παρακάτω φόρεμα φτιάχτηκε από νυφικό ηλικίας 49 ετών. Είναι ταυτόχρονα συγκινητικό και λυπηρό ο λόγος που έχουν φτιαχτεί αυτά τα όμορφα φορέματα.

Παρακολουθήστε το βίντεο για να μάθετε γιατί η Σάντι o αποφάσισε να φτιάξει αυτά τα μικρά φορέματα από νυφικά.

TAGS
 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share