Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022

Έβαλε το καπάκι από ένα στυλό σε μια σακούλα πατατάκια - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε!

Ευφυέστατο!

10 Απριλίου 2020 10:56
Έβαλε το καπάκι από ένα στυλό σε μια σακούλα πατατάκια - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πόσες φορές δεν έχεις κάτσει αναπαυτικά στον καναπέ σου να δεις μια ταινία και θυμάσαι πως στο ντουλάπι υπάρχουν λίγα πατατάκια που δεν έφαγες εχθές; Η διαδικασία και οι κινήσεις που ακολουθούν είναι γνωστές και έχουν συμβεί σε όλους μας. Παίρνεις τη σακούλα και μόλις πας να βάλεις το πρώτο πατατάκι στο στόμα σου σχηματίζεται μια τεράστια απογοήτευση στο πρόσωπο σου! Ο λόγος; Άφησες τη σακούλα ανοιχτή και τα πατατάκια "μαράθηκαν".

Για να μην βρεθείς λοιπόν αντιμέτωπος ποτέ ξανά με μια τέτοια δυσάρεστη κατάσταση, το Athensmagazine.gr σου βρήκε τη λύση για το τέλειο κλείσιμο της σακούλας με τα πατατάκια. Αν πάλι είσαι θαρραλέος και της υγιεινής διατροφής, δες εδώ πώς μπορείς να φτιάξεις πατατάκια μόνος σου.

Το μόνο που θα χρειαστείς λοιπόν για το μαγικό αυτό κλείσιμο είναι ένα στυλό από το γραφείο σου. Μην αναρωτιέσαι πως γίνεται, κοίτα απλά την παρακάτω φωτογραφία!

πατατάκια

Διπλώνει τις άκρες από την σακούλα με τα πατατάκια! Μόλις δείτε γιατί θα το δοκιμάσετε αμέσως!

Μερικές φορές το μόνο που χρειαζόμαστε το βράδυ είναι μια καλή ταινία και μια μεγάλη σακούλα από τα αγαπημένα μας πατατάκια. Πριν λίγο καιρό αναρωτιόμασταν ποιος είναι ο λόγος που εθιζόμαστε στα πατατάκια!

Θα σας δείξουμε παρακάτω πώς να κρατάτε τα πατατάκια σας φρέσκα και τραγανά, όπως πρέπει να είναι. Και χωρίς περιττά εργαλεία! Με αυτό τον τρόπο τα πατατάκια σας θα διατηρηθούν φρέσκα και δεν υπάρχει κίνδυνος να αδειάσει η σακούλα κατά λάθος.

Δείτε στο video τον τρόπο:

Ξέρατε γιατί τα σακουλάκια με τα πατατάκια δεν είναι ποτέ γεμάτα;

Όλοι μας έχουμε απογοητευτεί ανοίγοντας ένα σακουλάκι με πατατάκια και ανακαλύπτοντας πως μεγάλο μέρος της σακούλας είναι... αέρας!

Την απάντηση στο αιώνιο ερώτημα για το λόγο που το περιεχόμενο δεν γεμίζει τη σακούλα, έρχεται να δώσει το Tech Insider μέσα από ένα βίντεο στο YouTube. Αυτός είναι ο λόγος που εθιζόμαστε με τα πατάκια!

Ο κενός αυτός χώρος είναι γεμάτος με ένα «μυστικό συστατικό», όπως αναφέρει το Tech Insider, το οποίο διατηρεί τα πατατάκια φρέσκα και τραγανά. Κι όμως αυτό δεν είναι κάτι άλλο από το άζωτο!

Δείτε αναλυτικά το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share