Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γαμπρός κάνει μια μοναδική έκπληξη στην μέλλουσα γυναίκα του την ημέρα του γάμου τους - Αυτό που κάνει η νύφη μετά από λίγο θα σας αφήσει άφωνους

Αδιανόητο!

9 Απριλίου 2020 09:31
Γαμπρός κάνει μια μοναδική έκπληξη στην μέλλουσα γυναίκα του την ημέρα του γάμου τους - Αυτό που κάνει η νύφη μετά από λίγο θα σας αφήσει άφωνους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτός ο γαμπρός κάνει μια μοναδική έκπληξη στην μέλλουσα γυναίκα του την ημέρα του γάμου τους

Ο Jeff παντρεύτηκε τον έρωτα της ζωής του, τη Jenna, και η μέρα του γάμου τους ήταν τέλεια. Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, ο Jeff ανακοίνωσε ότι είχε μια έκπληξη για την όμορφη νύφη, λέγοντας πως πλέον η οικογένεια αποτελούνταν από τρία άτομα. Ώστόσο αυτός ο γάμος δεν είναι και τόσο συνηθισμένος και μας θύμισε τον ανατρεπτικό γάμο που συνέβη πριν μέρες!

Η Jenna δεν είχε ιδέα για το τι είχε σχεδιάσει ο Jeff όταν σε μια ομιλία του κατά τη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης, είπε: “Είμαι λίγο αμήχανος, γιατί πρόκειται να κάνω μια μεγάλη έκπληξη στη Jenna κι εκείνη δεν ξέρει τίποτα.”

“Jenna, αποφάσισα να σου κάνω ένα γαμήλιο δώρο. Είναι κάτι που θέλεις πολύ. Με χαρά σας ανακοινώνω ότι έχουμε ένα ακόμα μέλος στην οικογένειά μας.”

Στο πρόσωπο της Jenna φαινόταν μια αμηχανία, σαν να αναρωτιόταν: “Ποιο είναι το νέο μέλος της οικογένειας;”

Τότε ο Jeff δείχνει στη Jenna τι εννοεί και το πρόσωπό της έλαμψε αμέσως!

Ήταν ένα κουτάβι!

Ο Jeff έκανε έκπληξη στη Jenna με λαμπραντόρ ηλικίας 14 εβδομάδων, ένα σκυλί που πάντα ήθελε. Τον ονόμασαν “Bear”.

Είναι πολύ σημαντικό σε μια σχέση να ξέρεις τι αγαπάει ο σύντροφός σου και να προσπαθείς με κάθε τρόπο να τον κάνεις χαρούμενο.

Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα γι’ αυτήν την τυχερή νύφη!

Η νύφη στάθηκε ακίνητη και σήκωσε το χέρι της - Τότε ο γαμπρός κατάλαβε τι έκανε

Αυτή η νύφη προκάλεσε τα δάκρυα χιλιάδων ανθρώπων, όταν έκανε κάτι που στην αρχή απόρησε μέχρι και ο γαμπρός. Μετά όμως κατάλαβε...

Ο γάμος είναι γενικά μια χαρούμενη περίσταση από μόνα τους, αλλά όταν συμβαίνουν χειρονομίες αγάπης, τους κάνουν ακόμη πιο ξεχωριστούς. Ένα ακόμα παράδειγμα είναι και αυτός ο γάμος που έγινε μέσα σε νοσοκομείο, και έκανε πολλούς να δακρύσουν.

Μια πανέμορφη νύφη με το όνομα Ελισάβετ, έκανε κάτι τόσο ξεχωριστό για το σύζυγό της, που προκάλεσε τα δάκρυα χιλιάδων ανθρώπων που παρακολούθησαν το βίντεο του γάμου τους.

Η ημέρα γάμου της Ελίζαμπεθ και του Σκοτ στις 27 Ιανουαρίου 2018, στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, ήταν ένα πολύ όμορφο γεγονός.

Καθώς η κομψή νύφη εισήλθε στο χώρο με το γιο της, προετοιμαζόταν για μια μεγάλη στιγμή, που θα ήταν μεγάλη έκπληξη για τον ανυποψίαστο γαμπρό.

Ο Σκοτ είχε αρχίσει να χάνει την ακοή του στην ηλικία των 5 ετών και μόλις τρία χρόνια αργότερα έμεινε κωφός.

Καθώς η νύφη πήρε τη θέση της για να διανύσει το διάδρομο, το τραγούδι της Christina Perri «A Thousand Years», άρχισε να παίζει μπροστά στους φίλους και την οικογένειά τους.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί στο Tinder πριν από δύο χρόνια και η μητέρα δύο παιδιών Ελίζαμπεθ, άρχισε να μαθαίνει το Auslan ή Αυστραλιανή Γλωσσική.

Τρεις μήνες πριν από τη μεγάλη τους μέρα, έμαθε κρυφά τους στίχους και τη νοηματική γλώσσα από το τραγούδι του γάμου τους.

Μόλις ο Σκοτ συνειδητοποίησε τι έκανε η νύφη, ξέσπασε σε δάκρυα. Η νύφη λέει ότι ο σύζυγός της έχει παρακολουθήσει το βίντεο τουλάχιστον 100 φορές μέχρι τώρα.

Το βίντεο με την υπέροχη αφιέρωση έχει ήδη προβληθεί πάνω από 400.000 φορές και το ζευγάρι είναι τόσο χαρούμενο που συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση για τη σημασία της εκμάθησης της νοηματικής γλώσσας.

«Έχω λάβει τόσα πολλά προσωπικά μηνύματα από ανθρώπους από όλο τον κόσμο που μου έλεγαν το πόσο το βίντεο τους επηρέασε», δήλωσε η Ελίζαμπεθ.

Παρακολουθήστε την απίστευτα συγκινητική στιγμή εδώ:

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share