Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020

Λίγο πριν πεθάνει από καρκίνο αυτή η κοπέλα, ο σύντροφός της έκανε κάτι συγκινητικό - Θα δακρύσετε

Θα συγκινηθείτε

1 Απριλίου 2020 11:37
Λίγο πριν πεθάνει από καρκίνο αυτή  η κοπέλα, ο σύντροφός της έκανε κάτι συγκινητικό - Θα δακρύσετε
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Αυτή η κοπέλα έχανε την μάχη με τον καρκίνο όταν ο σύντροφός της αποφάσισε να κάνει μια τεράστια κίνηση και να την κάνει να χαμογελάσει ξανά.

Η Ρόντα Μπίβενς και το αγόρι της, Ματ Μάγκερ , είναι μαζί από το λύκειο κι έχουν δύο παιδιά. Ο γάμος ήταν απλά μια τυπικότητα σε αυτό το σημείο. Αλλά ήταν μια λεπτομέρεια που σήμαινε τα πάντα γι’αυτό το νεαρό ζευγάρι εξαιτίας ενός τραγικού λόγου.

Τον περασμένο Φεβρουάριο οι γιατροί ανακάλυψαν ένα εξόγκωμα στον αστράγαλο της Ρόντα. Αρχικά νόμιζαν ότι το είχε στραμπουλίξει, αλλά σύντομα κατάλαβαν ότι η Ρόντα έπασχε από ένα σπάνιο είδος καρκίνου που ονομάζεται επιθήλιο σάρκωμα.

Η πάθηση αυτή επηρεάζει μόνο 1 στα 2,5 εκατομμύρια άτομα και οι γιατροί δεν πίστευαν ότι η Ρόντα θα επιζούσε, αλλά ο Ματ κράτησε την ελπίδα της Ρόντα ζωντανή με μια υπόσχεση που θα κρατούσε όπως και να είχε.

«Είπα ότι αν συνέβαινε οτιδήποτε, θα παντρευόμασταν με κάποιο τρόπο.»

Η επόμενη χρονιά ήταν δυσβάσταχτη. Το δεξί πόδι της Ρόντα ακρωτηριάστηκε και ξεκίνησε χημειοθεραπεία, αλλά ο καρκίνος εξαπλώθηκε στους πνεύμονες, ακόμα και στον εγκέφαλο της. «Είπαν, “Μπορούμε να κάνουμε απλά ό,τι βοηθάει. Αλλά όλα αυτά που έκαναν, απλά το χειροτέρευαν», είπε ο Ματ.

«Μας κατέστρεψε οικονομικά και βλέπω μπροστά μου την καλύτερη μου φίλη να πεθαίνει. Είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχω κάνει. Είναι πολύ συναισθηματικό.» Ακόμα ένα ζευγάρι που είναι άξιο θαυμασμού είναι και αυτό που θα δείτε εδώ, και αποτελούν παράδειγμα ότι υπάρχει αγάπη.

Μετά από επίσκεψη στην εντατική την περασμένη εβδομάδα, οι γιατροί είπαν στο ζευγάρι ότι η Ρόντα είχε μόλις μερικές μέρες ζωής. Αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση τους και σε λίγες ώρες οργάνωσαν τον γάμο τους. Η Ρόντα ήταν ξαπλωμένη σε νοσοκομειακό κρεβάτι στο σπίτι της με σταγόνες μορφίνης στο χέρι όταν είπε το «ναι» στον Ματ.

Το ζευγάρι συγκέντρωσε φίλους και συγγενείς, έναν ιερέα και έναν υπάλληλο του ληξιαρχείου για να επισημοποιήσει τον γάμο. Όλοι ήταν κατασυγκινημένοι όταν το ζευγάρι φιλήθηκε. Η Αμάντα Ντάτον , φίλη του ζευγαριού, μίλησε για την απίστευτη αγάπη τους: «Είναι μαζί της συνεχώς από την αρχή. Την αγαπά άνευ όρων. Αυτή είναι η αλήθεια», είπε. Ο Ματ απλά λέει ότι η Ρόντα ήθελε έναν όμορφο γάμο κι εκείνος ήθελε να της τον δώσει.

Το ζευγάρι πέρασε τον «μήνα του μέλιτος» αναπολώντας τον γάμο τους που είχε γίνει νωρίτερα εκείνη τη μέρα. «Ξύπνησε χτες το βράδυ και ήταν τόσο ενθουσιασμένη για τον γάμο», είπε ο Ματ.«Καθίσαμε εκεί και μιλήσαμε για μια ώρα. Μου ζήτησε να δει τις φωτογραφίες του γάμου. Τις κοιτάξαμε, γελάσαμε, κλάψαμε και κρατήσαμε ο ένας τον άλλο.» Δεν ξέρουν πόσο χρόνο έχουν μαζί, αλλά σίγουρα δεν είναι αρκετός.

Η Ρόντα κοινοποίησε μια προειδοποίηση για την πάθηση της, γιατί η ζωή της μπορεί να σωζόταν αν το είχε ανακαλύψει νωρίτερα:
«Αν έχετε κάποιο εξόγκωμα, πάτε στον γιατρό. Πάτε σε διάφορους γιατρούς για να πάρετε και δεύτερη γνώμη. Αν το είχα κάνει, αντί να πιστεύω τις λάθος διαγνώσεις, ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά.»

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share