Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020

Ένας γαμπρός δημοσίευσε φωτογραφία από τον γάμο αλλά όλοι θαυμάζουν την νύφη- Μόλις την δείτε ολόκληρη θα καταλάβετε

Θα την θαυμάσετε

25 Μαρτίου 2020 10:40
Ένας γαμπρός δημοσίευσε φωτογραφία από τον γάμο αλλά όλοι θαυμάζουν την νύφη- Μόλις την δείτε ολόκληρη θα καταλάβετε
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Αυτή η φωτογραφία από έναν γάμο έχει μαζέψει πολλά θετικά σχόλια και τα περισσότερα πάνε για την νύφη. Μόλις διαβάσετε την ιστορία θα καταλάβετε και θα την θαυμάσετε και εσείς. Γιατί όλοι έχουν δικαίωμα στην αγάπη.

Κάποιες γυναίκες λένε ότι αρνούνται να βγουν ραντεβού με έναν άντρα πιο κοντό από αυτές, αλλά αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για την Μίντι Κνίς, καθώς ο σύζυγός της έχει ύψος 81 εκατοστά.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινού φίλου το 2009 και παντρεύτηκε το 2012, όταν η Μίντι μετακόμισε στο Σικάγο για να είναι πιο κοντά στον Σέαν.

«Είναι ευτυχία να είμαι παντρεμένος με αυτή τη γυναίκα. Δεν περνάει μέρα που να μην της πω πόσο την αγαπώ,» δηλώνει ο Σέαν.

Ο κόσμος πιστεύει ότι είναι γλυκιά που με αγαπάει, αλλά κάνουν λάθος. Εγώ είμαι ο άγιος σε αυτόν τον γάμο. Εγώ την φροντίζω,» προσθέτει ο Σέαν.

Παρά την ευτυχία τους, το ζευγάρι έχει γίνει στόχος πειραγμάτων μέσω του Διαδικτύου, λέγοντας ότι ο Σέαν δεν θα μπορούσε ποτέ να ικανοποιήσει την Μίντι και ότι εκείνη είναι μαζί του μόνο για τα χρήματα του.

Η 36χρονη Μίντι αναφέρει: «Απλά επειδή έχει ειδικές ανάγκες δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε καταπληκτική σεξουαλική ζωή. Δεν ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, αλλά ο Σέαν είναι από τους πιο ερωτικούς ανθρώπους που γνωρίζω. Είναι υποτιμητικό να λένε ότι ο άντρας μου δεν μπορεί να με ικανοποιήσει σεξουαλικά και δεν τους αφορά.»

ανάπηρος άνδρας με την οικογένειά του

«Είμαι το πιο σεξουαλικό άτομο που γνωρίζω,» την επιβεβαιώνει ο σύζυγός της. «Το σ@ξ είναι πιθανόν το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου.»

Ο Σέαν γεννήθηκε με ατελή οστεογένεση ή οστεοψαθύρωση, που είναι μια γενετική διαταραχή που χαρακτηρίζεται από οστά που σπάζουν εύκολα, συχνά από ελάχιστη ή καμία προφανή αιτία.

Σε ηλικία 35 ετών έχει ύψος 81 εκατοστά και έχει κοντύτερα πόδια εξαιτίας της πάθησής του, που επηρεάζει την ανάπτυξη των οστών.

Μέχρι ο Σέαν να ηλικιωθεί, είχε 200 κατάγματα στα πόδια, χέρια, λαιμό, μύτη και άλλα σημεία.

«Δε μπορώ να πάω ανέμελα σε ένα κατάστημα μόνος μου. Πρέπει να προσέχω το περιβάλλον μου επειδή ένα μικρό χτύπημα μπορεί να αποβεί μοιραίο για μένα. Νομίζω ότι ο κόσμος νιώθει άβολα με την ιδέα ότι όσοι έχουν ειδικές ανάγκες έχουν και αυτοί σεξουαλικές επιθυμίες και φαντασιώσεις και τους αρέσει η ανθρώπινη επαφή,» δηλώνει ο Σέαν.

Δεν είναι βέβαια η μόνη που στηρίζει τον σύντροφό της, αφού όπως θα δείτε εδώ, πολλοί κάνουν ό,τι μπορούν για να είναι χαρούμενο το ταίρι τους.

TAGS
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share