Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αυτός ο άντρας τράβηξε μια selfie και αθωώθηκε στο δικαστήριο!

Απίστευτο!

8 Απριλίου 2020 16:44
Αυτός ο άντρας τράβηξε μια selfie και αθωώθηκε στο δικαστήριο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σωτήρια αποδείχθηκε για έναν 21χρονο μια sefie καθώς κινδύνευε από 99χρόνια φυλάκιση όταν η κοπέλα του του "έριξε" βαριές κατηγορίες.

Η κοπέλα του κατηγόρησε το σύντροφό της για ένα χαραγμένο «x» στο λαιμό της και έτσι ο Κρίστοφερ Πρεκόπια συνελήφθη από την αστυνομία τον Σεπτέμβριο του 2017 αντιμετωπίζοντας μεταξύ άλλων κατηγορίες για καταπάτηση ξένης περιουσίας, ληστεία και επίθεση, οι οποίες θα μπορούσαν να επιφέρουν ποινή μέχρι και 99 χρόνια!

Το θύμα ανέφερε στις Αρχές πως η επίθεση έγινε στις 20 Σεπτεμβρίου 2017 μέσα στο σπίτι της. Εκείνη την ημέρα όμως ο άνδρας ήταν 65 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της, αλλά αυτό δεν φαίνεται πως επηρέασε την αστυνομία.

Οι γονείς του κατάφεραν να συγκεντρώσουν 150.000 δολάρια και να καλύψουν την εγγύηση για να βγει από τη φυλακή και τότε όλοι έψαχναν τρόπο για να αποδείξουν πως ο 21χρονος ήταν αθώος.

Μόλις ηρέμησαν από τον πανικό, η μητέρα του θυμήθηκε πως εκείνη την ημέρα είχε τραβήξει μια selfie από το σημείο που βρίσκονταν όλοι μαζί την ημέρα που κατηγορείτο για την επίθεση. Στη φωτογραφία αναγραφόταν και η ώρα και η τοποθεσία.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που μια και μόνο φωτογραφία σώζει μια ολόκληρη ζωή, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια 28χρονη τράβηξε μια φωτογραφία δευτερόλεπτα πριν πάθει εγκεφαλικό!

Σε αυτή μάλιστα φαίνεται πίσω και ένα άλλο ζευγάρι, το οποίο δέχθηκε να επιβεβαιώσει την παρουσία τους εκεί. Έτσι, όταν ο εισαγγελέας είδε αυτά στοιχεία, πείστηκε αμέσως για την αθωότητα του νεαρού.

Η selfie που έσωσε τη ζωή του 21χρονου:

Αυτή η κοπέλα έβγαζε χαμογελαστή μια selfie - Μόλις δείτε τι κάνει η αδερφή της από πίσω θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

Είναι αλήθεια πως οι σημαντικότερες στιγμές στη ζωή μας απαθανατίζονται σε φωτογραφίες και κρατούν ζωντανές τις αναμνήσεις.

Αυτό σκέφτηκε και αυτή η νεαρή όταν αποφάσισε να βγάλει μια selfie την ώρα που η αδερφή της γεννούσε. Χαρακτηριστικά στη φωτογραφία φαίνεται η κοπέλα να χαμογελά περιμένοντας το ανηψάκι της ενώ η αδερφή της από πίσω κυριολεκτικά σφάδαζε στους πόνους.

Το δε σχόλιο της στη φωτογραφία, «Selfie! Ενώ η αδερφή μου ετοιμάζεται να βγάλει ένα μωρό από τον κόλπο της!»,φαίνεται να καθιστά ακόμη πιο αμφισβητούμενη την επιλογή της να τραβήξει αυτή τη φωτογραφία τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Η ίδια πάντως υποστηρίζει πως η φωτογραφία δεν αντικατοπτρίζει την στάση της απέναντι στην αδερφή της.«Δεν πονούσε πολύ στην αρχή και έτσι το βρήκε αρκετά αστείο» είπε η ίδια . «Της είπα πως θα το έκανα, είχε μόλις αρχίσει η χορήγηση της οξυγοκίνης και οι οδύνες του τοκετού ξεκίνησαν σχεδόν αμέσως. Άρχισε να τους νοιώθει και τη στιγμή που έλεγε: Ο Θεέ μου μου δεν μπορώ να το αντέξω αυτό, εγώ τράβηξα τη φωτογραφία».

Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη selfie που τραβιέται την πιο ακατάλληλη στιγμή, δείτε εδώ τι συνέβη όταν αυτή η κοπέλα έβγαλε μια selfie στην παραλία!

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share