Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021

72χρονος αντί για φέρετρο θάφτηκε μέσα στο αυτοκίνητό του - Η τελευταία του επιθυμία που πραγματοποιήθηκε (Video)

Σοκ!

2 Απριλίου 2020 16:21
72χρονος αντί για φέρετρο θάφτηκε μέσα στο αυτοκίνητό του - Η τελευταία του επιθυμία που πραγματοποιήθηκε (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αντί για φέρετρο, ο 72χρονος ενός χωριού στη Νότια Αφρική ζήτησε να ταφεί μέσα στο αγαπημένο του αυτοκίνητο! Και παρά το γεγονός ότι η οικογένειά του σοκαρίστηκε λιγουλάκι από την τελευταία του επιθυμία, δεν τόλμησαν να παραβούν το θέλημά του. Ενώ, ένα παιδάκι δεν αποχωρίζεται το φέρετρο της μητέρας του και ρωτάει συνέχεια γιατί δεν κοιμούνται πια μαζί, με την ιστορία του να αντριχιάζει.

Ειδικότερα, τον έντυσαν σε ένα λευκό κουστούμι και τον έβαλαν να κάτσει στο τιμόνι, βάζοντάς του, μάλιστα, και ζώνη ασφαλείας. Στη συνέχεια ρυμούλκησαν το αυτοκίνητο μέχρι το νεκροταφείο και τον έθαψαν μαζί με το όχημα, υπό το βλέμμα των έκπληκτων χωρικών.

Έκαναν ανακαίνιση σε αυτό το σπίτι, όταν βρήκαν ένα μυστηριώδης φέρετρο θαμμένο από κάτω - Μόλις το άνοιξαν, πάγωσαν...

Σοκαριστικό αυτό που βρήκαν θαμμένο μέσα σε ένα φέρετρο όταν έκανα ανακαίνιση στο σπίτι τους! Όταν η Ericka βρισκόταν στα μέσα της ανακαίνισης του πατρικού της σπιτιού, οι εργολάβοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που ανακάλυψαν κάτω από το γκαράζ της. Ήταν ένα μικρό κουτί από γυαλί και ξύλο – το φέρετρο ενός μικρού παιδιού.

Δεν υπήρχε τρόπος να προσδιοριστεί ποιο ήταν το μικρό κορίτσι που βρίσκονταν μέσα. Η Ericka, αποφάσισε να το ονομάσει «Miranda». Το φέρετρο θεωρήθηκε ότι ήταν περίπου 120 ετών, όταν η περιοχή ήταν παλιό νεκροταφείο του Odd Fellows. Μετεγκαταστάθηκε τη δεκαετία του 1930. Τα περισσότερα από τα σώματα ξεθάφτηκαν και ξαναθάφτηκαν. Ωστόσο, υπήρχαν και απομεινάρια.

Η Ericka, που ήταν ήδη μητέρα, ήθελε να στείλε σωστά το κοριτσάκι. Προσπάθησε να πάρει το φέρετρο για να ξαναθαφτεί, αλλά η πόλη δεν θα της έδινε άδεια ταφής χωρίς το πιστοποιητικό θανάτου του παιδιού. Χωρίς καμία πληροφορία για το κορίτσι, δεν υπήρχε τρόπος να πάρει πιστοποιητικό. Μια οργάνωση που κάνει ταφές σε παιδιά που δεν έχουν αναγνωριστεί και ονομάζεται Κήπος της Αθωότητας, αποφάσισε να βοηθήσει την Ericka να προσδιορίσει την ταυτότητα του παιδιού.

Το φέρετρο ήταν στεγανά σφραγισμένο, οπότε η αποσύνθεση επιβραδύνθηκε σημαντικά – στην πραγματικότητα, το παιδί είχε διατηρηθεί σχεδόν τέλεια. Είχε μωβ λουλούδια μπλεγμένα μέσα στα μαλλιά της και φορούσε ένα λευκό φόρεμα βάπτισης από δαντέλα. Μετά από ένα έτος δοκιμών DNA και 1000 συνολικά ωρών εργασίας, μπόρεσαν να καταλάβουν ποιο ήταν το παιδί.

Ανακάλυψαν, ότι το όνομά της ήταν Edith Howard Cook. Πέθανε στις 13 Οκτωβρίου 1876, στην ηλικία των 2 ετών. Η αιτία ήταν ο υποσιτισμός που προκλήθηκε από μια λοίμωξη. Ο Κήπος της Αθωότητας θα κρατήσει ένα καλοκαιρινό μνημείο για το κορίτσι με μια κατάλληλη επιτύμβια στήλη.

Αν νομίζεται ότι είναι η μόνη σοκαριστική ιστορία που διαβάζετε, τότε πρέπει να δείτε τον λόγο που έθαψαν αυτή τη γιαγιά μαζί με το κινητό της!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share