Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021

Παιδάκι δεν αποχωρίζεται το φέρετρο της μητέρας του και ρωτάει συνέχεια γιατί δεν κοιμούνται πια μαζί - Θα δακρύσετε

Δεν είχε καταλάβει τι συνέβη

22 Μαρτίου 2020 14:42
Παιδάκι δεν αποχωρίζεται το φέρετρο της μητέρας του και ρωτάει συνέχεια γιατί δεν κοιμούνται πια μαζί - Θα δακρύσετε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ραγίζει καρδιές αυτό το μικρό αγοράκι που αγκαλιάσει το φέρετρο της μητέρας του, χωρίς να έχει καταλάβει ότι δεν θα την ξαναδεί ποτέ.

Αυτό το 5χρονο αγόρι έψαχνε να βρει πού ήταν η μαμά του, και τελικά τη βρήκε μέσα σε ένα λευκό φέρετρο. Στην αρχή δεν είχε καταλάβει τι είχε συμβεί στην μητέρα του, και ρώτησε γιατί η μαμά του δεν κοιμόταν μαζί του. Η φωτογραφία του θα σας κάνει να δακρύσετε, όπως και αυτή αυτού του παιδιού, που δεν δέχεται την σκληρή πραγματικότητα.

Ο Κάιν Κειάν Ναέγκλας Κάστρο ήταν στην κηδεία της μητέρας του, η οποία πέθανε λίγο μετά τη γέννηση του μικρού του αδελφού. Ο Κάιν τράβηξε μια καρέκλα για να αγκαλιάσει το φέρετρό της και ρώτησε, «γιατί η μαμά δεν κοιμάται μαζί μου;» Συγγενείς που παρακολουθούσαν την κηδεία δεν ήξεραν πώς να του πουν ότι η μητέρα του είχε πεθάνει…

Ο Κάιν κοιτάζει μέσα απ’ το φέρετρο τη μητέρα του, η οποία πέθανε λίγο μετά τη γέννηση του μικρού του αδελφού. Μια ζωή έφυγε για να έρθει μια άλλη, όσο σκληρό και αν ακούγεται, συμβαίνει πολύ συχνά.

παιδί αγκαλιάζει το φέρετρο της μαμάς του

Στις Φιλιππίνες, οι θάνατοι των γυναικών κατά τη διάρκεια του τοκετού δεν είναι ασυνήθιστοι. Το 2014, το ποσοστό θνησιμότητας για τις νέες μητέρες ήταν ήταν 99 σε κάθε 100.000 γεννήσεις. Αντίθετα, ορισμένες χώρες με καλά ανεπτυγμένα συστήματα υγείας, όπως η Ιαπωνία και η Ισπανία, έχουν μόνο 4-5 θανάτους ανά 100.000 γεννήσεις.

«Γιατί η μαμά δεν κοιμάται μαζί μου;» ρώτησε ο Κάιν .

Αυτή η τραγική σκηνή στην κηδεία της μητέρας του Κάιν μας υπενθυμίζει πόσο συχνά είναι αυτά τα περιστατικά στις Φιλιππίνες και σε πολλές άλλες χώρες. Ελπίζουμε ότι θα έρθει η μέρα που η ιατρική τεχνολογία θα αναπτυχθεί πλήρως σε όλες τις χώρες και δεν θα βρεθεί ποτέ ξανά άλλο παιδάκι στη θέση του Κάιν .

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share