Τετάρτη, 04 Αυγούστου 2021

Προσοχή - Αν υπάρχει ένα πουκάμισο στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας...κινδυνεύετε!

Πηγαίντε στην αστυνομία

30 Μαρτίου 2020 09:46
Προσοχή - Αν υπάρχει ένα πουκάμισο στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας...κινδυνεύετε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αν βρείτε ένα πουκάμισο τυλιγμένο στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε στην αστυνομία. Όταν διαβάσετε παρακάτω θα καταλάβετε τον λόγο.

Η Άσλει Χαρντκέρ γύρισε στο αυτοκίνητό της αργά ένα βράδυ μετά τη δουλειά και βρήκε ένα πουκάμισο τυλιγμένο στους υαλοκαθαριστήρες της. Είναι ένας κίνδυνος που πολλοί αγνοούν, για αυτό πρέπει να προσέχετε όταν οδηγάτε και όταν κρατάτε κάτι αξίας σε χώρους όπως πάρκινγκ, αφού όπως θα δείτε εδώ, μπορούν εύκολα να σας κλέψουν.

Αντί να βγάλει το πουκάμισο από το παρμπρίζ της, η Άσλει μπήκε στο αυτοκίνητό της, έφυγε και το πέταξε έξω από το πάρκινγκ του εμπορικού κέντρου.

Όταν έφτασε στο σπίτι, η Άσλει δημοσίευσε τη φωτογραφία του πουκαμίσου στο παρμπρίζ της, μαζί με μια προειδοποίηση σχετικά με την επικίνδυνη κατάσταση που είχε να αντιμετωπίσει.

Το μήνυμα της Άσλει που γρήγορα έγινε viral στο Facebook, έλεγε:

«Όπως κάποιοι από εσάς γνωρίζετε, δουλεύω σε ένα κατάστημα στο εμπορικό κέντρο. Δούλευα μέχρι το κλείσιμο απόψε, οπότε εγώ και τα κορίτσια που δουλεύουμε μαζί περπατάμε με τα πόδια έξω μαζί για να βεβαιωθούμε ότι είμαστε ασφαλείς στο πάρκινγκ.

Πήγα στο αυτοκίνητό μου και παρατήρησα ότι υπήρχε ένα μπλε πουκάμισο στο παρμπρίζ μου. Υπήρχαν δύο αυτοκίνητα κοντά μου και ένα έτρεχε, οπότε ένιωσα αμέσως άβολα και ήξερα ότι δεν μπορούσα να το βγάλω από κει εκείνη την στιγμή. Στην αρχή, σκέφτηκα ότι ίσως κάποιος το είχε μόλις αφήσει στο αυτοκίνητό μου για κάποιο περίεργο λόγο».

«Χρησιμοποίησα τους υαλοκαθαριστήρες μου για να το βγάλω, αλλά το πουκάμισο ήταν τυλιγμένο πολύ καλά γύρω από τους υαλοκαθαριστήρες. Είχα ακούσει τον τελευταίο καιρό για ανθρώπους που βάζουν πράγματα στους υαλοκαθαριστήρες κοριτσιών, με σκοπό να αποσπάσουν την προσοχή τους.

Κατάλαβα ότι δεν ήταν ασφαλές να προσπαθήσω να το βγάλω από το παρμπρίζ εκείνη τη στιγμή, οπότε πήγα με το αυτοκίνητό μου σε ένα άλλο μέρος και το πέταξα εκεί. Δεν ξέρω ποιος μπορεί να το άφησε, αλλά σίγουρα είχε γίνει σκόπιμα».

«Από αύριο θα με συνοδεύει security με τα πόδια προς το αυτοκίνητό μου. Με τρόμαξε λίγο αυτή η κατάσταση.

Είμαι τόσο χαρούμενη που οι γονείς μου με είχαν ενημερώσει ότι συνέβαινε αυτό στην περιοχή μας. Απλά εγώ δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι θα μπορούσε δυνητικά να συμβεί στο αυτοκίνητό μου».

Πολλοί έχουν κατηγορήσει την Άσλει , ότι έστησε όλο αυτό για να τραβήξει την προσοχή. Η αστυνομία, έχει ενημερώσει τους πολίτες ότι αυτό που συνέβη δεν είναι κάτι που συνηθίζεται από εγκληματίες.

Παρόλο που η αστυνομία ερευνά το θέμα, οι πάντες ευχαριστούν την Άσλει για τις πληροφορίες που τους έδωσε.

Η Άσλει δήλωσε στα ΜΜΕ:

«Δημοσίευσα το περιστατικό, για να ενημερώσω τους άλλους που μπορεί να τους συμβεί κάτι αντίστοιχο. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι ψέμα και ότι δεν πρόκειται να τους συμβεί. Αλλά ποτέ δεν μπορείτε να ξέρετε αν είστε ασφαλείς».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share