Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Την απήγαγαν από ένα πάρκινγκ. Αν δεν κρατούσε αυτό στα χέρια της ίσως ήταν ακόμα ζωντανή! (Video)

Τι συνέβη;

31 Οκτωβρίου 2019 07:53
Την απήγαγαν από ένα πάρκινγκ. Αν δεν κρατούσε αυτό στα χέρια της ίσως ήταν ακόμα ζωντανή! (Video)

Είτε σας αρέσει, είτε όχι, ο κόσμος γίνεται όλο και πιο επικίνδυνο μέρος. Ευτυχώς, υπάρχουν μερικά απλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να αποφύγετε να γίνετε ένα στατιστικό στοιχείο, απλώς χρησιμοποιώντας το ένστικτό σας και την κοινή λογική.

Τραγωδία! Απήγαγαν και δολοφόνησαν 11χρονο κορίτσι!

Οι χώροι στάθμευσης, είναι πολύ συχνές σκηνές εγκλήματος για διάφορους λόγους. Έχουμε την τάση να αποσπάται η προσοχή μας καθώς μπαίνουμε και βγαίνουμε από τα οχήματα μας και δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι γύρω τους.

Δείτε λοιπόν τι πρέπει να κάνετε αν εντοπίσετε κάποιον ύποπτο γύρω από το αυτοκίνητό σας. Είναι εξαιρετικά απλό και μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ ζωής και θανάτου.

Δείτε το βίντεο:

Δεκάχρονη σώθηκε από απαγωγή χάρη σε κόλπο που της έμαθε η μητέρα της!

Αυτή είναι μια αληθινή ιστορία ενός κοριτσιού 10 ετών που σώθηκε από απαγωγή χάρη σε κόλπο που της έμαθε η μητέρα της!

Η έξυπνη κίνηση ενός 10χρονου κοριτσιού αλλά και η ψυχραιμία που έδειξε μπροστά στον επίδοξο απαγωγέα της φαίνεται πως της έσωσαν τη ζωή.

Το κορίτσι περπατούσε με μια φίλη της, γύρω στις 4 το απόγευμα, σε ένα πάρκο στην Αριζόνα, στην κοιλάδα Σαν Ταν, νοτιοανατολικά της πολιτείας Φοίνιξ, όταν σύμφωνα με τις αρχές τις πλησίασε ένας άνδρας με ένα λευκό SUV.


Ο άντρας είπε στο κορίτσι ότι ο αδερφός της είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα και να μπει αμέσως στο αυτοκίνητο για να πάνε στο σημείο.

Η μικρή με απόλυτη ψυχραιμία ζήτησε από τον άντρα να πει το «σύνθημα» και τότε ο άνδρας εξαφανίστηκε.

Πρόκειται για ένα κόλπο που σκέφτηκε η μαμά της πριν μερικούς μήνες σε περίπτωση που κάποιος ξένος προσέγγιζε το παιδί της για να επιβεβαιώσει ότι είναι γνωστός της οικογένειας και όπως φάνηκε αποδείχθηκε σωτήριο.

Η μητέρα του κοριτσιού εξέφρασε την ανακούφισή της αλλά και την υπερηφάνεια της για την κόρη της που το θυμόταν και πού λειτούργησε τόσο ψύχραιμα και ώριμα σε μία τέτοια περίσταση.

Ο άνδρας, γύρω στα 40, αναζητείται από τις αρχές.

Ένας τύπος βρίσκει ένα κορίτσι που το είχαν απαγάγει, ο βιασμόs όμως δεν ήταν το χειρότερο!

Ένας αγρότης της Μινεσότα, ο οποίος διέσωσε ένα κορίτσι που το είχαν απαγάγει, έλαβε μια ανταμοιβή για την εξεύρεση της και αποφάσισε να τη δώσει στην οικογένειά της, αντί να την κρατήσει για τον εαυτό του.

Ο Earl Melchert βρισκόταν στην ιδιοκτησία του μια μέρα, όταν είδε κάτι να κινείται. Αρχικά, σκέφτηκε ότι ήταν ελάφι, αλλά όταν πλησίασε έμεινε συγκλονισμένος που ανακάλυψε ότι ήταν η 15χρονη Jasmine Block.

Το κορίτσι είχε εξαφανιστεί ένα μήνα νωρίτερα και το είχαν απαγάγει τρεις άντρες. Οι άνδρες την κρατούσαν όμηρο σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι και την κακοποίησαν σ€ξoυαλικά.

Όταν ο Melchert την βρήκε, εκείνη προσπαθούσε να ξεφύγει από τους κακοποιούς της. «Ω Θεέ μου, αυτό είναι το κορίτσι από την Αλεξάνδρεια που είναι εξαφανισμένο 29 ημέρες», είπε.

Ο Melchert έκανε σήμα στο κορίτσι από το φορτηγό του, την βοήθησε και την οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα. Από το δρόμο, το κορίτσι είδε έναν από τους κακοποιούς της να την ψάχνει.

Είχε δραπετεύσει νωρίτερα, όταν οι τρεις απαγωγείς έλειπαν. Είχε προσπαθήσει να χτυπήσει τις πόρτες των κοντινών σπιτιών χωρίς αποτέλεσμα. Κολύμπησε μέσα από μια λίμνη και πέρασε κοντά στην ιδιοκτησία του Melchert, όπου και την εντόπισε.

Μετά τη διάσωση, ο Melchert έλαβε ανταμοιβή 7.000 δολαρίων για την επιστροφή του κοριτσιού. Ωστόσο, αρνήθηκε να τα δεχτεί και τα έδωσε στην οικογένεια της Jasmine.

Ο Melchert είπε ότι είναι υπερήφανος που βοήθησε να σωθεί το κορίτσι. «Είναι το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει ποτέ», είπε. «Η οικογένεια χρειάζεται τα χρήματα… για μένα, αυτά είναι πολλά χρήματα».

Πολλοί αναγνώστες χειροκρότησαν τον Melchert για τη γενναιοδωρία του μετά από μια τέτοια γενναία πράξη και την έφηβη που ήταν τόσο θαρραλέα για να ξεφύγει από τους απαγωγείς της.

«Υπάρχουν δύο ήρωες σε αυτή την ιστορία!», σχολίασε κάποιος. «Αυτός είναι πραγματικός ήρωας. Αυτός που δεν έσωσε το κορίτσι για τα χρήματα!», είπε ένας άλλος.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share