Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αυτή η γιαγιά πήρε εκδίκηση από τον άντρα της μετά θάνατον - Αν δείτε τι έκανε στον τάφο του θα παγώσετε

Δεν φαντάζεστε τι έκανε!

28 Μαρτίου 2020 07:48
Αυτή η γιαγιά πήρε εκδίκηση από τον άντρα της μετά θάνατον  - Αν δείτε τι έκανε στον τάφο του θα παγώσετε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή η γιαγιά πήρε εκδίκηση από τον άντρα της αφού πέθανε με ένα πολύ ιδιαίτερο τρόπο!

Μπορεί να γίνει πολύ ενοχλητικό το να έχεις έναν σύντροφο που είναι τσιγκούνης.

Φυσικά, ο καθένας μπορεί να ξοδεύει τα χρήματά του όπως θεωρεί σωστό, αλλά τα πράγματα είναι λίγο πιο διαφορετικά όταν είσαι σε σχέση.

Στην περίπτωση αυτή, πρέπει να συμβιβαστεί και να προσαρμοστεί ο ένας στον άλλον.

Δεν ξέρουμε αν αυτή η ιστορία είναι πραγματική ή όχι. Μπορεί να είναι φανταστική αλλά την βρήκαμε ξεκαρδιστική και σας τη δείχνουμε!

Ήταν ένας άντρας που δούλευε σκληρά σε όλη του τη ζωή, αποταμίευε όλα του τα χρήματα και ήταν πολύ τσιγκούνης. Αγαπούσε τα λεφτά του πιο πολύ από οτιδήποτε.

Μία μέρα, ο άντρας αρρώστησε. Οι γιατροί του είπαν πως δεν είχε πολύ χρόνο ζωής μπροστά του. Αφού το έμαθε αυτό, το πρώτο πράγμα που είπε στην γυναίκα του ήταν: "Τώρα άκουσε, όταν πεθάνω θέλω να πάρεις όλα τα χρήματά μου και να τα βάλεις μέσα στο φέρετρο μαζί μου γιατί θέλω να τα πάρω στην μετά θάνατον ζωή."

"Στο υπόσχομαι," είπε η γυναίκα του, που τώρα θα ζούσε μία πολύ φτωχή ζωή ως χήρα.

Λίγο αργότερα, ο άντρας της πέθανε και η κηδεία έγινε στην εκκλησία της γειτονιάς τους. Εκείνος ήταν ξαπλωμένος στο φέρετρο και η γυναίκα του καθόταν μαυροφορεμένη δίπλα από τον καλύτερό τους φίλο. Όταν τέλειωσε η τελετή και πριν ο νεκροθάφτης κλείσει το φέρετρο, η γυναίκα του είπε, "Περιμένετε ένα λεπτό!"

Είχε μαζί της ένα κουτί παπουτσιών, πλησίασε το φέρετρο και το έβαλε μέσα. Μετά, ο νεκροθάφτης το έκλεισε, το κλείδωσε και τον έθαψε.

Ο φίλος της της είπε: "Τι υπήρχε μέσα στο κουτί;" Η χήρα απάντησε, "Ήθελε να θαφτεί με όλα του τα χρήματα, οπότε τα έβαλα εκεί."

"Είσαι τρελή; Έθαψες τον τσιγκούνη μαζί με όλα του τα χρήματα;" Είπε, "Ναι, του το υποσχέθηκα. Είμαι καλή Χριστιανή. Δεν μπορώ να πω ψέματα. Του υποσχέθηκα πως θα έβαζα αυτά τα χρήματα στο φέρετρο μαζί του."

"Αλλά ήταν πλούσιος, πώς κατάφερες να τα χωρέσεις όλα σε ένα κουτί παπουτσιών;" "Αυτό ήταν όντως ένα πρόβλημα," είπε η γυναίκα. "Οπότε τα μάζεψα όλα, τα έβαλα στον λογαριασμό μου και του έγραψα μια επιταγή…"

Μια απίστευτη ιστορία είναι και αυτή με ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, δείτε τι ανακάλυψε ο σύζυγος μετά τον θάνατο της γυναίκας του!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share