Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021

Μοιάζει με όμορφη οικογένεια - Η ιστορία πίσω από τη φωτογραφία θα σας σοκάρει

Τρομερό!

27 Μαρτίου 2020 11:16
Μοιάζει με όμορφη οικογένεια - Η ιστορία πίσω από τη φωτογραφία θα σας σοκάρει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η φωτογραφία που είδατε δείχνει μια όμορφη οικογένεια, ωστόσο η ιστορία που κρύβεται από πίσω της θα σας ανατριχιάσει!

Η Λάουρα και ο Ρίκο πίστευαν, πως η οικογένειά τους είχε ολοκληρωθεί. Ήταν οι χαρούμενοι γονείς δύο κοριτσιών και ζούσαν μία ευτυχισμένη ζωή. Αυτό επίσης ίσχυε και για την Ελισάβετ, μία ανύπαντρη μητέρα 4 παιδιών και γυμνάστρια που έβγαζε το ψωμί της γράφοντας βιβλία.

Η Λάουρα και η Ελισάβετ είχαν γνωριστεί όταν ήταν στην 5η δημοτικού και από τότε παρέμειναν φίλες. Και οι δύο γυναίκες ζούσαν υπέροχες ζωές. Το καλοκαίρι του 2014 όμως, η Ελισάβετ ξέμεινε από τύχη.

Η 40χρονη μητέρα των 4 έλαβε μία τραγική διάγνωση: είχε όγκο στον εγκέφαλο και ήταν σε πολύ προχωρημένο στάδιο. Πάλεψε γενναία τον καρκίνο αλλά κυρίως σκεφτόταν τι θα απογίνει η οικογένειά της, εάν δεν τα κατάφερνε. Θα ζήσουν καλές ζωές; Οι κόρες της θα καταφέρουν να μείνουν ενωμένες;

συγκινητικές ιστορίες

Όταν η Ελισάβετ ένιωθε πως το τέλος είχε πλησιάσει, είπε στην παιδική της φίλη πόσο φοβόταν για τα παιδιά της. Τότε της έκανε την πιο σημαντική παράκληση της ζωής της: ‘Εάν κάτι μου συμβεί, θέλω να υιοθετήσεις τις κόρες μου.’ Και προς ανακούφισης της, εκείνη δέχτηκε αμέσως.

Οι περισσότεροι θα διστάζαμε, εάν μας έλεγαν κάτι τέτοιο και τελικά ακόμα λιγότεροι θα κρατούσαν την υπόσχεσή τους. Αλλά όταν πέθανε η Ελισάβετ τον Απρίλιο, η Λάουρα απέδειξε πόσο καλή φίλη ήταν.

Η Λάουρα και ο Ρίκο, καλωσόρισαν τα παιδιά της με ανοιχτές αγκάλες. Ήταν πολύ μεγάλη η ευθύνη εάν σκεφτεί κανείς πως από μία 4μελή μετατράπηκαν σε 8μελή οικογένεια σε μία νύχτα. Έκαναν ότι μπορούσαν για να διασφαλίσουν πως τα υιοθετημένα τους παιδιά θα ήταν όσο πιο χαρούμενες γινόταν. Μαζί, ξεπέρασαν την θλίψη και κατάφεραν να συνεχίσουν τη ζωή τους.

αληθινές ιστορίες με οικογένειες

Η συναισθηματική υποστήριξη που δέχτηκαν τα παιδιά της Ελισάβετ από την οικογένεια αυτή ήταν πολύ σημαντική. Το οικονομικό βάρος όμως ήταν δυσβάσταχτο. Αυτό οδήγησε τον ίδιο σε μία ιδέα. Ανέβασε την ιστορία στο διαδίκτυο και ζητούσε δωρεές για να τον βοηθήσουν με τα καθημερινά έξοδα.

Μέχρι τώρα έχουν συνολικά μαζέψει $97,000 και έχουν λύσει σε μεγάλο βαθμό το οικονομικό πρόβλημα. Δεν ακούμε κάθε μέρα μία τόσο όμορφη και ανιδιοτελής ιστορία και όπως λένε και οι γονείς: "Το χαμόγελο στα πρόσωπά τους είναι η καλύτερη επιβράβευση." Κι επειδή ξέρουμε, ότι σας αρέσει να διαβάζετε ιστορίες, δείτε εδώ τι συνέβη με μια 17χρονη που έβγαλε μια περίεργη φωτογραφία.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share