Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αυτή η 17χρονη βγάζει μια τυπική φωτογραφία- Αυτό που ακολούθησε όμως δεν το φανταζόταν κανείς!

Αδιανόητο!

12 Μαρτίου 2020 10:53
Αυτή η 17χρονη βγάζει μια τυπική φωτογραφία- Αυτό που ακολούθησε όμως δεν το φανταζόταν κανείς!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι φωτογραφίες τύπου selfie είναι συχνό και καθημερινό φαινόμενο πλέον ανά τον κόσμο και ειδικότερα σε ηλικίες εφηβικές και μετεφηβικές. Μια απλή φωτογραφία όμως αν πέσει σε λάθος χέρια μπορεί να καταλήξει σε τραγωδία!

Η 17χρονη Νοέλ από την Αυστραλία όταν έβγαζε μια απλή, τυπική φωτογραφία δεν φανταζόταν ούτε στιγμή αυτό που θα ακολουθούσε. Λίγο καιρό αργότερα συνειδητοποίησε πως χάκερ είχαν εισβάλει στο κινητό και τον υπολογιστή της και της είχαν κλέψει τις φωτογραφίες με σκοπό να τις χρησιμοποιήσουν σε κάποιο πορνογραφικό σάιτ.

Οι ιστοσελίδες έκαναν photoshop, «κόβοντας» το κεφάλι της Noelle και το τοποθέτησαν στα σώματα των πορνοστάρ, μια διαδικασία που είναι γνωστή με τον όρο «morph» porn. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φωτογραφία που σπέρνει τον πανικό, δείτε τι θανάσιμο κίνδυνο έκρυβε η φωτογραφία ενός 2χρονου κοριτσιού!

Οι φωτογραφίες είχαν εξευτελιστικά σχόλια, δήλωσε η Νοέλ στο ABC News και πρόσθεσε: «Με αυτόν τον χυδαίο τρόπο μπορούν να καταστρέψουν την ζωή ενός κοριτσιού».

Η 22χρονη πλέον Νοέλ η οποία σπουδάζει νομική έκτοτε ενώθηκε με άλλα θύματα «παρασιτικών ιστοσελίδων πορνό», συμμετέχοντας σε μια εκστρατεία για αυστηρότερους και σαφέστερους νόμους για την προστασία των μελλοντικών θυμάτων.

Αρχικά φαίνεται μια κανονική φωτογραφία - Αν την παρατηρήσετε λίγο καλύτερα θα μείνετε άφωνοι

Αυτές οι κοπέλες έβγαλαν μια αναμνηστική φωτογραφία σε ένα παγκάκι, αλλά δεν φαντάζονταν ποτέ ότι θα προκαλούσαν πανικό στο διαδίκτυο.

Με την πρώτη ματιά φαίνονται σαν κανονικές φωτογραφίες. Αλλά αν κοιτάξετε πιο προσεκτικά, θα δείτε ότι συμβαίνει κάτι πολύ περίεργο. Ακόμα μια που κρύβει κάτι τρομακτικό από πίσω και μπορείτε να δείτε εδώ, είναι αυτή η selfie μιας έφηβης.

Αν κοιτάξετε προσεκτικά, θα παρατηρήσετε ότι λείπει κάτι πολύ σημαντικό. Αυτά τα κορίτσια πρέπει να έχουν πολύ δυνατούς μύες ποδιών!

Δύο γυναίκες έβγαλαν μια selfie σε έναν γάμο...Δεν παρατήρησαν τι άρρωστο γινόταν δίπλα τους

Αυτές οι δύο γυναίκες έβγαλαν μια selfie σε έναν γάμο, αδιαφορώντας για το τι κρύβεται δίπλα τους. Δεν πάει το μυαλό σας τι έκαναν ακριβώς δίπλα τους.

Αλλά όπως με όλα τα πράγματα, υπάρχει ο σωστός και ο λάθος τρόπος να βγάλεις μια selfie. Δεν έχει να κάνει με τον φωτισμό ή τα πλαίσια. Έχει να κάνει με τον περιβάλλοντα χώρο πριν βγάλετε μια φωτογραφία, και γενικά τις συνθήκες, μιας και μπορούν να συμβούν πολλά, σαν αυτό στην selfie μιας 17χρονης, που θα δείτε εδώ.

Μάλλον δε περίμεναν να εξελίσσεται και διπλανή φωτογράφιση, η οποία είναι αρκετά παράξενη, όπως μπορείτε να δείτε. Ελπίζουμε μόνο να μην ανέβηκε στα social media!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share