Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Κουίζ: Μπορείτε να βρείτε που κρύβεται το ρομπότ στην εικόνα;

Το 99% των ανθρώπων δεν μπορεί!

27 Μαρτίου 2020 09:20
Κουίζ: Μπορείτε να βρείτε που κρύβεται το ρομπότ στην εικόνα;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

"Τρελαίνουν" κόσμο τα κουίζ που "κυκλοφορούν" στο ίντερνετ. Αυτή τη φορά στο επίκεντρο ένα ρομποτάκι που "κρύβεται" στην εικόνα. Μπορείτε να το βρείτε;

Η εταιρεία RS Components δημιούργησε ένα κουίζ, όπου σε αυτό υπάρχει ένα ρομποτάκι που περιμένει να βρεθεί. Το παιδικό παιχνίδι είναι κρυμμένο ανάμεσα σε τρενάκια, αμάξια, και διαστημόπλοια. Αλλά και διάφορα ξωτικά και δεινοσαυράκια. Σε περίπτωση που το βρείτε κατευθείαν, δείτε εδώ ένα άλλο κουίζ.

Για ρίξτε μια ματιά! Αν δεν το εντοπίσετε δείτε παρακάτω την απάντηση:

Η απάντηση:

To κουίζ που έγινε viral - Διάλεξε ένα ζώο και δες τι αποκαλύπτει για τον χαρακτήρα σου

Υπάρχουν πάρα πολλά τεστ που μας δείχνουν πτυχές της προσωπικότητά μας. Ένα από αυτά είναι και το παρακάτω κουίζ, το οποίο εκτός από ευχάριστο μας αποκαλύπτει μερικές πτυχές του χαρακτήρα μας, σύμφωνα με το ζώο που θα επιλέξουμε.

Επιλέξτε και δείτε τι σημαίνει το κάθε ζώο ξεχωριστά:

Κοάλα

Εάν επιλέξατε το κοάλα τότε αυτό που σας χαρακτηρίζει είναι η αγάπη για τη δικαιοσύνη και την ισότητα. Επίσης είστε περισσότερο μοναχικοί, γι αυτό και νιώθετε καλά όταν μένετε μόνοι σας. Οι λέξεις που σας χαρακτηρίζουν είναι οι εξής: Αθωότητα, καθαρότητα, ισότητα, οργάνωση και αυτονομία.

Ιππόκαμπος

Είστε ευαίσθητοι, συμπονετικοί και έχετε αρκετά ανεπτυγμένη την ενσυναίσθηση. Σκέφτεστε πρώτα τους άλλους και μετά τον εαυτό σας και σας πληγώνουν τα αρνητικά σχόλια.

Πτηνό

Θέλετε να είστε περιτριγυρισμένοι από ανθρώπους που σας υποστηρίζουν και σας στέλνουν θετική ενέργεια. Έχετε συναντήσει πολλούς τοξικούς ανθρώπους, όμως τους καταλαβαίνετε αμέσως και τους απομακρύνετε.

Ελέφαντας

Είστε ο άνθρωπος που μπορούν να σας εμπιστευτούν όλοι, γιατί ξέρετε να κρατάτε μυστικά. Πάντα σκέφτεστε πριν πράξετε, ενώ μερικές φορές μπορεί να γίνετε πολύ πεισματάρηδες ή αδιάφοροι.

Λύκος

Είστε ένα ζεστό και αισιόδοξο άτομο. Σας αρέσει να βοηθάτε τους συνανθρώπους σας και είστε αρκετά υπομονετικοί. Είστε από εκείνους τους ανθρώπους που δεν ακολουθούν ό,τι τους λένε οι άλλοι και όταν μένετε για πολύ καιρό μόνοι σας, νιώθετε θλίψη.

Κι επειδή μας ενδιαφέρει η ψυχαγωγία σας, δείτε εδώ έναν δύσκολο γρίφο που δεν πρόκειται να λύσετε γρήγορα.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share