Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021

Το 80% των ανθρώπων δεν μπορεί να βρει τα τρίγωνα της φωτογραφίας - Εσύ μπορείς να λύσεις τον γρίφο;

Έχει γίνει viral!

23 Μαρτίου 2020 08:39
Το 80% των ανθρώπων δεν μπορεί να βρει τα τρίγωνα της φωτογραφίας - Εσύ μπορείς να λύσεις τον γρίφο;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λίγοι είναι οι άνθρωποι, που μπορούν να εντοπίσουν τα τρίγωνα που υπάρχουν στην εικόνα. Εσύ μπορείς να λύσεις τον γρίφο που έχει γίνει viral; Για προσπάθησε...

Γενικά, το διαδίκτυο, αγαπάει τους γρίφους που, ενώ στην αρχή φαίνονται εύκολοι, οι περισσότεροι δυσκολεύονται να βρουν την σωστή απάντηση. Εσύ πόσα τρίγωνα βλέπεις στην εικόνα; Η απάντηση δεν είναι τόσο προφανής.

Γρίφοι για δυνατούς λύτες

Μπορεί με την πρώτη ματιά ο γρίφος να μοιάζει εύκολος, όμως οι περισσότεροι χρήστες δυσκολεύτηκαν αρκετά για να δώσουν την σωστή απάντηση. Ποια είναι η σωστή απάντηση; Η σωστή απάντηση είναι 18 τρίγωνα.

Κι επειδή το Athensmagazine.gr φροντίζει για την ψυχαγωγία σου, δες εδώ έναν ακόμη γρίφο που έχει "βασανίσει" αρκετό κόσμο.

98% των ανθρώπων δεν μπορεί να βρει το άλογο που κρύβεται στην εικόνα - Εσύ μπορείς να λύσεις τον γρίφο;

Βάτραχος ή άλογο; Μπορείς να το διακρίνεις ή σου περνά απαρατήρητο; Σε ποιον δεν αρέσουν οι γρίφοι; Πόσο μάλλον, όταν αυτοί οι γρίφοι είναι δύσκολοι. Ακόμα περισσότερο, όταν αυτοί έχουν να κάνουν με συνδυασμό πραγμάτων και εικόνων. Τέτοιου είδους γρίφοι είναι αυτοί που κάνουν τον κάθε άνθρωπο να σκέφτεται διαφορετικά.

Ο κάθε άνθρωπος θα κληθεί τότε να βάλει σε λειτουργία τον εγκέφαλό του. Πρέπει να είναι ήρεμος και συγκεντρωμένος. Διαφορετικά, η λύση μπορεί να βρίσκεται πολύ μακριά. Τέτοιοι γρίφοι, μπορούν να μας κάνουν να ξεχνάμε τα καθημερινά μας προβλήματα. Προβλήματα ζωής τα οποία μπορεί να είναι άλυτα και να μας ταλαιπωρούν κάθε ημέρα, που ξημερώνει.

Στους δύσκολους γρίφους, οι περισσότεροι τα παρατούν στην αρχή. Άλλοι προσπαθούν πολύ ή λίγο, όμως, στο τέλος αποτυγχάνουν να βρουν τη λύση, που τόσο ψάχνουν. Από εκεί και πέρα, υπάρχει κι άλλη μία κατηγορία ανθρώπων. Εκείνη, που θα προσπαθήσει να βρει τη λύση του γρίφου από το ίδιο το βιβλίο και όχι από μόνη της. Θα ανατρέξει στην τελευταία σελίδα του. Θα τη βρει και τότε θα νιώσει πως όλα κυλούν ομαλά.

Βάτραχος ή άλογο;

Στις παρακάτω φωτογραφίες υπάρχουν δύο πλάσματα της φύσης. Δύο ζώα, τα οποία είναι γνωστά και φιλικά στους περισσότερους. Το ένα είναι το άλογο, ενώ το άλλο είναι ο βάτραχος. Κι όμως! Δύο ζώα σε μία εικόνα. Δύο διαφορετικά πλάσματα, στο ίδιο ακριβώς σημείο. Οι περισσότεροι δεν το κατάλαβαν ποτέ. Εσείς, πιστεύετε ότι θα το καταφέρετε; Σε περίπτωση που σας φαίνεται ένας εύκολος γρίφος, δείτε εδώ ένα quiz που δεν πρόκειται να το λύσετε.

Για να το διαπιστώσετε, δεν έχετε παρά να δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες με το βάτραχο και το άλογο:

undefined

undefined

undefined

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share