Παρασκευή, 03 Απριλίου 2020

Εγκατέλειψαν αυτό το πλάσμα στον δρόμο - Όταν ένας οδηγός κατάλαβε τι ήταν έμεινε "κάγκελο"

Δεν θα το πιστεύετε

24 Μαρτίου 2020 17:30
Εγκατέλειψαν αυτό το πλάσμα στον δρόμο - Όταν ένας οδηγός κατάλαβε τι ήταν έμεινε
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Κάποιος απ άνθρωπος και ασυνείδητος είχε εγκαταλείψει αυτό το αβοήθητο πλάσμα μέσα στην μέση του δρόμου, με σκοπό να το αφήσει να πεθάνει, όταν το βρήκε ένας οδηγός. Τότε κατάλαβε ότι ήταν ένας σκύλος!

Η Φε είναι ένα 10χρονο Chihuahua, βρέθηκε στην άκρη ενός κεντρικού δρόμου στην Καλιφόρνια. Κάποιος την είχε αφήσει εκεί, αλλά δεν είναι σαφές το πόσο καιρό πριν, και δεν είναι ο μόνος σκύλος που πετάνε στον δρόμο, όπως θα δείτε εδώ.

Ένας άνθρωπος την είδε και την πήρε στο σπίτι του. Ωστόσο, η σύζυγος του άνδρα είχε εκφράσει δυσαρέσκεια και δήλωσε ότι δεν την ήθελε επειδή ήταν άρρωστη. Έτσι, η Φε εγκαταλείφθηκε σε ένα καταφύγιο ζώων. Η Ελάινε Σεμάνς, μια πολλά χρόνια εθελόντρια στο καταφύγιο, έλαβε μια κλήση που αφορούσε τη Φε .

Έμαθε ότι ο σκύλος είχε βρεθεί στο δρόμο. Συναντήθηκε με τον άνθρωπο που έδωσε την Φε στο καταφύγιο και τον είδε να κλαίει. Παρόλο που η Φε δεν ήταν πολύ καλά, ήταν σε θέση να φάει και να περπατήσει.

σκύλος αγκαλιά με άνδρα

Αργότερα, ένας άνδρας που ονομάζεται Γκατόρ, σταμάτησε στο καταφύγιο κατά τα 50α γενέθλιά του και αμέσως ερωτεύτηκε την Φε . Σύμφωνα με την Ελάινε , και οι δύο φαίνεται να έχουν βιώσει δυσκολίες στη ζωή τους.

Αυτός ο σκύλος φαίνεται να είναι καλυμμένος με αίματα - Μόλις τον είδαν τρόμαξαν αλλά όταν κατάλαβαν τι συνέβη "έμειναν"...

Είναι σπάνιο το ότι μια εικόνα μπορεί τόσο γρήγορα να σε κάνει να σκεφτείς ένα από τα χειρότερα πράγματα. Αυτός ο σκύλος φαίνεται να είναι καλυμμένος με αίματα αλλά...Διαβάστε στο Athensmagazine.gr

Με την πρώτη ματιά, η εικόνα ενός κουταβιού που βρίσκεται ανάσκελα, σαν να χτυπήθηκε άγρια ​​από ένα μαφιόζικο δράστη, είναι πάρα πολύ τρομακτικό για να το αντέξει κανείς. Ευτυχώς όμως, όλα δεν είναι όπως φαίνονται, όπως δείχνουν και άλλες εικόνες ότι το κουτάβι είναι πράγματι ζωντανό και καλά.

Διαπιστώνεται ότι το κουτάβι υπονόμευσε κατά λάθος το θάνατό του και σχεδόν μας έδωσε καρδιακή προσβολή μετά από μια επιδρομή που έκανε στο ψυγείο, και τελικά κατέληξε να κάθεται σε αυτήν την τρομακτική στάση.

Η αποκάλυψη της αλήθειας πίσω από αυτή τη σιωπηρή σκηνή θανάτου έχει αποδειχθεί αρκετά δύσκολη, με το συγκεκριμένο σκύλο να ονομάζεται ποικιλόμορφα ως Candy και Gody και τα τρόφιμα τα οποία εντοπίζονται σε διαφορετικές αναφορές είναι μαρμελάδα, καρπούζι και φρούτα. Υπάρχει επίσης το ζήτημα αν η εικόνα ήταν φτιαχτή ή αυθεντική.

Από ό, τι μπορώ να αποκρυπτογραφήσω, φαίνεται ότι ο σκύλος που απεικονίζεται στην φωτογραφία είναι ο Gody και η Candy είναι ένα παλαιότερο σκυλί στην οικογένεια, πιθανώς ένας γονέας.

σκύλος με μαρμελάδα

Το Dog Squad TV ανέφερε αρχικά ότι το φαγητό ήταν φρούτα δράκου, η οποία είναι επίσης γνωστή ως pitahaya ή φράουλα αχλάδι. Ωστόσο, ένα βίντεο που μοιραζόταν στο παρελθόν στη σελίδα Facebook Candy The Corgi δείχνει ότι ένα καρπούζι αφήνεται για ένα σκύλο που κοιμάται με τον ίδιο τρόπο στο ίδιο δωμάτιο - παρόλο που το εν λόγω σκυλάκι φαίνεται λίγο μεγαλύτερο, οπότε μπορεί να είναι και ο Candy.

Για να συνοψίσουμε λοιπόν, φαίνεται ότι το κουτάβι είναι ένας σκύλος που ονομάζεται Gody, με έδρα το Βιετνάμ, που κοιμόταν σε αστεία θέση μετά από μια αταξία είτε από κάποια μαρμελάδα είτε από ένα καρπούζι, το οποίο μάλλον σκόπιμα αφέθηκε από τους ιδιοκτήτες του.

Τα σκυλάκια μας σοκάρουν με τις πράξεις τους και πολλές φορές δεν τις περιμένουμε, όπως θα δείτε και εδώ άλλο έναν να κάνει κάτι απίστευτο, τον οποίο κατέγραψε κρυφή κάμερα το βράδυ.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share