Σάββατο, 15 Αυγούστου 2020

Ήταν στο δρόμο και είδε μια μαύρη σακούλα - Αυτό που αντίκρισε όταν την άνοιξε δεν το πίστευε κανείς! (video)

Απίστευτο!

24 Μαρτίου 2020 11:50
Ήταν στο δρόμο και είδε μια μαύρη σακούλα  -  Αυτό που αντίκρισε όταν την άνοιξε δεν το πίστευε κανείς! (video)
Follow us on Google News

Μια σακούλα σκουπιδιών πεταμένη στο δρόμο -δυστυχώς- δεν είναι ένα ασυνήθιστο φαινόμενο. Όταν όμως αυτή η σακούλα βρίσκεται στη μέση του δρόμου και μέσα αντί για σκουπίδια βρίσκεται ένα...κουτάβι, τότε ναι, είναι κάτι που κεντρίζει την προσοχή.

Με αυτό το θέαμα ήρθε αντιμέτωπη η Malissa ενώ οδηγούσε σε ένα δρόμο στο Κεντάκι. Συγκεκριμένα, η γυναίκα βρισκόταν καθοδόν όταν είδε στη μέση του δρόμου μία μαύρη μεγάλη σακούλα σκουπιδιών, οπότε και σταμάτησε για να την παραμερίσει. Όταν όμως κατέβηκε από το αμάξι της και πλησίασε τη σακούλα, αντιλήφθηκε πως, αντί για σκουπίδια, μέσα στη σακούλα βρισκόταν ένα κουτάβι.

Το ανυπεράσπιστο πλάσμα φορούσε κολάρο αλλά δεν είχε κάποιο ταμπελάκι επάνω για να διαπιστωθεί σε ποιον ανήκει, οπότε η Malissa πήρε το γλυκύτατο κουτάβι στο σπίτι της. «Μόλις άνοιξα τη σακούλα και τον έβγαλα έξω, άρχισε να κουνά την ουρά του, ήξερε πως πλέον ήταν ασφαλής», ανέφερε χαρακτηριστικά η Lewis σε μία συνέντευξή της.

Επιπλέον, δημοσίευσε την ιστορία της στο Facebook, φτάνοντας μέχρι και τις 20.000 κοινοποιήσεις, ενώ στη λεζάντα ενός από τα βίντεο με το νέο της φίλο, έγραψε: «Αν αυτός είναι ο σκύλος σου, ενημέρωσέ με.

Εάν είσαι ο κακοποιός που το έβαλε στη σακούλα σκουπιδιών και το παράτησε στο δρόμο, είσαι θλιβερός».

If this is your puppy, let me know. If you are the scoundrel who put it in a garbage bag and tossed it on the side of the road.....you're a sicko.😡

Posted by Malissa Sergent Lewis on Thursday, 25 August 2016

Δείτε ακόμα και αυτόν τον σκύλο που εγκαταλείφθηκε και την συγκινητική ιστορία του!

Άξια θαυμασμού: Η 90χρονη γιαγιά που έφτιαξε 450 κουβέρτες για τα αδέσποτα σκυλιά

Αυτή η γιαγιά έφτιαξε 450 κουβέρτες και πουλόβερ για τα αδέσποτα σκυλιά και προκάλεσε συγκίνηση σε όλους!

Η Βρετανίδα Maisie Green είναι ένα παράδειγμα πραγματικού φιλόζωου. Στα 90 της χρόνια έπλεξε 450 ρουχαλάκια και κουβέρτες για να τα προσφέρει στα σκυλιά που βρίσκονται στο καταφύγιο Dogs Trust Basildon, στη Μεγάλη Βρετανία.

 Η 90χρονη γιαγιά

Η ίδια θα πει: “Ξεκίνησα να πλέκω για τα σκυλάκια εδώ και κάποια χρόνια. Αυτό είναι κάτι που με κρατάει ζωντανή. Για να φτιάξω ένα ρούχο χρειάζομαι τρεις μέρες. Στο καταφύγιο αυτό είμαι εθελόντρια εδώ και πολλά χρόνια”.

έφτιαξε κουβέρτες για αδέσποτα

Στο Basilon Dogs Trust ζουν περισσότερα από 1400 αδέσποτα σκυλάκια, τα οποία είχαν ανάγκη τόσο τις κουβέρτες όσο και τα πουλοβεράκια για να ζεσταίνονται το χειμώνα.

Δείτε ακόμα και την συγκινητική ιστορία αυτής της 93χρονης γιαγιάς!

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share