Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021

Δεν μπορούσε να πάει σε κομμωτήριο και έκοψε μόνη τα μαλλιά της - Μόλις δείτε πως έγινε θα πάθετε σοκ

Απίστευτο!

24 Μαρτίου 2020 13:50
Δεν μπορούσε να πάει σε κομμωτήριο και έκοψε μόνη τα μαλλιά της - Μόλις δείτε πως έγινε θα πάθετε σοκ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή η κοπέλα αποφάσισε να μην πάει στο κομμωτήριο και να κόψει μόνη της τα μαλλιά της... Αυτό που θα δείτε μετά το κούρεμα θα σας σοκάρει!

Όσο είμαστε νέοι και ακόμα ανακαλύπτουμε τον εαυτό μας, είναι δελεαστικό να πειραματιζόμαστε με διαφορετικά προσωπικά στυλ. Η παρακάτω νεαρή κοπέλα στο βίντεο που ακολουθεί, είναι προφανές ότι είναι έτοιμη για μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, αλλά είναι τόσο δραστική, που προκαλεί εντύπωση!

Έχοντας για πολλά χρόνια μακριά μαλλιά, αυτή η τολμηρή κοπέλα αποφασίζει να τα κόψει μόνη της, χωρίς τη βοήθεια κανενός. Στην αρχή είναι πολύ νευρική για το νέο της εγχείρημα, αλλά στο τέλος του βίντεο μένει ευχαριστημένη με την αλλαγή της.

Δείτε πως ήταν πριν και μετά τη μεγάλη της αλλαγή:

Δεν είναι λίγες οι κοπέλες που κάνουν ριζικές αλλαγές στην εμφάνισή τους, δείτε τη μεταμόρφωση και αυτής της γυναίκας!

Δεν άφηνε ποτέ το αγόρι της να την δει άβαφη - Όταν μια μέρα την αντίκρισε χωρίς μακιγιάζ δεν φαντάζεστε τι έκανε

Η Sophia από το Ηνωμένο Βασίλειο αποφάσισε να δείξει την σπαρακτική αλήθεια της κατάστασης του δέρματός της. Διαγνώστηκε με ψωρίαση και το δέρμα της είναι καλυμμένο με κόκκινα οιδήματα σε όλο το σώμα και το πρόσωπό της.

Το δέρμα της σπάει εύκολα και της προκαλεί έντονο πόνο. Επίσης, η Sophia άρχισε να αγχώνεται πολύ για την εμφάνισή της. Έτσι, έμαθε να καλύπτει το πρόσωπό της με μακιγιάζ και έχει γίνει πολύ καλή σ’αυτό.

Παραδέχεται πως όταν φοράει μακιγιάζ, κανείς δεν καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά. Θέλει και άλλοι να ξέρουν πως δεν είναι πάντα αλήθεια αυτό που βλέπουμε. Αφού το αγόρι της είδε πώς είναι πραγματικά το δέρμα της, σταμάτησε να την παίρνει τηλέφωνο.

χωρίς μακιγιάζ

Από τότε, η Sophia έχει σπουδάσει κοσμετολογία για να γίνει επαγγελματίας μακιγιέρ. Σήμερα, έχει πολύ περισσότερη αυτοπεποίθηση για το δέρμα της από όταν ήταν έφηβη και ανεβάζει φωτογραφίες από το πώς πραγματικά είναι για να εμπνεύσει και άλλους να αποδεχτούν τις ατέλειές τους.

Δείτε ακόμα και τι προσπαθούσε να κρύψει αυτή η κοπέλα με το μακιγιάζ!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share