Δευτέρα, 06 Απριλίου 2020

Παππούς 100 χρονών δεν μπόρεσε να γιορτάσει τα γενέθλια του λόγω καραντίνας - Αυτό που ζήτησε θα σας συγκινήσει

Δεν το βάζει κάτω

24 Μαρτίου 2020 12:19
Παππούς 100 χρονών δεν μπόρεσε να γιορτάσει τα γενέθλια του λόγω καραντίνας - Αυτό που ζήτησε θα σας συγκινήσει
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Ένας παππούς που ήθελε να γιορτάσει τα 101α γενέθλιά του αργότερα αυτό το μήνα, αναγκάστηκε να ακυρώσει τα σχέδιά του λόγω της πανδημίας του κορονωϊού.

Όμως, ο Όγουεν, από τις ΗΠΑ, δεν πρόκειται να αφήσει τη θανατηφόρα ασθένεια να τον σταματήσει από το να σηματοδοτήσει την στιγμή που πέρασε τα 100 έτη και έχει ζητήσει 101.000 likes και σχόλια στην φωτογραφία του.

Η επιθυμία του αναρτήθηκε στο Twitter, από εργαζόμενο του ΟΗΕ Μοχαμάντ Σαφά, ο οποίος ζήτησε από τους ανθρώπους από όλο τον κόσμο να εμπλακούν και να δείξουν στον Όγουεν κάποια αγάπη για τα γενέθλιά του.

Έγραψε μια φωτογραφία του Όγουεν που κρατούσε ένα λευκό πίνακα, το οποίο έγραφε: "Γεια σας, είμαι ο Όγουεν . Γίνομαι 101 στις 31 Μαρτίου.

"Το πάρτι μου ακυρώθηκε λόγω κοινωνικής απομάκρυνσης. Βοηθήστε με να γιορτάσω παίρνοντας 101k likes/ σχόλια".

Ο Μοχαμάντ κάλεσε τους 79.000 ακολούθους του να κάνουν το καθήκον τους για τον συνταξιούχο, γράφοντας: «Το 101ο πάρτι γενεθλίων του ακυρώθηκε λόγω του αντίκτυπου του ιού. Πάρτε 60 δευτερόλεπτα και κάντε το για Όγουεν !

Λοιπόν, το αίτημα του Όγουεν φαίνεται να έχει πραγματικά αγγίξει τις καρδιές όλων, με περισσότερους από 124.000 ανθρώπους να του δίνουν το παρόν.

Δεν είναι ο μόνος ηλικιωμένος που επηρεάστηκε από τον θανατηφόρο ιό, καθώς πολλοί έχουν νοσήσει, και μερικοί σαν αυτή την γιαγιά έχουν βγει νικητές από την μάχη.

Γιαγιά και παππούς χαιρετάνε μέσω τζαμιού τα εγγονάκια τους λόγω καραντίνας - Ραγίζει καρδιές

Μία από τις τραγωδίες της κοινωνικής απομόνωσης και της καραντίνας είναι ότι διαταράσσει τις οικογένειες από το φόβο μήπως εξαπλωθεί ο θανατηφόρος κορονοϊός, Covid-19.

Ο Ρέι και η Τερέσα Κόσει, από το Νόρφολκ, είναι δύο παππούδες που, λόγω της ηλικίας τους και μιας υποκείμενης κατάστασης υγείας, δεν μπορούν να είναι σωματικά μαζί με τους αγαπημένους τους.

Όμως, παρά το γεγονός ότι έπρεπε να κλείστουν από τον κόσμο, κατάφεραν να περάσουν το χρόνο τους με τα μεγάλα-εγγόνια τους - τη Φλωρεντία, 3 χρονών, και την Έντιθ, ενός - μέσα από το παράθυρο του κήπου.

Μια φωτογραφία που ραγίζει καρδιές δημοσιεύτηκε στο Twitter, δείχνοντας τους τέσσερις να πιέζουν τα χέρια τους σφιχτά στο τζάμι- αρκετά για να λιώσει ακόμη και η πιο ψυχρή καρδιά, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Η γιαγιά, 81 ετών, που της απονεμήθηκε MBE για την εργασία της ως πρόεδρος μίας φιλανθρωπίας για τον καρκίνο του μαστού, ανακάμπτει αυτή τη στιγμή μετά από δεύτερη επέμβαση για τον καρκίνο του μαστού της δεύτερης φάσης, έτσι είναι μεταξύ των πλέον ευάλωτων στις επιπτώσεις του Covid-19.

Μιλώντας στη Daily Mail για το ξέσπασμα, ο Ρέι δήλωσε ότι πιστεύει ότι οι άνθρωποι πρέπει να το πάρουν πιο σοβαρά.

Είπε: "Μερικοί άνθρωποι είναι χαλαροί για αυτό, αλλά δεν είμαστε.

"Με την υγεία της συζύγου μου, δεν μπορούμε να είμαστε. Εκτός αυτού, θεωρούμε ότι είναι καθήκον μας να μην ασκήσουμε επιπλέον πίεση, αν είναι δυνατόν να αποφευχθεί.

"Δεν χρειάζεται να βγαίνουμε στη δουλειά, ώστε να δεχτούμε αυτό το πράγμα".

Έτσι, όταν άρχισε η εκδήλωση και έγινε φανερό ότι δεν θα φύγει σύντομα, οι Ρέι και η Τερέσα δέχθηκαν το γεγονός ότι δεν θα έβλεπαν την οικογένειά τους για λίγο.

Οι φωτογραφίες σαν αυτή αποτυπώνουν την σκληρή πραγματικότητα των ημερών, καθώς έχουν κυκλοφορήσει και άλλες, τραβηγμένες μέσα από τα σούπερ μάρκετ, σαν αυτή με τον παππού που κάθεται μπροστά από τα άδεια ράφια, την οποία θα δείτε εδώ.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share