Δευτέρα, 06 Απριλίου 2020

Άξια θαυμασμού: Η 90χρονη γιαγιά που έφτιαξε 450 κουβέρτες για τα αδέσποτα σκυλιά

Απίθανη ιστορία!

23 Μαρτίου 2020 10:47
Άξια θαυμασμού: Η 90χρονη γιαγιά που έφτιαξε 450 κουβέρτες για τα αδέσποτα σκυλιά

Αυτή η γιαγιά έφτιαξε 450 κουβέρτες και πουλόβερ για τα αδέσποτα σκυλιά και προκάλεσε συγκίνηση σε όλους!

Η Βρετανίδα Maisie Green είναι ένα παράδειγμα πραγματικού φιλόζωου. Στα 90 της χρόνια έπλεξε 450 ρουχαλάκια και κουβέρτες για να τα προσφέρει στα σκυλιά που βρίσκονται στο καταφύγιο Dogs Trust Basildon, στη Μεγάλη Βρετανία.

 Η 90χρονη γιαγιά

Η ίδια θα πει: “Ξεκίνησα να πλέκω για τα σκυλάκια εδώ και κάποια χρόνια. Αυτό είναι κάτι που με κρατάει ζωντανή. Για να φτιάξω ένα ρούχο χρειάζομαι τρεις μέρες. Στο καταφύγιο αυτό είμαι εθελόντρια εδώ και πολλά χρόνια”.

έφτιαξε κουβέρτες για αδέσποτα

Στο Basilon Dogs Trust ζουν περισσότερα από 1400 αδέσποτα σκυλάκια, τα οποία είχαν ανάγκη τόσο τις κουβέρτες όσο και τα πουλοβεράκια για να ζεσταίνονται το χειμώνα.

Δείτε ακόμα και την συγκινητική ιστορία αυτής της 93χρονης γιαγιάς!

Γιαγιά και παππούς χαιρετάνε μέσω τζαμιού τα εγγονάκια τους λόγω καραντίνας - Ραγίζει καρδιές

Μία από τις τραγωδίες της κοινωνικής απομόνωσης και της καραντίνας είναι ότι διαταράσσει τις οικογένειες από το φόβο μήπως εξαπλωθεί ο θανατηφόρος κορονοϊός, Covid-19.

Ο Ρέι και η Τερέσα Κόσει, από το Νόρφολκ, είναι δύο παππούδες που, λόγω της ηλικίας τους και μιας υποκείμενης κατάστασης υγείας, δεν μπορούν να είναι σωματικά μαζί με τους αγαπημένους τους.

Όμως, παρά το γεγονός ότι έπρεπε να κλείστουν από τον κόσμο, κατάφεραν να περάσουν το χρόνο τους με τα μεγάλα-εγγόνια τους - τη Φλωρεντία, 3 χρονών, και την Έντιθ, ενός - μέσα από το παράθυρο του κήπου.

Μια φωτογραφία που ραγίζει καρδιές δημοσιεύτηκε στο Twitter, δείχνοντας τους τέσσερις να πιέζουν τα χέρια τους σφιχτά στο τζάμι- αρκετά για να λιώσει ακόμη και η πιο ψυχρή καρδιά, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Η γιαγιά, 81 ετών, που της απονεμήθηκε MBE για την εργασία της ως πρόεδρος μίας φιλανθρωπίας για τον καρκίνο του μαστού, ανακάμπτει αυτή τη στιγμή μετά από δεύτερη επέμβαση για τον καρκίνο του μαστού της δεύτερης φάσης, έτσι είναι μεταξύ των πλέον ευάλωτων στις επιπτώσεις του Covid-19.

Μιλώντας στη Daily Mail για το ξέσπασμα, ο Ρέι δήλωσε ότι πιστεύει ότι οι άνθρωποι πρέπει να το πάρουν πιο σοβαρά.

Είπε: "Μερικοί άνθρωποι είναι χαλαροί για αυτό, αλλά δεν είμαστε.

"Με την υγεία της συζύγου μου, δεν μπορούμε να είμαστε. Εκτός αυτού, θεωρούμε ότι είναι καθήκον μας να μην ασκήσουμε επιπλέον πίεση, αν είναι δυνατόν να αποφευχθεί.

"Δεν χρειάζεται να βγαίνουμε στη δουλειά, ώστε να δεχτούμε αυτό το πράγμα".

Έτσι, όταν άρχισε η εκδήλωση και έγινε φανερό ότι δεν θα φύγει σύντομα, οι Ρέι και η Τερέσα δέχθηκαν το γεγονός ότι δεν θα έβλεπαν την οικογένειά τους για λίγο.

Οι φωτογραφίες σαν αυτή αποτυπώνουν την σκληρή πραγματικότητα των ημερών, καθώς έχουν κυκλοφορήσει και άλλες, τραβηγμένες μέσα από τα σούπερ μάρκετ, σαν αυτή με τον παππού που κάθεται μπροστά από τα άδεια ράφια, την οποία θα δείτε εδώ.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share