Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Λιοντάρι ορμάει σε δεκάδες παιδιά - Η συνέχεια σοκάρει

Θα παγώσετε!

20 Μαρτίου 2020 08:17
Λιοντάρι ορμάει σε δεκάδες παιδιά - Η συνέχεια σοκάρει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανατριχιάσαμε όταν είδαμε ένα λιοντάρι, να ορμάει σε δεκάδες παιδιά. Μόλις δείτε το βίντεο θα κοκαλώσετε.

Συγκεκριμένα, σκηνές απόλυτου πανικού και χάους βίωσαν δεκάδες παιδιά και οι υπεύθυνοι ενός ζωολογικού κήπου στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, όταν ένα λιοντάρι ξέφυγε από τον έλεγχο και επιτέθηκε με αγριότητα.

Το άγριο ζώο, εμφανίστηκε σε έναν μικρό χώρο με δεκάδες παιδιά, τα οποία διασκέδαζαν στο πλαίσιο του Φεστιβάλ της πόλης Τζέντα. Επιτίθεται σε πολλά παιδιά, ενώ καταφέρνει να στριμώξει στη γωνία ένα κοριτσάκι και να του επιτεθεί στο πρόσωπο, όπως είχε συμβεί και με ένα 8χρονο παιδί. Το μικρό κορίτσι ουρλιάζει από τρόμο, ενώ το λιοντάρι έχει σηκωθεί στα δύο πόδια, προκειμένου να βάλει το κεφάλι της στο στόμα του. Ενήλικες έσπευσαν με αυτοθυσία να σώσουν το κορίτσι, τραβώντας το λιοντάρι μακριά του.

Δείτε το βίντεο:

Λιοντάρι πέφτει πάνω σε αυτόν τον άνδρα - Όταν μάθετε τον λόγο θα μείνετε άναυδοι

Έχετε ξαναδεί λιοντάρι να πέφτει με τέτοια δύναμη πάνω σε έναν άνδρα; Εμείς είδαμε και μείναμε άναυδοι. Το βίντεο "κόβει" την ανάσα.

Ξέρουμε, ότι το λιοντάρι είναι ένα άγριο ζώο, που ουκ ολίγες φορές έχει επιτεθεί σε ανθρώπους. Φαίνεται όμως, ότι ακόμη και αυτό το ζώο δεν ξεχνά, όταν κάποιος το έχει μεγαλώσει. Μετά τα λιοντάρια που αγκάλιασαν τη γυναίκα που τα μεγάλωσε, γνωρίσαμε την Κιάρα. Η Κιάρα είναι μια λιονταρίνα, την οποία μεγάλωσε ένας άνδρας απ' όταν ήταν μωρό, κάπου στο Μεξικό.

Μετά από καιρό η Κιάρα, συναντά τον άνδρα που την έσωσε και την μεγάλωσε και τρελαίνεται. Αρχίζει να του κάνει χάδια μέχρι που τον ρίχνει κάτω, καθώς πλέον έχει μεγαλώσει αρκετά. Βέβαια, σε πολλούς, οι εικόνες αυτές θα τους έκαναν να τους κοπεί η ανάσα. Όχι, όμως, και αυτή η ιστορία. Δείτε στο παρακάτω βίντεο το λιοντάρι Κιάρα να ευχαριστεί τον Αντόλφο που πριν πολλά χρόνια του είχε σώσει τη ζωή.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share